MUNKATÁRSAT KERESÜNK:

OPERATÍV SZEMÉLYI ASSZISZTENS JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK

Legyél Te az ÉLET VÁLTOZTATÓ AKADÉMIA örömteli fejlődésének
hatékony alappillére, ezzel segítve több 100 embert a boldogságának elrésében!

ÉRDEKEL AZ ÁLLÁS

TETSZIK EZ A KÜLDETÉS?

HA, IGEN, AKKOR: Ez egy fantasztikus lehetőség, hogy szívből jövő empátiával, precíz munkafolyamatokkal, izgalmas kihívásokkal, rugalmas mégis hatékony időbeosztással megvalósítsd önmagad!

EZEK A FELADATAID LESZNEK  ASSZISZTENSKÉNT

A “GÉPEZET”, VAGYIS A TELJES RENDSZER MŰKÖDTETÉSE

MINDEN TANULHATÓ, MÉGIS….

JÓ, HA TUDOD, ISMERED EZEKET:

 • Gépírás, VAGY GYORS SZÖVEGBEVITEL
 • Alapvető számítógépes, és titkárnői ismeretek
 • Weboldalak szerkesztése – WordPress Avada
 • Salesautopilot levelezőrendszer ismerete – ez adja a legnagyobb előnyt!
 • Számlázz.hu
 • FB használata céges szinten

Ezeket mind meg tudom tanítani, de hatalmas előny, ha ezeket tudod HASZNÁLNI! Ha szeretnéd a csapat tagja lenni, járj utána, hogy mik ezek, és mit tudsz kezdeni velük! Sőt, már elkezdheted tanulni is! Ezeket én is videókból, képzési anyagokból egyedül tanultam meg. Csak olyan dolgokat fogok kérni a közös munkánk során, amit én már csináltam. Megmutatom hogyan ment eddig, és ha ügyes vagy, csinálhatod még jobban!

A tudás, lelkes és odaadó hozzáállás nélkül önmagában nem elég! De, ha van mindkettő, tuti, hogy Tiéd a lehetőség!

SZEMÉLYES RENDEZVÉNYEK KOORDINÁLÁSA, HÁTTÉRMUNKÁJA

AKTÍV, VÁLTOZATOS ÉS MÉGIS PRECÍZ:

 • Az ügyfelek, tanulók legendás ügyfélélményének biztosítása kreativitást, fantasztikus probléma megoldási képességet igényel.
 • Mindemellett a Pest Megyei Kormányhivatal szerződéseit és a Tanúsítványok gyártását is szeretném Rád bízni.
 • A munkaidőd egyszerre kötött, és egyszerre rugalmas. Minden munkafázisban részed lesz! Terembérléstől, a nyomdai előkészületekig, minden!

Minél nagyobb részt tudsz vállalni, nekem annál könnyebb! Minél könnyebb nekem, annál nagyobb lesz a vállalkozásunk, és így lesz a Te személyes fejlődésed is még inkább jutalmazva!

MARKETING FELADATOK, ÜGYFÉL KAPCSOLATTARTÁS

AZ IDEÁLIS JELÖLT, ÉRT EZEKHEZ IS:

ÖSSZETETT FOLYAMATOK, ÖNÁLLÓ MUNKA, IGAZI KIHÍVÁS

 • Facebook, weboldal események, posztok (Van külsős marketinges!)
 • Ügyfélszolgálat, levelek, bejövő hívások, vendégek várása, ezért nélkülözhetetlen a jó kommunikációs készség!
 • Ezen a területen is folyamatos fejlődésen megyünk keresztül, ezért az, hogy tanulj, része a munkádnak!
 • Számlázási folyamatok, postai ügyek

ÉS, MINDEN  olyan asszisztensi tevékenység, amivel nekem terhet veszel le a vállamról, és szabadidőt, vagy fókuszált munkát biztosítasz! Ezek a feladatok azok, amelyeket mind egyedül csináltam eddig, és így kevés időm volt az ügyfelekkel, a tanítással foglalkozni. Örülök, ha talpraesett vagy, és csinálod, amit csak lehet!

A MUNKAVÉGZÉS HELYE:

1112 Budapest, Nevegy köz 2. Középpont Jógastúdió, illetve Home Office, vagyis az otthonodban. Éppen ezért jó, ha van saját laptopod, amivel a megszokott módon dolgozhatsz.

A MUNKAVÉGZÉS IDEJE:

Néha a rendezvények miatt  a munkaidőt rugalmasan kezeljük. Többnyire klasszikus 8 órás elfoglaltság. Ne feledd nem csak az idődet, a teljesítményedet is értékelem! 🙂

ISMERJ MEG! Pár szóban bemutatkozom!

Ambrus-Rakovics Éva

csatlakozom!

AMBRUS-RAKOVICS ÉVA VAGYOK

AZ ÉLET VÁLTOZTATÓ AKADÉMIA TULAJDONOSA

Sok különböző, változatos tevékenység után, 2016. év végén kezdtem felépíteni ezt a vállalkozásomat a HR Specialista Akadémiával. Az emberek életének jobbítása volt a célom, ezért ott kezdtem, ahol a legtöbb időt töltjük, a munkahelyeken. Majd folyamatosan észrevettem, hogy a HR-esek is elsősorban “emberből” vannak, így a magánéletüket előrébb helyezve alkalmazták a módszereket. Éppen ezért, megszületett a SZÍV-Tanoda, ahol egyéni emberek is tanulhattak. Amint fejlődött az iskola, egyre nagyobb tudású szakemberek érkeztek tanulni, és egyre nagyobb igények jelentkeztek. Mostanra egy teljes, Európai franchise rendszer kiépítésén dolgozom. Megállíthatatlanul fejlődik a legújabb és egyben legteljesebb rendszer az ÉLET VÁLTOZTATÓ AKADÉMIA – PROFESSZIONÁLIS TANÁCSADÓI KÉPZÉS, röviden ÉVA-PTK! A Pest Megyei Kormányhivatal által engedélyezett képzésekkel, és az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatal védelmével dolgozunk. Ide várom az erősítést!

Együtt sokkal hatékonyabban tudjuk az emberek életét boldogabbá tenni, ezért várom szeretettel az operatív személyi asszisztensem jelentkezését!

A JELENTKEZÉSED FOLYAMATA

ELSŐ LÉPÉS

KITÖLTÖD A JELENTKEZÉSI ŰRLAPOT, ELKÜLDÖD AZ ÖNÉLETRAJZODAT, MAJD MEGVÁLASZOLOD AZ ELSŐ KÖRÖS KÉRDÉSEKET. Ilyenkor még csak távolról fogjuk ismerni egymást, ezért ha van motivációs leveled, csatold bátran, örömmel fogadjuk. Ezután elolvassuk a válaszaidat, és bármi is a döntés feltétlenül értesítünk az eredményről!

MÁSODIK LÉPÉS

EGY SZEMÉLYES INTERJÚN TALÁLKOZUNK! Ahol végre személyesen is bemutatkozhatunk egymásnak. Beszélgetünk, ismerkedünk, feltesszük egymásnak a legfontosabb kérdéseket. Majd ennek eredményéről is feltétlenül tájékoztatunk!

HARMADIK LÉPÉS

Egy munkanapot együtt töltünk, végig nézzük a munkafolyamatokat, hogy a gyakorlatban is lássuk mi a feladat, miként megy együtt, és hogyan boldogulsz a kivitelezéssel. Megismered a rendszereket, a folyamatokat. Első körben még csak nagy vonalakban, de fontos, hogy lásd, értsd mi is vár Rád!

ÉS AZTUTÁN, HA MINDKETTEN ELÉGEDETTEK VAGYUNK, TUDJUK MIT VÁLLALUNK, MIT TELJESÍTÜNK, ELKEZDJÜK KÖZÖSEN MEGVÁLTOZTATNI A VILÁGOT!

csatlakozom!