>> VEDD MEG A JEGYED MOST! <<

nem vagy igazán boldog?
tegyük meg együtt az első lépést!

Ez egy igazán szuper nap lesz a LURDY HÁZBAN 2024.06.01-JÉN SZOMBATON!

BOLDOGSÁGSZINT FELMÉRÉSSEL KEZDÜNK!

ÉS RENGETEG IZGALMAS SZAKÉRTŐI ELŐADÁS, TANÍTÁS VÁR RÁD!

EZT AKAROM ÉN IS! EZÉRT MOST RÖGTÖN MEGVESZEM A JEGYEMET! 

ABBAN IS SEGÍTÜNK, hogy megismerd Önmagad, az életutadat, felismerd, ha van problémád, és merj változtatni rajta! És a CSALÁDÁLLÍTÁS VARÁZSLATOS VILÁGÁT!

A boldogság alanyi jogon jár! IGEN, NEKED IS!!! 

A családállítás a világ legcsodásabb problémamegoldó módszere, és most rizikómentesen megismerheted! Vedd kezedbe az irányítást, CSINÁLJ ÉN IDŐT, és találj rá velünk az IGAZ-IGAZ életutdadra!

VEDD MEG A JEGYED! Kattints a gombra!

MIÉRT ÉRDEMES ELJÖNNÖD A BOLDOGSÁGNAPRA?

Azon kívül, hogy szívvel-lélekkel várunk és a tenyerünkön hordozunk egész nap? ❤️

Egy biztos, nem csak a kánikula ellen lesz érdemes beülnöd az előadásokra! 🙂

TABUK NÉLKÜL ÉS RIZIKÓMENTESEN A CSALÁDÁLLÍTÁSRÓL

KIPRÓBÁLHATOD AZT AZ ÖN- ÉS EMBERISMERETI MÓDSZERT, AMIVEL BÁRKIRŐL BÁRMIT MEGTUDHATSZ! Kronobiológia a módszer neve – bár mi csak CSODA módszerként emlegetjük! 🥰

INSPIRÁLÓ ELŐADÁSOK VÁRNAK

Fantasztikus szakértők, előadók jönnek, hogy ne csak tőlem hallj megoldásokat! Találkozhatsz az AKADÉMIA szakembereivel, végzett tanítványaival, és az Ő életük is segít majd felismerni a saját szerepedet ebben a világban! Engedd, hogy az inspiráló előadások, esettanulmányok és a közösség ereje segítsen elindítani pozitív változásaidat. Lesz csakra tisztítás, energetizálás, és minden "nem hétköznapi varázslat", amivel támogatni fogunk!

SZERETETTELJES KÖZÖSSÉG VÁR

Az Akadémia tanulói, érdeklődői mind különleges emberek, akik hajlandóak tenni önmagukért, a szeretet áramlásáért, saját boldogságukért. Ez az ERŐ most eljuthat hozzád is! Nem kell többé egyedül küzdened. Csatlakozz hozzánk, tarts velünk ezen a csodálatos utazáson, és tapasztald meg, hogyan változtathatod meg a problémáidat vagy akár az egész életedet. Töltsd velünk ezt napot, ismerd meg önmagadat, és élj a lehetőségeiddel!

IZGALMAS AJÁNDÉKOKKAL KÉSZÜLÜNK

Nem csak a tombolán nyerhetsz, hanem kedves kis ajándékokkal, meglepetésekkel is készülünk! De, természetesen ez még meglepetés.. Legyen tiéd a tombola ajándékainak egyiket, vagy akár a főnyeremény! Ígérem, már azzal is nyersz, ha jegyet váltasz: BÓNUSZOK várnak Rád, melyek önmagukban is értéket képviselnek. És, ne feledd, érdemes VIP jegyet választanod, és a videós anyagot megvenni, hogy vissza tudd nézni az egész nap tanításait!

Helyszín: LURDY HÁZ

1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.

Időpont: 2024.06.01.

szombat 9-18 óráig

TALÁLKOZZUNK 2024.06.01-Jén SZOMBATON!

AZ EGÉSZ NAP RÓLAD, a boldogságod megéléséről! ÉLDD ÁT AZ ÉLET VÁLTOZTATÓ AKADÉMIA szeretetteljes, szakmai támogatását, a HASZNÁLD KI A SZAKÉRTŐK tudástárát! ÉS, csatlakozz ehhez a támogató közösséghez! Kattints a gombra!

PROGRAMOK IDŐRENDBEN

9.00 – 10.30

1. ELŐADÁS

Bemutatkozunk, hogy TUDD MIKOR MIBEN SZÁMÍTHATSZ RÁNK és felmérjük az aktuális boldogságszintedet! 

Aztán már csak Rólad lesz szó. Definiáljuk kinek, mit jelent a boldogság, a siker! Hogyan mérhető. Illetve, hogyan ismerjük fel, ha valami baj van? Mit tegyünk, hogy MINDEN RENDBEN legyen…? MIT TEGYÉL, HA NEM VAGY „ELÉG” BOLDOG!!! 

És, már első szünet előtt lesz: BOLDOGSÁGSZINT FELMÉRÉS! – Azért, hogy tudd, mire figyelj jobban a nap folyamán!

10.30 – 11.00

SZÜNET

SZÜNET

EGYÉNI KONZULTÁCIÓK: Ekkor sem hagyunk unatkozni! A kérdezőpontokon KAPSZ EGY SAJÁT ÖNISMERETI ÉS PROBÉMAMEGOLDÓ szakértői konzultációt az Élet Változtató Akadémia családállítóitól! „Tedd fel a legfontosabb kérdést, amit tudni akarsz magadról!”

11.00 – 12.30

2. ELŐADÁS

Mutatunk egy szuper probléma megoldómódszert! LÁTHATSZ A SZÍNPADON EGY CSOPORTOS CSALÁDÁLLÍTÁST, annak imitációját, hogy lásd mi hogyan dolgozunk!

Önbizalommal, magabiztosan akarsz élni? Bemutatjuk az önismereti módszereinket, a problémafeltárás eszközeit is, hogy minél többet tudj meg a saját életedről, a szabad akarat működéséről és természetesen a családállításról! Ezeket a módszereket tudod a szünetben kipróbálni! CÉLUNK, hogy képes legyél HALLGATNI A SZÍVEDRE ÉS A VÁGYAID SZERINT ÉLNI AZ ÉLETEDET!

12.30 – 13.30

EBÉDSZÜNET

SZÜNET

EGYÉNI KONZULTÁCIÓK: Ekkor sem hagyunk unatkozni! A kérdezőpontokon KAPSZ EGY SAJÁT ÖNISMERETI ÉS PROBÉMAMEGOLDÓ szakértői konzultációt az Élet Változtató Akadémia családállítóitól! „Tedd fel a legfontosabb kérdést, amit tudni akarsz magadról!”

13.30 – 15.00

3. ELŐADÁS

HITRENDSZEREK, AMELYEKKEL AKADÁLYOZHATOD ÖNMAGADAT ÉS A SAJÁT BOLDOGSÁGODAT!  BESZÉLGETÉS A VENDÉG ELŐADÓKKAL 

Tévhitek, hiedelmek felismerése, megbeszélése és MEGOLDÁSA! TABUK NÉLKÜL BESZÉLÜNK MINDENRŐL! És, SZAKMAI BESZÉLGETÉST folytatunk a CSALÁDÁLLÍTÁSRÓL! Mitől jó, és hogyan működik. pl.: Miért nem állítunk online, vagy miért és hogyan lehet beszélni róla?  Hogyan derül ki, hogy egy állítás hatott? Vannak-e mellékhatások? Mitől jó egy állító? Hogyan válassz magadnak családállítót? Hogyan tudsz Te is biztonságosan segítséget kapni? Illetve szeretettel várjuk a tanácsadókat, segítői hivatásban dolgozókat, a tanulni és fejlődni vágyókat! Nekik is mutatunk pár csodát!

15.00 – 15.30

SZÜNET

SZÜNET

EGYÉNI KONZULTÁCIÓK: Ekkor sem hagyunk unatkozni! A kérdezőpontokon KAPSZ EGY SAJÁT ÖNISMERETI ÉS PROBÉMAMEGOLDÓ szakértői konzultációt az Élet Változtató Akadémia családállítóitól! „Tedd fel a legfontosabb kérdést, amit tudni akarsz magadról!”

15.30 – 17.00

4. ELŐADÁS

TEREMTÉS A GONDOLATAINKKAL ÉS AZ ANGYALOK SEGÍTSÉGÉVEL!

Már most a rendezvényen megtanulhatod, hogyan teremtsd meg magadnak mindazt, amire vágysz! Megtanulhatod a Teremtő gondolkodás alapjait! Bemutatjuk Neked, hogyan tudsz mostantól könnyedén hallgatni a szívedre, a vágyaid szerint élni, hogy az életed filmjét tényleg Te rendezhesd!

Majd Dr. Laborczy Gábor vendégelőadónk mesél az ANGYALOKRÓL, a velük való kommunikációról és a fizikai testünk energetikai csodáiról!

ÉS…. Ekkor lesz a TOMBOLA sorsolás is! 

17.00 – 17.15

MINISZÜNET

FRISSÍTŐ MINISZÜNET

Ha valakinek el kell mennie, vagy aktuális egy mosdó látogatás, akkor a meditáció előtt erre lesz 10 perce 🙂

17.15 – 18.00

BONUS TRACK

Ajándék sorstisztító meditácó – Megoldókulcs önmagadhoz!

A rendezvény végén egy sorstisztító meditációval indulhatsz haza, megvalósítani a tanultakat és biztonságban, boldogságban megélni a saját varázslatos életedet!

ILYEN VOLT A 2023-AS CSALÁDÁLLÍTÓ NAPUNK

ESETLEG ISMERED A KÉPRŐL EZT AZ ÉRZÉST?

Szokott fájni az ÉLET? Talán még utálod is néha azokat, akik sikeresek, boldogok? NEM BAJ ha így van…! Ha, cselekszel és változtatsz is!!!!
VÁLTS JEGYET A BOLDOGSÁGODRA!

Tedd meg ÖNMAGADÉRT AZ ELSŐ LÉPÉST! Gyere el, értsd meg, érezd meg, TAPASZTALD MEG meg, hogy az ÉLET lehet Neked is sokkal könnyebb és boldogabb! Még annál is, mint amit most el tudsz képzelni…. És indulj el Te is ezen a varázslatos úton….!

MIRE SZÁMÍTHATSZ EZEN A NAPON?

Ismerd meg a szabadakarat teremtő erejét!

Ismerd meg a lehetőségeidet, és ismerd fel a családi mintákat az életedben, majd lásd meg, melyik segíti, támogatja az életedet, melyik gátolja esetleg. A családállítás lehetővé teszi a családi rendszerek rejtett dinamikáinak feltárását. Segít megérteni a családi kapcsolódásokat, kötelékek, viszonyok és dinamikák mélyebb hátterét, amelyek befolyásolhatják az egyén életét és döntéseit.

Űzd el a negatív blokkjaidat az életedből!

A családállítás segít azonosítani és felszabadítani a blokkokat és konfliktusokat a családi rendszerben, illetve az életed bármilyen területén. Ez lehetőséget nyújt a problémák gyökerének, a kiváltó okának megértésére, és a megoldások megtalálására.

Fejlődj, legyél önmagad jobb változata!

A családállítás mélyreható önismereti utazást jelent, különösen az Akadémiában, ahol speciális önismereti módszereket is alkalmazunk. A résztvevők jobban megismerik önmagukat, felismerik a saját szerepüket és felelősségüket a családban és az élet minden területén. Ez a folyamat segít az egyéni fejlődésben, önismeretben és a személyes növekedésben, a tudatosságod szintjének emelkedésében.

Légy túl a traumákon, lélegezz végre fel!

A családállítás és az Akadémia módszerei feltárják, és lehetővé teszik a múltban lévő traumák feldolgozását és lelki sebeid gyógyulását. Segít a fájdalmas élmények megértésében, elfogadásában és átalakításában, hogy az egyén szabadabbá váljon, és a fájdalmakat átalakítva, fejlődésre használva előre tudjon lépni az életben.

Légy harmóniában magaddal és kapcsolataidban is!

A családállítás segít a családi rendszerben a harmonikus kapcsolatok és az egyensúly helyreállításában. Ezáltal javulhatnak a párkapcsolatok, családi viszonyok és más kapcsolatok is. Hatalmas segítséget és megértést ad ismerni és élni a Szeretet Rendjének törvényeit minden emberi kapcsolatodban.

Együtt ezerszer erősebben!

Az Élet Változtató Akadémia tanulói, tagjai, követői, és a családállítás során részt vevők egy közösséghez tartoznak, ahol megoszthatják élményeiket, tanulhatnak egymástól és támogathatják egymást. Ez erősíti az egyéni fejlődést, az önbizalmat, és az életbe, önmagadba vetett hitedet!

KI VEZET VÉGIG EZEN A VARÁZSLATOS NAPON?

RAKOVICS ÉVA AZ ÉLET VÁLTOZTATÓ AKADÉMIA BOLDOG, BÜSZKE TULAJDONOSA, VEZETŐ SZAKMAI OKTATÓJA, ÍRÓ ÉS CSALÁDÁLLÍTÓ SZAKEMBER.

Családállító, önismereti, emberismereti, sorsfordító szaktudását 2016 óta adja át a fejlődni vágyóknak. Azóta tanulói létszáma már eléri az 1000+ főt, konzultációin és családállításain több ezren vettek részt.

Mostanáig 5 könyv írója és szerzője.

A szakma iránti szeretete, a tudás megfelelő átadása iránti elkötelezettsége teszi őt az Akadémia védjegyévé.

Szenvedélyes kifejezőmódja és életszeretete magával ragadja a körülötte lévőket, életváltoztató élménnyé varázsolja a vele való kapcsolódást.

Magyarország első olyan képzési rendszerét, oktatási tematikáját és módszertanát hozta létre a szakmában, ami 2019-ben egyedüliként nyerte el a Pest Megyei Kormányhivatal hivatalos engedélyezését a felnőttképzési oktatási rendszerben. 

Kiemelkedő tudásával, képességeivel és emberismeretével, családállítás módszerével elsősorban azokat segíti egy boldogabb, felhőtlenebb élethez, akik elszántak, hogy változtatni akarnak eddigi életükön.

Szakmai képzéseivel pedig a mindenkori coach-ok, terapeuták, természetgyógyászok, pszichológusok, cégvezetők továbbképzését biztosítja, hogy még jobban, eredményesebben segíthessenek pácienseiken, munkatársaikon, beosztottaikon, szeretteiken és természetesen önmagukon is.

Szabadidejét legszívesebben a természetben tölti utazással, aktív kikapcsolódással, az élet igenlésével.

Szenvedélye egyben a szakmája is, így azon boldog emberek közé tartozik, akik azt csinálják, amit igazán szeretnek. És, ebben segít másoknak is!

KIK LESZNEK A VENDÉGELŐADÓK?

Hollós Izabella

Az Élet Változtató Akadémia franchise partnereVeresegyház

Fantasztikus Családállító és nagyszerű édesanya.

Fogadd szeretettel Iza bemutatkozóját:

Hollós Izabella vagyok, 3 gyermekes édesanya, a belső kérdéseire folyamatosan válaszokat kereső nő.

Hosszú utat tettem meg addig, amíg eljutottam odáig, hogy én is segítőként, spirituális támogatóként tudjam fogni azok kezét, akik érzik, hogy mélyen, legbelül egy olyan elakadásuk van, melynek feloldásához ők nem elegek.

Három gyermekem édesapjától elváltam, és megtapasztaltam saját bőrömön, hogy mennyire nehéz lelkileg és fizikailag is helyt állni és elfogadni a helyzetet.

Számomra nagyon nagy segítség volt a családállítás ezekben a nehéz időkben, hiszen válaszokat kaptam a rengeteg kérdésre, melyek a fejemben kavarogtak.

A kronobiológia pedig abban segített, hogy megértsem, hogy ki is vagyok, és miért vagyok olyan, amilyen. Ez a módszer a gyerekeimmel való kapcsolatban is óriási segítség nap mint nap, hiszen mindhárom gyerekem teljesen más személyiség, és ahogy nőnek és ahogyan én is növök velük együtt az anyai szerepben, úgy tudom hasznát venni ennek a különleges tudásnak. 

A szünetben egyéni önismereti konzultációs betekintést kaphatsz Izától.

Az Akadémia tagjaival együtt -önismereti, sorselemzést és rajzelemzést kaphatsz, mint egy gyors LELKIÁLLAPOT FELMÉRÉS! Használd ki a szünet adta lehetőségeket is!

Fogadd szeretettel Gábor bemutatkozóját:

Alapvégzettségemet tekintve okleveles faipari mérnök, és a műszaki tudományok doktora vagyok.

2009-ben indultam el az ezotéria útján, saját egészségügyi kihívásom megoldásán fellelkesülve.

Azóta sok mindent tanultam, amit gyakorlatban is alkalmazok kezeléseim során. A legtöbbről – hivatalos igazolásként- az oklevelet is őrzöm. A tudás valódiságát azonban önmagukban nem ezek, hanem a tanultak sikeres alkalmazása, sokéves kezelési tapasztalataim igazolják.

Amikor elég tapasztalatom gyűlt össze, szívesen adom tovább, tanítom az arra nyitottak számára. Célom, hogy minél több emberhez eljusson az információ, amit tudássá téve segíteni tudnak saját magukon és/vagy másokon. Hiszen olyan időket élünk, amikor az öngondoskodásnak, az önmagunkért való érett felelősségvállalásnak egyre nagyobb szerep jut mindannyiunk életében.

A szünetben igazán különleges lehetőséget kapsz az Életlabor csapatától:

Betekinthetsz az angyalkártyák üzeneteibe, megtapasztalhatod a kristályok és ásványok jótékony hatását, valamint Gábor képzéseiről, kezeléseiről is elsőkézből tájékozódhatsz. 

Dr. Laborczy Gábor

Elhivatott életmód-tanácsadó, terapeuta, bioenergetikus, angyalkommunikációs specialista, oktató és az Életlabor alapítója és tulajdonosa

Kiknek szól a konferencia?

MENNYIBE KERÜL?

EGÉSZ NAPOS BELÉPŐJEGY

A rendezvényen való (személyes) részvételt biztosítja!
Ft 19900
/fő
 • Személyes részvételre
 • Bónuszok és ajándékok is járnak hozzá
 • Vegyél hozzá tombolát 1490 Ft-ért!
 • Ne feledd bepipálni a videós felvételt, Neked csak 6990 Ft-ért!

VIP BELÉPŐJEGY

A rendezvényen való (személyes) speciális részvételt biztosítja! És PLUSZ JUTTATÁSOKAT tartalmaz!
Ft 24900
/fő
 • Személyes részvételre
 • 2024-ben ingyenes részvétel a csoportos családállításokon kÉPVISELŐKÉNT! 48.000 fT
 • Névre szóló hely az első sorokba!
 • Vegyél hozzá tombolát 1490 Ft-ért!
 • Bónuszok és ajándékok is járnak hozzá
 • Ne feledd bepipálni a videós felvételt, Neked csak 6990 Ft-ért!
LEGJOBB!!!

PÁROS JEGY

Hozd magaddal azt a személyt, akivel örömmel átéled ezt az eseményt, és akivel tudtok beszélgetni róla!
Ft 33000
/fő
 • Bónuszok és ajándékok is járnak hozzá
 • Így CSAK 16.500 Ft/fő a jegyár!
 • Vegyél hozzá tombolát 1490 Ft-ért!
 • Ne feledd bepipálni a videós felvételt, Neked csak 6990 Ft-ért!

FELVÉTEL JEGY!

Visszanéző jegy! Utólag megnézhető videós felvétel az előadásokról egy hónap hozzáféréssel! 15.000 Ft

BÓNUSZOK ÉS AJÁNDÉKOK IS JÁRNAK NEKED!

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló alkalmat a tanulásra, fejlődésre és a családállítás erejének felfedezésére!

Regisztrálj most, és legyél része ennek az átalakító folyamatnak!
Vedd kezedbe a sorsodat, és rendezd Te a saját életed filmjét!

Ezt mondják rólunk...

„ZSENIÁLIS NAP” GARANCIA

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!

NINCS MITŐL FÉLNED!

HA NEM TETSZIK AZ ELŐADÁS, A KÖRNYEZET, A HANGULAT, AZ ELŐADÓ… Vagy egyszerűen valami teljesen mást vártál… 

AKKOR… Nincs más dolgod, mint az első szünetben odajönni hozzánk, és szólni… Örülünk, ha megindokolod majd, hogy fejlődni tudjunk, de ebben az esetben VISSZA FIZETJÜK A BELÉPŐD ÁRÁT! 

Ebben az esetben az ajándékokat is visszakérjük… Biztos megérted… 

JELENTKEZÉSI ŰRLAP

Helyszín: LURDY HÁZ

1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.

Időpont: 2024.06.01.

szombat 9-18 óráig

Várunk szeretettel!

Találkozunk a Lurdy Házban!
Útvonaltervezés