GRATULÁLOK!

MEGTALÁLTAD AZ ORSZÁG LEGHIVATALOSABB ÉS LEGIZGALMASABB CSALÁDÁLLÍTÓ TANFOLYAMÁT!


HA SZÍVÜGYED A MÁSOKNAK VALÓ SEGÍTSÉG NYÚJTÁS, AZONNAL JELENTKEZZ!

JELENTKEZZ AZ ORSZÁG ELSŐ, ÉS EGYETLEN 

ÁLLAMILAG ENGEDÉLYEZETT ÉS TANÚSÍTVÁNYT BIZTOSÍTÓ

HIVATALOS CSALÁDÁLLÍTÓ TANFOLYAMÁRA!

❤️ A VILÁGNAK SZÜKSÉGE VAN JÓ EMBEREKRE! DE MÉGINKÁBB OLYAN JÓ EMBEREKRE,
AKIK MÁSOKNAK IS AKARNAK ÉS TUDNAK SEGÍTENI!
❤️

2024-ban már a 6. családállítóképzés kezdődik! 

  • A Családállítás, Lélekállítás és Szervezetállítás módszert tanulhatod meg szeptembertől, 9 hónap alatt. Bert Hellinger Szeretet Rendje Törvényeit sajátíthatod el a több, mint 200 órás tanfolyamon.

  • Korlátlan gyakorlási lehetőséggel és a sikeres vizsga után Tanúsítvánnyal rendelkező, speciális módszereket ötvöző PROFESSZIONÁLIS, hatékony, ÖNBIZALOMMAL TELI magabiztos Családállító leszel! Új élet, új hivatás! Végre élheted az álmaidat!

  • A tanfolyam ideje alatt helyre állítjuk a családodban a SZERETET RENDJÉT, megszüntetjük a körülményeidet, a problémáidat és amennyire szeretnéd, megváltoztatjuk az életedet! NAGY DOLGOK VÁRNAK RÁD! Meglátod…

📝  ÍME AZ APRÓBETÜS RÉSZ! OLVASD EL!💡

*** Érdemes tudnod, hogy ha velünk tartasz, valóban megváltozik az életed! Lesznek új barátaid, kibékülsz a családtagjaiddal, boldog karácsonyaid lesznek, beindul az életed, felismered, hogy eddig bármit is gondoltál a boldog életről, mennyi minden vár még rád. Rendeződik az egészségügyi problémád, helyreáll a fizikai közérzeted, beindul a bevételed, megoldást kapsz a vállalkozásod felépítésére, megtanulod a marketinget befogni a vitorláidba, fura módon megerősödik a szakmai önbizalmad, és megtalálod a helyedet a világban. Ha nem volt párod, Rád talál a szerelem. Ha van, akkor megerősödik, összekovácsolódtok. Már soha többé nem lesz félelem, szorongás az életedben. Pontosan érteni fogod, hogy mi, mikor, és miért történik az életedben! Lehet, hogy veszítesz el embereket (bár lehet, hogy nem veszteség lesz, hanem szárnyra kapás.). Megérted az embereket, oldódik minden konfliktus az életedben, független leszel a körülményektől, és rájössz, hogy semmi nem számít, csak Te, a Te életed, a Te örömöd, a vágyaid, és az lesz benne a legcsodálatosabb, hogy mindez természetességgel fogod venni, hiszen a BOLDOGSÁG ALANYI JOGON JÁR!

2024. JÚNIUS 30-IG MÉG EARLY BIRD KEDVEZMÉNNYEL JELENTKEZHETSZ!

EBBEN AZ ESETBEN EZEK A  BÓNUSZOK VÁRNAK RÁD!

TEREMTŐ POZITÍV GONDOLKODÁS TANFOLYAM

ÉRZELMI FELSZABADÍTÓ TECHNIKA TANFOLYAM

CSOPORTOS CSALÁDÁLLÍTÁS RÉSZVÉTEL

FORINTÁLISAN MIT NYERSZ?

Teremtő Gondolkodás Tanfolyam: 50.000 Ft
Érzelmi Felszabadító Technika: 50.000 Ft
Csoportos Családállítás részvétel: 10.000 Ft

A BÓNUSZAID TELJES ÉRTÉKE 150.000 Ft!

AZ INTEGRÁLT KÉPZÉSBEN 3 MÁSIK ZSENIÁLIS MÓDSZERT IS MEGTANULSZ:

HR SPECIALISTA KRONOBIOLÓGIA-PSZICHOGENETIKA

– A legnagyszerűbb és leghatékonyabb önismereti, emberismereti módszert! A születésed dátuma megmutatja, hogy milyen adottságokkal rendelkezel, pontosabban KI VAGY! Így ezt alkalmazva az ügyfeled még meg sem szólalt, máris tudod, hogy Ő KI! Imádni fogod, mert az életed minden területén tudod alkalmazni. Sőt, amint ezt megtanultad, tudsz mit adni az embereknek, kezdődhet az elemzés!

SORSELEMZŐ-SORSFORGATÓKÖNYV

– Itt is a születési dátumból dolgozunk, küldetés, életfeladat, szülői minták, párválasztás, és a teljes sorsunk menetére világít rá a módszer! Fantasztikus összefüggések, a minden mindennel összefügg érzését adja felismeréseivel! Ennek köszönhetően tudhatod, hogy az ügyfeled milyen életszakaszban van és milyen problémákkal, kihívásokkal kűzd!

RAJZELEMZÉS – 7 SZIMBÓLUM

– Zseniális, hogy egy gyermeki rajz megmutatja az Ügyfél, a rajzoló aktuális lelki ügyeit, problémáit! Pár perc lerajzolni, és megspórolhatsz pár hét egyhelyben topogást! Ahogy készen van a rajz Te már teljes szakmai önbizalommal irányíthatod a problémák megoldását! Ez a három módszer 100%-ban előkészíti a családállítást!

EZEKNEK A MÓDSZEREKNEK A SEGÍTSÉGÉVEL TUDSZ A HOZZÁD FORDULÓKNAK RACIONÁLIS MÓDON IS VÁLASZT ADNI, HOGY SOKKAL KÖNNYEBB LEGYEN MAJD AZ ÉLETÉT MEGVÁLTOZTATNI A CSALÁDÁLLÍTÁS UTÁN. MEGÉRTI Ő IS A MIÉRTEKET, HOGYANOKAT!

ÍGY VÁLHATSZ LEGENDÁSAN HATÉKONY, MEGBECSÜLT, ÖNBIZALOMMAL TELI, BOLDOG ÉLETET ÉLŐ CSALÁDÁLLÍTÓVÁ!

EURÓPAI UNIÓ SZELLEMI TULAJDONI HIVATALA LAJSTROMOZÁSI TANÚSÍTVÁNY

Bejegyezve / Registered 17/11/2020  Lajstromszám: No 018278693

Felnőttképzési Engedélyszám: E/002004/2019

Felnőttképzési Adatszolgáltató Nyilvántartási szám: B/2023/00142
IDE KATTINTVA tudod ellenőrizni és látni, hogy ez az egyetlen képzés!

Boldog, szeretetteljes, üzletileg is sikeres életre vágysz?
Azt akarod, hogy STABIL ÖNBIZALMAD legyen a hivatásodban?

ÍME A HIÁNYZÓ TÁMOGATÁS A VÁGYOTT ÉLETEDHEZ!

VÁLLALKOZÓI TUDÁSTÁR

GONDOLKODÁSMÓD ÉS KIVITELEZÉS! A tanfolyamon megtanulod azt a hozzáállást, azokat a háttér információkat, amelyektől a saját vállalkozásod is szárnyalni tud! Megmutatom mit miért teszek, hogy velem együtt fejlődhess. Online marketinget és vállalkozás fejlesztést is tanulunk!

PROBLÉMA MEGOLDÁS

MEGRENDÍTHETELENÜL BOLDOG LESZEL! Nem csak tanulunk erről, hanem gyakorlásként közös erővel meg is oldjuk a problémáidat! A családod, Te, és a környezeted is változik majd. A módszereket, elméleteket megtanulva, felismerjük a problémáidat és megoldjuk azokat! RENDBE TESSZÜK AZ ÉLETED!

ÖNBIZALOM ÉS ÖNISMERET

ÖNFEJLESZTŐ, mert folyamatosan tanulni fogunk! ÖNISMERETI, mert mindent megtudsz IGAZ-IGAZ önmagadról! A módszerek megtanulása közben ezeken a felismeréseken Te magad is végig mész! Sőt, minden más embert is megértesz! Az eredmény: Stabil önbizalom a magán és a szakmai életedben!

SZEMÉLYES KÉPZÉSEK

FOGJUK A KEZEDET MAJD ENGEDJÜK, HOGY TE CSINÁLD! Minden hónapban tanulunk, gyakorlunk is! Első időszakban Rakovics Éva csinálja az állításokat, majd a fele körül Te is ellenőrzötten gyakorolhatsz, sőt az első állításod után akár otthon, egyedül is! Így lesz szuper profi sikeres vizsgád!

„ÉLETVÁLTOZTATÓ” CSALÁDÁLLÍTÁSOK

ÉLETET MEGVÁLTOZTATÓ! – mert nem csak beszélünk, hanem cselekszünk is. Tényleg boldog leszel! A tanfolyam alatt lesz Anyai/Női, Apai/Férfi, Halottak hazaküldése, Ikrek, lélekrészek, szerepkörök állításod. Majd a végén AKADÁLYTALANÍTJUK A VILÁG LEGJOBB CSALÁDÁLLÍTÓVÁ VÁLÁSODAT!

LELKESÍTŐ KÖZÖSSÉG

ERŐSÍTÜNK! FELEMELÜNK! Az Élet Változtató Akadémia tanulói, munkatársai segítenek az utadon! Egy zárt Facebook csoportban és Messenger csoportban leszel, ahol akár minden nap igénybe veheted a közösség támogató erejét! Egymást inspiráljuk, motiváljuk a fejlődésben. Sosem leszel egyedül!

RÉSZLETES ÉS ALAPOS VIDEÓS VÁLASZOK!

MAXIMUM 12 EMBER TUD RÉSZT VENNI!

Az alábbi videókat még 2019-ben készítettem. 🙂

Vannak dolgok, amik nem változnak!
A FELTÉTEL ANNYIBAN VÁLTOZOTT, HOGY EGY ÍRÁSOS BEMUTATKOZÓ PÁLYÁZATOT SZÜKSÉGES BENYÚJTANOD…

MILYEN FELTÉTELEKKEL LEHET JELENTKEZNI?

Miért engem és miért pont ezt a családállítás tanfolyamot válaszd?

Miért pont 9 hónap a képzés?

MODULOK ÉS LECKÉK BEMUTATÁSA

HA ÚGY ÉRZED EZ EGY KICSIT ERŐS NEKED, VAGY NEM AKARSZ MÁSOKNAK ILYEN MÉLYSÉGBEN SEGÍTENI, AKKOR VAN EGY KÖNNYEDEBB, ÉS CSAK A TE ÉLETEDRE MEGOLDÁST ADÓ, ÖNBIZALOM ÉPÍTŐ PROBLÉMA MEGOLDÓ TANFOLYAM IS. EBBEN SZINTÉN CSALÁDÁLLÍTÁSSAL DOLGOZUNK! NÉZD MEG AZT, HA LEGINKÁBB MAGADDAL, ÖNISMERETTEL ÉS ÖNFEJLESZTÉSSEL AKARSZ FOGLALKOZNI!

HOGYAN VÁLASSZ JÓL ISKOLÁT, TANÍTÓT???

7 MESTERFOGÁS, 7 JÓ TANÁCS <= töltsd le!

– Nincs könnyű dolgod, mert az első benyomás intenzíven tud hatni Rád!

– Könnyű dolgod van, mert az első benyomás intenzíven tud hatni Rád!

Összegyűjtöttem néhány nézőpontot, pontosabban 7 SZUPER TANÁCSOT, amire érdemes odafigyelned! Én, úgy örültem volna, ha a kezdetekkor ezeket valaki elmondja… Ha érdekel, feltétlenül töltsd le magadnak! Igyekeztem szórakoztatóan összeírni pár dolgot, hogy segítsek benne!!!

Kattints a GOMBRA és szerezd meg!

MUTATOK PÁR FÉNYKÉPET!

HOGY LÁSD, MILYEN A HANGULAT, KI VAGYOK, MILYEN CSODÁLATOS EMBEREK TANULTAK MÁR AZ AKADÉMIÁBAN!

Ilyen élmények várnak Rád is! 

❤️

ŐK MÁR ELVÉGEZTÉK A TANFOLYAMOT!

Elbűvölt- elvarázsolt tanítóm profizmusa, amikor láttam, hallottam, éreztem családállításban és azon kívül. Személyében olyan tanítót-vezetőt ismertem meg, aki lénye teljességével és égi-földi erőkkel összhangban kívánja támogatni, de nem helyettük megküzdeni tanítványai kibontakozását, fejlődését, – hiszen érti és szem előtt tartja: a tanítás mint egyfajta ösztönző vezetés a tanítványról szól. Nem tudtam, hogyan, miből csinálom meg, csak jött az indíttatás, hogy menjek, kezdjem el, ezért belevágtam. Élveztem a tanulást, a társaságot! Számomra a legfelemelőbb megtapasztalás volt, hogy a rendszer és tanítója önmaguk vonatkozásában is a koncepció- és ítélkezésmentességről, feltétel nélküli szeretetről és toleranciáról tettek tanúbizonyságot. Az első, döntő lépést megtettem. Jó az irány, bizonyos vagyok benne, hogy megkapom hozzá a továbbiakban a támogatást. Már most többet teljesítettem, mint amennyit eredetileg elképzeltem magamról, hogy képes vagyok rá!

Dr. Laborczyné Pintér Judit
„Oly sokunk által szeretett Évi!
Eddigi életem legjobb döntése volt, amikor 2019- ben, egy internetes keresést követően felvettem Veled a kapcsolatot. Akkorra megszoktam a folytonos küzdést, azt gondoltam, az élet arról szól, hogy tartsam a frontot. Nem tudtam élvezni a folyamatot, legalábbis nem hosszútávon. Mire találkoztunk, több tucat rendelőt jártam már meg és még ennél is több technikát próbáltam, DE senki/egyik sem volt számomra a személyedhez, az általad képviseltekhez és mára már tanítottakhoz hasonlítható.
Hálás vagyok mindazoknak, akik segítettek Hozzád eljutnom, a tapasztalatokért, melyeket általuk szereztem, ugyanakkor érzem, ha akkor nem keresztezik egymást útjaink, mára már rég elfáradtam volna, rég nem élnék.
Lényem egészével köszönöm Neked, hogy mindig meghallgattál, támogattál, sosem ítélkeztél (… hozzáteszem, szerintem csak hallomásból ismered ezt a fogalmat), ha eltévedtem az alagútban, tűzként égtél a vaksötétben. Melletted folyton otthon érezhettem/érzem magam, megbecsülve, szeretve.
Mostanra már rég nem dúl bennem a harc. Minden szinten megérkeztem a jelenbe. Már nem a félelem, az aggodalom, a biztonság hiánya határozzák meg, mit teszek.
Bölcs, együttérző, őszinte, alázatos, intelligens, igaz-igaz, nagybetűs LÉLEK vagy! Megtiszteltetés és kincs számomra, hogy ismerhetlek, tanulhatok Tőled.
Mindenkinek: Bárhol is tartotok, bármi is okozza a nehézséget az életetekben, Évi a Ti emberetek!
Nem létezik veszett ügy! Nincs olyan, amit ha igazán akarjátok, a segítségével ne tudnátok fel- és megoldani.
Szívből kívánom, hogy Ti is megéljétek a mindennapokban azt, ami alanyi jogon jár nektek: A BOLDOGSÁGOT!
Cyntia Kalamárova
„Köszönöm Évi, hálás vagyok, hogy Rád találtam. Életem egyik legnehezebb pillanatában az internet az utamba sodort . Az első online találkozás már kihúzott a mély állapotomból. Amikor megerősítettél a kronobiológia által, hogy milyen is vagyok valójában. Az embert ott éri a nehézség, amivel dolga van aktuálisan. Azt hiszem ebben segítettél a legtöbbet. Az önbecsülésem, a nem-et mondás (ami nekem nagyon nehezen ment), a saját magamért való kiállás, és még sok minden másban. Sokkal tágabb ismereteket szereztem, mint azt valójában gondoltam. Nagyon sok mindenre rávilágítottál, a családállítás (ami az én szívemhez mindig is a legközelebb állt) kiegészült egy másik nagyon érdekes és elismert módszerrel. Nagyon jól lehet a kettővel, akár együtt is dolgozni. Nagyszerű! Köszönöm, hálás vagyok Neked és csoporttársaimnak is! A humorod is nagyon kellett!
Évinek bármelyik tanfolyamát csak ajánlani tudom, mert mindegyik közelebb visz az önismereti úton önmagunkhoz. Egy nagyon jó előadót és rendkívüli személyiséget ismerhetsz meg, ha őt választod a fejlődésedhez!”
Szilvás Anikó

Végig gondoltam, hogy mi minden változott azóta, amióta ismerlek Téged… Elképesztő! A 3 év alatt rengeteg segítőm volt, de Te voltál az egyetlen ÁLLANDÓ! És mindig hozzád tértem vissza, amikor valódi váltásra volt szükség. Most, hogy már a családállítás tanfolyamot is elvégeztem elmondhatom, hogy az összefüggéseket, az IGAZ válaszokat csak és kizárólag NÁLAD, ÁLTALAD kaptam meg! Köszönöm! Hálás vagyok, hogy találkoztunk!

Hollós Izabella

Te arra születtél valószínűleg, hogy Csoda legyél az életünkben! A legjobb Tanítótól tanulhattam, nem csupán az órákon, hanem sokkal többször az Életben. Ahogy minden nap viselkedsz az emberekkel, ez az igazi és számomra példamutató tanítás!

Pintér Szilárd
„Csak jót kaptam. Más szemmel nézem magamat és világot is mióta Évit megismertem.
Egy csoda komolyan, úgy ahogy van.
Még egyszer is elvégezném a képzést, ha lehetne ilyet. Illetve nem kérdés, hogy az akadémia az életem része marad.”
Balázs B. Kitti

Évi!

Nincs már számomra olyan, hogy nélküled, csak VELED!

Pont JÓKOR, pont MINDENBEN, pont MINDIG!!!

Szeretlek <3

Gergely Rozália
„Teljes szívből ajánlom Évit és az Életváltoztató Akadémiát, valamint az összes, nála tanulható képzést, mert rengeteget fejlődtem általa, ráadásul gyöngéden is, végig biztonságban tartva. Idén tanultam nála többek között családállítást (2021-2022.) – és bizton állíthatom, hogy ez a legszuperebb és leghatékonyabb problémamegoldó módszer, amit jelenleg ismerek. Minden elméleti anyag mellé gyakorlati képzést kaptunk, hiteles példákkal alátámasztva, minden kérdésünket megválaszolva, ami sokszor nem volt egyszerű feladat. Ahhoz, hogy jó szakemberekké váljunk, első körben a saját életünket rendeztük és akadálytalanítottuk, hogy feltöltve, szeretettel végezhessük ezt a hivatást.
Ha visszamennék az időben, ugyanígy, ugyanekkor, csak Évinél tanulnám a családállítás csodálatos módszerét, és az elhivatottságot, amit ő érez a szakma iránt, csodálatos volt megtapasztalni!
Hálásan köszönöm, hogy a tanítványod lehetek, és Tőled tanulhatok, fejlődhetek a tanfolyamaidon.
Buzder Brigi
„Sok önismeretet tanultam már, és más módszereket is mások megsegítésére. De mindig volt bennem egy bizonytalanság, nem mertem őket alkalmazni, mert számomra túlságosan intuitívak voltak.
Évánál találtam meg azokat a módszereket, melyekkel biztonságban érzem magam és az ügyfeleimet is: nem befolyásol az én véleményem, az én érzésem, mert világosak és tiszták a keretek! A Kronobiológia módszere a szám-értékekkel nem hagy kérdést, életszagú és könnyen érthető. A családállító-képzés pedig egy csoda, nem hagy lyukakat, kérdéseket, hanem pontosak az elvárások, a feladat, az útvonal.
Szívből ajánlom!”
Hollós Zabella

Úgy érkeztem a csoportba, hogy már túl voltam egy családállításvezető tanfolyamon. A módszert nagyon szeretem, viszont el sem tudtam képzelni, hogyan lehet máshogy állítani, mint amit én ismertem. Ez az új képzés más állítási módszert mutatott nekem, az eszköztáram kibővült, és a „legyen neked a te hited szerint” jegyében. Mivel a kezdeti állításokat te csináltad Évi, rendre feltűntek olyan elemek rögtön az elejétől, amikkel korábban nem találkoztam, pl. előző életekből áthallatszó kapcsolatok, nem földi entitások, halottak hazaküldése. Ilyen helyzetekkel nem foglalkoztunk korábban, vagy nem részletesen, így nem voltam tisztában azzal, hogyan lehet, vagy érdemes őket megoldani, feloldani, hazaküldeni, és te ezt mutattad meg azonnal élesben.

Röviden: Állítóként úgy változtam, hogy felkészültnek érzem magam. Ez persze nem azt jelenti, hogy mindig tudom, mit kell mondani, vagy tenni egy állítás minden pillanatában, de úgy érzem, hogy megvan az önbizalmam ahhoz, hogy beleálljak, bármilyen helyzet is adódjon egy állításon belül.

Kabai Katalin
„Évi személyében egy csupa szív, intelligens, talpraesett, hiteles és vagány Nőt és Tanítót ismertem meg, aki az élet minden területén inspirálóan és odaadóan támogatja tanítványait, így engem is. 10 éve foglalkozom behatóan többek között spiritualitással és önismerettel, de Évi még így is bőven tudott újat mutatni és mondani. Úgy érzem, minden kérdésemre személyre szabott, mégis örök érvényű igazságokat és válaszokat, valamint őszinte, szívből jövő megértést és elfogadást kaptam. Nem beszélve a komplex tanításokról, melyeket én is továbbadhatok egy prímán és lelkiismeretesen felépített rendszernek köszönhetően. Hálás vagyok Neked Évi, az Égieknek és Magamnak, hogy egy csodálatos utazás, egy önméltányolási folyamat részeként hozzád kerültem, Téged választottalak. Támogatásoddal feltehettem arra a bizonyos i-re a pontot. (Aki kíváncsi az „i”-re, járjon utána! ;))
Ezúton is tiszta szívből és tudatos szellemmel ajánllak Téged és a módszereidet minden kedves Lélektársunknak! Köszönöm, hogy kitartásoddal, optimizmusoddal és nem utolsó sorban végtelen hiteddel beragyogod napjainkat, hiszel bennünk és hiszel magadban – tisztán, önzetlenül és mégis hatékonyan – szolgálatra készen. Isten áldjon! Szeretettel ölel, Mira”
Szalai Mira

„Hivatalos, engedélyezett képzés, amely rendkívül színvonalas és szerteágazó emberismereti ismeretet nyújt! Profi és minden tekintetben használható tudást kapnak a résztvevők annak érdekében, hogy tudásukat a klienseik javára kamatoztathassák!”

Abonyi Éva

HELYSZÍN ÉS IDŐPONTOK

HELYSZÍN

ÉLET VÁLTOZTATÓ AKADÉMIA

1061 Budapest, Andrássy út 33. 2. emelet 1-es ajtó és a 29-es kaputelefon

CSODÁLATOS HELYSZÍNEN LESZÜNK, MINDEN KÖRÜLMÉNY TÖKÉLETES ÉS MÉLTÓ LESZ A CSALÁDÁLLÍTÁS MEGTANULÁSÁHOZ!

TERVEZETT IDŐPONTOK, TERVEZET TEMATIKA

EZEKET A DÁTUMOKAT ÍRD BE A NAPTÁRADBA!

2023/2024 Családállítás szakember képzés

Feltöltés alatt…

1/1. elméleti nap:

1/2. elméleti nap:

1/3. elméleti nap:

1/4 . gyakorlati nap:

2/1. elméleti nap:

2/2. elméleti nap:

2/3. gyakorlati nap:

2/4. gyakorlati nap:

3/1. elméleti nap:

3/2. elméleti nap:

3/3. gyakorlati nap:

3/4 . gyakorlati nap:

4/1. elméleti nap:

4/2. gyakorlati nap:

4/3. gyakorlati nap:

4/4. gyakorlati nap:

5/1. elméleti nap:

5/2. gyakorlati nap:

5/3. gyakorlati nap:

5/4. gyakorlati nap:

Kronobiológia tanfolyam: 2024

Sorselemzés tanfolyam: 2024.

Rajzelemzés tanfolyam: 2024.

CSOPORTOS NYILVÁNOS CSALÁDÁLLÍTÁSOK – GYAKORLÓNAPOK:

HAVONTA!

*****A dátumok megváltoztatása a csoport együttes (de legalább 80 %-os) közös akaratával lehetséges! A változtatás jogát fenntartom. Természetesen mindent a csoport és a tanulás érdekében!
*****A vizsga nem kötelező annak, aki a tanfolyam alatt rájön, hogy ez egy komoly hivatás, és nem akar a későbbiekben családállítóként dolgozni! A képzési szerződésünk ebben az esetben is a tanfolyam végéig tart!

HA TE MÁR MOST TUDOD, HOGY NEM AKARSZ HIVATÁST VÁLTANI, AKKOR VAN EGY JOBB AJÁNLATOM NEKED! KÉSZÍTETTEM EGY ÖNFEJLESZTŐ – ÖNISMERETI CSALÁDÁLLÍTÁS TANFOLYAMOT!

KATTINTS IDE, ÉS NÉZD MEG A RÉSZLETEKET!

MINDEN ÁLTALAM SZERVEZETT CSOPORTOS CSALÁDÁLLÍTÁS “AJÁNLOTTAN-KÖTELEZŐ” A TE ÉRDEKEDBEN! Ezeken a napokon könnyedén gyűjthetsz tapasztalatot, gyakorlatot, és ezeket a napokat együtt órán átbeszéljük! Lesz legalább 9 alkalom, számítok a részvételedre!

TEMATIKA – MODULOK – TARTALOM

Az itt felsorolt tartalom irányadóként szolgál a képzés folyamán.

Ettől eltérés könnyedén lehetséges, hiszen a módszer folyamatosan frissül, bővül. Tovább, az is előfordulhat, ha valamilyen hatásra, a tananyagban szereplő tételeket másik sorrendben vesszük. Amit pillanatnyilag nem találsz, csak jelezd nekem, mert valószínű, hogy csak kimaradt! 🙂

ESZKÖZÖK

A tanfolyam elméleti anyagához írásos tananyagot, mappát, tollat, és jegyzetet biztosítok.

Kapni fogsz jegyzethez lapokat, és állítási lapokat, amelyben vezetheted kezdetektől fogva a felismeréseidet, és azt, hogy milyen állítások történtek a Te életedre, miket változtattunk meg, és így láthatod, hogy milyen változásokat hoz a családállítás módszere az életedbe. Nem mellékesen az írásos vizsga fogalmazásodat, ebből fogod tudni könnyedén megírni. Jelenléted a tanfolyamon minimum 80 %-ban kötelező ahhoz, hogy levizsgázz, így jelenléti ívet fogunk vezetni. Bármilyen korlátozás, vagy hiányzás esetén ONLINE is van mód az elméletet megtanulni, a gyakorlattal pedig személyesen foglalkozunk. 

3 nap elmélet 1 nap gyakorlat

ELMÉLET Tartalma Családállítás alapjai, definíciói, történelme
Bert Hellinger: Szeretet Rendjének törvényei
Családállító munkája, felelőssége, tanácsadói minősége, titoktartás szabályai
Morfikus mezők ismerete
Családállítás formái
Fedett állítás
Családállítás szükségességének okai, problémák, akadályok felismerésének alapismeret
Oldómondatok, testtartások, szertartások, amelyek a Rendet helyreállítják
GYAKORLAT Tartalma Mozgás és érzékelés a morfikus mezőben.
Folyamatok katalizálása.
Változások megfigyelése, elősegítése.
Különböző formák gyakorlatba ültetése.
Gyakorlás

2 nap elmélet 2 nap gyakorlat

ELMÉLET Tartalma Kapcsolatok dinamikái
Szülő – gyermek – természetes és ettől eltérő megjelenései
Férfi – Nő – természetes és ettől eltér megjelenései
Élet és halál témakörének megismerése
Halál és a gyász formái, folyamatai
Függőségek, gyógyszer, drog, alkohol okai, megoldásuk
Belső team – lélekrészek, szerepkörök kialakulása, ezek problémáival kapcsolatos tünetek, megoldások
Ezekben a témákban használatos családállítói módszerek megismerése.
Ezeknek a módszereknek a gyakorlása.
GYAKORLAT Tartalma Állítási formák gyakorlása, ezen belül:
Élet állítás, fogantatás állítás
Élet-halál állítás
Betegség és egészség állítás
Függőség megoldása állítás
Belső team állítás
Testi tünetek állítás
Folyamatok katalizálása.
Változások megfigyelése, elősegítése.
Különböző formák gyakorlatba ültetése.
Gyakorlás

2 nap elmélet 2 nap gyakorlat

ELMÉLET Tartalma Minták, ismétlődések az életben, ezek felderítése
Hetedíziglen örökölhető problémák és örömök
Szülő – gyermek – APA és ANYA szerepkörök
Férfi – Nő – , mint párkapcsolat, házasság, válás, szakítás
Családalapítás
Szexuális viszonyok, természetes és attól eltérő módok, okok, megoldások
Patchwork családok
Abortusz, kitagadás, örökbefogadás
IKER terhesség, ikrek születése – ezek jelentősége a családállításban
Ezekben a témákban használatos családállítói módszerek megismerése.
Ezeknek a módszereknek a gyakorlása.
GYAKORLAT Tartalma Állítási formák gyakorlása, ezen belül:
Anya – ősanya állítás
Apa – ősapa állítás
Férfi állítás
Nő állítás
Szexuális problémák megoldása
Párkapcsolati állítás
Család egyesítési állítás
MINTÁK állítás
Folyamatok katalizálása.
Változások megfigyelése, elősegítése.
Különböző formák gyakorlatba ültetése.
Gyakorlás

1 nap elmélet 3 nap gyakorlat

ELMÉLET Tartalma Szervezetállítás alapjai, mérhetősége
Szervezetek, rendszerek, csoportok alap törvényei, ezek Szeretet Rendjével való összehasonlítása.
Világi és spirituális REND különbségei, hasonlóságai.
Korlátozó hitrendszerek, hiedelmek, paradigmák.
Rendszer lelkiismeretének megértése, vizsgálatai, működése
Munkaerővel kapcsolatos összes művelet rendszerszintű ismerete.
Munkaerő toborzás, felvétel, megtartás.
Ingatlan és egyéb ingóságok értékesítése.
Termékértékesítés, vállalkozás fellendítése.
Sikeres üzletek megkötésének szabályai.
Csoportdinamikák működése.
Ezekben a témákban használatos családállítói módszerek megismerése.
Ezeknek a módszereknek a gyakorlása.
GYAKORLAT Tartalma Szervezetállítási formák gyakorlása
Egyéni állítás – papírral, bábukkal
Akadály mentesítés
Döntés állítás
Résztvevők kijelölése, dolgok meghatározása, azok térben, mezőben való elhelyezkedésük, viselkedésük érzékelése.
Munkaerő behívása, megtartása állítás.
Értékesítést segítő profit növelő állítás.
Rendszer lelkiismeretének helyreállítása.
Ingatlan, és/vagy egyéb ingóságok, termékek értékesítése, vásárló behívása, megtalálása, sikeres üzletkötés elősegítése.
Folyamatok katalizálása.
Változások megfigyelése, elősegítése.
Különböző formák gyakorlatba ültetése.
Gyakorlás

1 nap elmélet 3 nap gyakorlat

ELMÉLET Tartalma A Családállítás Tanfolyam 1, 2, 3, 4-es moduljainak elméleti összesítése és számonkérése.
Tanuló saját vállalkozásának beindításához szükséges alapismeretek.
Hatékony Állító alapelmélete, szemlélete, élete, példa értékű munkássága.
Bármilyen tanulót gátló akadály feltárása, megszüntetése, hogy a legkiválóbb Állítók közé tartozhasson.
Felelősségvállalás.
Ezekben a témákban használatos családállítói módszerek megismerése.
Ezeknek a módszereknek a gyakorlása.
GYAKORLAT Tartalma Családállítás
Lélekállítás
Szervezetállítási
Egyéni állítás – papírral
Akadálymentesítés
Hatékony Tanácsadóvá válásának felállítása
Állító saját magának történőállítása
Folyamatok katalizálása.
Változások megfigyelése, elősegítése.
Különböző formák gyakorlatba ültetése.
Gyakorlás

AZ 5. MODUL ELVÉGZÉSE UTÁN TÖRTÉNIK A VIZSGA!

Vizsgát az tehet aki az 5 modulon legalább 80%- ban részt vett!

Sikeresen elvégezte a Kronobiológia és a Sorsforgatókönyv Tanfolyamokat!

Benyújtotta a minimum 5 oldalas fogalmazását a követelmények alapján.

Saját, hozott páciensének elvégez egy sikeres állítást, bemutatja a vizsgamunkát!

MINDEZEK UTÁN: TANÚSÍTVÁNY ÁTADÁS, AVATÁS ÉS ÜNNEPLÉS KÖVETKEZIK!

AZ ÁRAK – FIZETÉSI MÓDOK – KEDVEZMÉNYEK

HOGYAN LEHET A LEGKEDVEZMÉNYESEBBEN JELENTKEZNI?

A LEGNAGYOBB KEDVEZMÉNY az egy összegű kifizetéskor jár! Amelyet a jelentkezéssel egy időben várunk! Tehát, ha MÉG az EARLY BIRD ÁRON AKARSZ TANULNI, akkor 2024. JÚNIUS 30-ig megteheted!

TÖBB ÁRAT TALÁLSZ A TÁBLÁZATBAN A TANFOLYAMRA VALÓ JELENTKEZÉS FELTÉTELEI, IDŐPONTJA ALAPJÁN.

Attól függően, hogy mikor jelentkezel, és milyen módon fizeted a tanfolyamot több választásod is van! Továbbá, két fő árkategória van. Az egyik kategóriában azoknak tettem ajánlatot, akik még nem ismerik a Kronobiológia, Rajzelemzés és a Sorsforgatókönyv módszerét.

A másikban pedig azoknak a Tanulóimnak, akik már ismerik és gyakorolják ezeket a módszereket, mert az általam átadott Élet Változtató Akadémia családállítói tanfolyam tudástárában integráltan használjuk ezeket a nagyszerű módszereket!

ÍME MINDEN AMIT A TANFOLYAM TARTALMAZ

TEHÁT, ÍME AZ AKTUÁLIS ÁRAK – JELENTKEZZ MOST!

TARTALOM/ Kinek

 MOST INDULÓKNAK!

 Kronobiológia tanfolyam,  Rajzelemzés
 tanfolyam és Sorsforgatókönyv tanfolyam
(akik még nem ismerik, nem tanulták)

 HALADÓKNAK!

 Azoknak, akik már Kronobiológia,
 Rajzelemzés és Sorsforgatókönyv tanfolyamot
végeztek (vagyis az Akadémia tanulóinak!)

BÓNUSZ

 2 Szuper BÓNUSZ + Ajándékok

 2 Szuper BÓNUSZ + Ajándékok

FIZETÉS MÓDJA  KÉSZPÉNZ VAGY UTALÁS  KÉSZPÉNZ VAGY UTALÁS

ÁR HAVONTA

 119.000 Ft / hónap

 82.000 Ft / hónap

******************************* *****  céges jelentkezéskor + ÁFA  *****  *****  céges jelentkezéskor + ÁFA  *****

RÉSZLETFIZETÉS ESETÉN AZ ÁR ÖSSZESEN:

EGY ÖSSZEGBEN KIFIZETVE: 

    1.090.000 Ft

   

       990.000 Ft

    820.000 Ft

   

     750.000 Ft

RÉSZLETFIZETÉSRŐL KÉRDÉSED VAN? Írj nekem:  KATTINTS IDE!

AZ ITT FELTÜNTETETT TAVALYI ÁRAK 2024. március 31-IG ÉRVÉNYESEK!
Minden ár plusz 27% ÁFA-t kap még…. EZEK NETTÓ ÁRAK!

„ZSENIÁLIS A MÓDSZER – GARANCIA”

NINCS MITŐL FÉLNED!

Zseniális a módszer, tudom, hiszem, érzem! DE, ha eljössz a tanfolyamra, és úgy érzed majd, hogy nem tetszett amit kaptál, nem erre számítottál, akkor csak szólj nekem még az első napon, ebédszünet előtt, és a teljes befizetett részvételi díjat visszakapod.
Nincs kockázatod! 

HISZEK A TUDÁSOMBAN ÉS A MÓDSZERBEN, EZÉRT SZERETETTEL VÁRLAK A KÉPZÉSEIMEN!

családállítás, családállító tanfolyam Rakovics Évával, tanulj Rakovics Évától, családállítás tanfolyam, családállító képzés, családállító tanfolyam, legjobb családállító, Hellinger családállítás, Hellinger módszer, családfelállítás, családállító szakember képzés, családállító képzés Budapest, családállítás jelentése, családállítás ár, családállító képzés early bird, családállító tanfolyam kedvezményes áron, hivatalos családállító képzés, államilag elismert családállító tanúsítvány, államilag elismert családállítás tanfolyam