CSINÁLJ MAGADNAK ÉN-IDŐT, VEDD MEG A JEGYEDET!

GYERE EL A LURDY HÁZBA 2023.07.15-én SZOMBATON!

Ismerkedj meg Igaz-Igaz önmagaddal és a családállítás módszerével! Mérd fel a testi-lelki állapotodat!

ILYEN RENDEZVÉNY MÉG SOSEM VOLT! Nincs mivel összehasonlítani, és nem is kell... Ez 100%-ban új dolog...

ABBAN IS SEGÍTÜNK, hogy önmagad mellett, megismerd a CSALÁDÁLLÍTÁS VARÁZSLATOS VILÁGÁT!

Hiszen ez a világon a legjobb problémamegoldó módszer! Ennek segítségével, tényleg minden igazán RENDBEN tud lenni!  Gyere el erre a rendezvényre, hogy megismerkedj igaz-igaz önmagaddal, megértsd hogyan működik a világ és megoldást találj bármilyen problémádra! 

VEDD MEG A JEGYED! Kattints a gombra!

Helyszín: LURDY HÁZ

1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.

Időpont: 2023.07.15.

szombat 9-18 óráig

MIÉRT ÉRDEMES RÉSZT VENNED?

Azon kívül, hogy szívvel-lélekkel várunk és a tenyerünkön hordozunk egész nap? 🙂

Egy biztos, nem csak a kánikula ellen érdemes beülnöd az előadásokra!

SZAKÉRTŐKTŐL KAPSZ TANÁCSOT

Tapasztalt szakemberek és szakértők állnak rendelkezésedre a helyszínen, akik segítségével megismerheted igaz-igaz önmagadat, és feltárhatod a családi kötelékek, blokkok és konfliktusok okait. Felismerheted a saját életedben működő családi mintákat. Átfogó betekintést nyerhetsz a saját családi rendszeredbe, megoldásokat találhatsz a problémáidra, és ezen a napon technikákat tanulhatsz a harmónia és az egyensúly helyreállítására.

SZEMÉLYES FEJLŐDÉS VÁR RÁD

TESTI-LELKI területen ez az esemény kiváló lehetőséget nyújt önmagad megismeréséhez, önismereted megélésére, a személyes fejlődésedre és céljaid elérésére. A miértek és a hogyanok megértésére. Sőt, betekintést kapsz Bert Hellinger Szeretet Rendjének törvényeibe, felismerheted a saját életedben működő családi mintákat is. És a rendezvény végén egy sorstisztító meditációt kapsz, amely segít, hogy az életed ezután könnyedebb és felszabadult lehessen!

BEMUTATJUK A CSALÁDÁLLÍTÁST

Beleshetsz a kulisszák mögé! A színpadon bemutatjuk Neked, hogyan zajlik a csoportos családállítás. Megláthatod, hogyan működik, milyen folyamatai vannak, és megértheted, hogy a családállítás által képes leszel megváltoztatni az életedet, megbírkózni a múltban lévő traumákkal, és lépéseket tenni a belső harmónia és boldogság felé. Azért, hogy végre tényleg igazán boldog legyél!

INSPIRÁLÓ ELŐADÁSOK VÁRNAK

TEST-LÉLEK-EGYENSÚLYA Fantasztikus szakértők, előadók jönnek, hogy ne csak a lelkeddel, hanem a testeddel is foglalkozhass! Egészséges léleknek JÁR AZ EGÉSZSÉGES TEST! Engedd, hogy az inspiráló előadások, esettanulmányok és a közösség ereje segítsen elindítani pozitív változásaidat. Lesz testi állapotfelmérés, csakra tisztítás, energetizálás, és minden "nem hétköznapi varázslat", amivel támogatni fogunk!

SZERETETTELJES KÖZÖSSÉG VÁR

Az Akadémia tanulói, érdeklődői mind különleges emberek, akik hajlandóak tenni önmagukért, a szeretet áramlásáért, saját boldogságukért. Ez az ERŐ most eljuthat hozzád is! Nem kell többé egyedül küzdened.Csatlakozz hozzánk, tarts velünk ezen a csodálatos utazáson, és tapasztald meg, hogyan változtathatod meg a problémáidat vagy akár az egész életedet a családállítás erejével. Töltsd velünk ezt napot, ismerd meg önmagadat, és élj a lehetőségeiddel!

IZGALMAS AJÁNDÉKOKKAL KÉSZÜLÜNK

Nem csak a tombolán nyerhetsz, hanem kedves kis ajándékokkal, meglepetésekkel is készülünk! De, természetesen: Legyen tiéd a tombola ajándékainak egyiket, vagy akár a főnyeremény! De már azzal is nyersz, ha jegyet váltasz: BÓNUSZOK várnak Rád, melyek önmagukban értéket képviselnek. És, ne feledd, érdemes a videós anyagot megvenni, hogy vissza tudd nézni az egész nap tanításait!

TALÁLKOZZUNK 2023.07.15-én SZOMBATON!

AZ EGÉSZ NAP RÓLAD, a boldogságod megéléséről! ÉLD ÁT AZ ÉLET VÁLTOZTATÓ AKADÉMIA szeretetteljes támogatását, a használd ki a TESTI-LELKI SZAKÉRTŐK tudástárát ennek a támogató közösségnek a tagjaként! Kattints a gombra!

PROGRAMOK IDŐRENDBEN

9.00 – 10.30

1. ELŐADÁS

Bemutatkozunk, hogy TUDD MIKOR MIBEN SZÁMÍTHATSZ RÁNK!

Aztán már csak Rólad, az életedről, és a körülményeidről lesz szó. Hogyan ismerjük fel, ha valami baj van? Nem JÓL működik az életünkben és mit tegyünk, hogy mégis MINDEN RENDBEN legyen…? Például, ismétlődő problémák, elakadások…
Megismerheted Bert Hellinger Szeretet Rendjének törvényeit, a családállítást, annak működését, és így a saját életed mintáit is. Családi és párkapcsolati harmónia alapjait, és azt, hogy mit tegyél, ha valami elromlott. Tévhitek, hiedelmek megbeszélése (pl.: Miért nem állítunk online, vagy miért és hogyan lehet beszélni róla!)

10.30 – 11.00

SZÜNET

SZÜNET

ÁLLAPOTFELMÉRÉSEK: Ekkor sem hagyunk unatkozni! A kérdezőpontokon KAPSZ EGY SAJÁT ÖNISMERETI ÉS PROBÉMAMEGOLDÓ szakértői konzultációt az Élet Változtató Akadémia családállítóitól!

11.00 – 12.30

2. ELŐADÁS

Mutatunk egy szuper probléma megoldómódszert! LÁTHATSZ A SZÍNPADON EGY CSOPORTOS CSALÁDÁLLÍTÁST, annak imitációját, hogy lásd mi hogyan dolgozunk!

Illetve bemutatjuk az önismereti módszereinket, a problémafeltárás eszközeit is, hogy minél többet tudj meg a saját életedről, a szabad akarat működéséről és természetesen a családállításról! Ezeket a módszereket tudod a szünetben kipróbálni!

12.30 – 13.30

EBÉDSZÜNET

EBÉDSZÜNET

ÁLLAPOTFELMÉRÉSEK: Minden szünetben vendégelőadóink is várnak, felmérheted tested állapotát, receptkönyveket vásárolhatsz, vagy akár bejelentkezhetsz egy Angyal tanfolyamra is! És természetesen a kérdezőpontokon KAPSZ EGY SAJÁT ÖNISMERETI ÉS PROBÉMAMEGOLDÓ rapid konzultációt az Élet Változtató Akadémia családállítóitól!

13.30 – 15.00

3. ELŐADÁS

TESTI-LELKI EGYENSÚLY VENDÉG ELŐADÓKKAL 

A harmonikus, boldog lélek mellé jár az egészséges, fitt test is! Ebben segítenek táplálkozási és sport coach szakértőink, Posta Reni és Gróf Szilvia. Mindenben a segítségedre vagyunk! Felmérünk és megoldást is nyújtunk!

15.00 – 15.30

SZÜNET

SZÜNET

ÁLLAPOTFELMÉRÉSEK: Utolsó lehetőség kipróbálni meglepetéseinket a szünetben! Tudod, a Kérdezőpontokon KAPSZ EGY SAJÁT ÖNISMERETI ÉS PROBÉMAMEGOLDÓ rapid konzultációt az Élet Változtató Akadémia családállítóitól!

15.30 – 17.00

4. ELŐADÁS

Már most a rendezvényen megtanulhatod, hogyan hozd meg szívbéli döntéseidet, és hogyan teremtsd meg magadnak mindazt, amire vágysz!

Megtanulhatod a Teremtő gondolkodás alapjait! Bemutatjuk Neked, hogyan tudsz mostantól könnyedén hallgatni a szívedre, hogy az életed filmjét tényleg Te rendezhesd!

ÉS…. Itt lesz a TOMBOLA sorsolás is!

17.00 – 17.15

MINISZÜNET

FRISSÍTŐ MINISZÜNET

Ha valakinek el kell mennie, vagy aktuális egy mosdó látogatás, akkor a meditáció előtt erre lesz 10 perce 🙂

17.15 – 18.00

BONUS TRACK

Ajándék sorstisztító meditácó – Megoldókulcs önmagadhoz!

A rendezvény végén egy sorstisztító meditációval indulhatsz haza, megvalósítani a tanultakat és biztonságban, boldogságban megélni a saját varázslatos életedet!

eventum-img12.jpg

REGISZTRÁLJ! Tedd meg ÖNMAGADÉRT AZ ELSŐ LÉPÉST! Gyere el, mérd fel az állapotodat, hallgasd meg, hogyan lehet Neked is sokkal könnyebb és jobb az életed. És ha úgy érzed, indulj el Te is ezen a varázslatos úton....

MIRE SZÁMÍTHATSZ EZEN A NAPON?

Ismerd meg a szabadakarat teremtő erejét!

Ismerd meg a lehetőségeidet, és ismerd fel a családi mintákat az életedben, majd lásd meg, melyik segíti, támogatja az életedet, melyik gátolja esetleg. A családállítás lehetővé teszi a családi rendszerek rejtett dinamikáinak feltárását. Segít megérteni a családi kapcsolódásokat, kötelékek, viszonyok és dinamikák mélyebb hátterét, amelyek befolyásolhatják az egyén életét és döntéseit.

Száműzd a negatív blokkjaidat az életedből!

A családállítás segít azonosítani és felszabadítani a blokkokat és konfliktusokat a családi rendszerben, illetve az életed bármilyen területén. Ez lehetőséget nyújt a problémák gyökerének, a kiváltó okának megértésére, és a megoldások megtalálására.

Fejlődj, legyél önmagad jobb változata!

A családállítás mélyreható önismereti utazást jelent, különösen az Akadémiában, ahol speciális önismereti módszereket is alkalmazunk. A résztvevők jobban megismerik önmagukat, felismerik a saját szerepüket és felelősségüket a családban és az élet minden területén. Ez a folyamat segít az egyéni fejlődésben, önismeretben és a személyes növekedésben, a tudatosságod szintjének emelkedésében.

Légy túl a traumákon, lélegezz végre fel!

A családállítás lehetővé teszi a múltban lévő traumák feldolgozását és lelki sebeid gyógyulását. Segít a fájdalmas élmények megértésében, elfogadásában és átalakításában, hogy az egyén szabadabbá váljon, és a fájdalmakat átalakítva, fejlődésre használva előre tudjon lépni az életben.

Légy harmóniában magaddal és kapcsolataidban is!

A családállítás segít a családi rendszerben a harmonikus kapcsolatok és az egyensúly helyreállításában. Ezáltal javulhatnak a párkapcsolatok, családi viszonyok és más kapcsolatok is. Hatalmas segítséget és megértést ad ismerni és élni a Szeretet Rendjének törvényeit minden emberi kapcsolatodban.

Együtt ezerszer erősebben!

Az Élet Változtató Akadémia tanulói, tagjai, követői, és a családállítás során részt vevők egy közösséghez tartoznak, ahol megoszthatják élményeiket, tanulhatnak egymástól és támogathatják egymást. Ez erősíti az egyéni fejlődést, az önbizalmat, és az életbe, önmagadba vetett hitedet!

KI VEZET BE A CSALÁDÁLLÍTÁS REJTELMEIBE?

RAKOVICS ÉVA AZ ÉLET VÁLTOZTATÓ AKADÉMIA BÜSZKE TULAJDONOSA, VEZETŐ SZAKMAI OKTATÓJA, CSALÁDÁLLÍTÓ SZAKEMBER.

Családállító, önismereti, emberismereti, sorsfordító szaktudását 2016 óta adja át a fejlődni vágyóknak. Azóta tanulói létszáma már eléri az 1000+ főt, konzultációin és családállításain több, mint 1500-an vettek részt.

Mostanáig 5 könyv írója és szerzője.

A szakma iránti szeretete, a tudás megfelelő átadása iránti elkötelezettsége teszi őt az Akadémia védjegyévé.

Szenvedélyes kifejezőmódja és életszeretete magával ragadja a körülötte lévőket, életváltoztató élménnyé varázsolja a vele való kapcsolódást.

Magyarország első olyan képzési rendszerét, oktatási tematikáját és módszertanát hozta létre a szakmában, ami 2019-ben egyedüliként nyerte el a Pest Megyei Kormányhivatal hivatalos engedélyezését a felnőttképzési oktatási rendszerben. 

Kiemelkedő tudásával, képességeivel és emberismeretével, családállítás módszerével elsősorban azokat segíti egy boldogabb, felhőtlenebb élethez, akik elszántak, hogy változtatni akarnak eddigi életükön.

Szakmai képzéseivel pedig a mindenkori coach-ok, terapeuták, természetgyógyászok, pszichológusok, cégvezetők továbbképzését biztosítja, hogy még jobban, eredményesebben segíthessenek pácienseiken, munkatársaikon, beosztottaikon és természetesen szeretteiken is.

Szabadidejét legszívesebben a természetben tölti utazással, aktív kikapcsolódással.
Szenvedélye egyben a szakmája is, így azon boldog emberek közé tartozik, akik azt csinálják, amit igazán szeretnek. 

KIK LESZNEK A VENDÉGELŐADÓINK?

Gróf Szilvia

Elhivatott egészségfejlesztő, sport coach, életmód tanácsadó, a Fittkontroll online fitness klub alapítója.

Fogadd szeretettel Szilvia bemutatkozóját:

2012. év óta dolgozom edzőként, vállalkozóként. Csapatommal mindennap azon dolgozunk, hogy klienseinket hozzásegítsük céljaik eléréséhez, hogy jó formában, fitten éljék életüket, az egészséges életmód felé vezető útjuk sikeres és az életmódváltásuk tartós legyen.

Küldetésünknek tekintjük, hogy vendégeinket, különösen a 40+-os vendégeinket az egészséges életmód felé „tereljük”. Eddigi szakmai pályafutásom során megtapasztaltam, hogy életmódváltó programjainkon csak úgy érhetnek el tartós eredményeket klienseim, ha egységben tekintek fejlesztésükre. Ép testben ép lélek, avagy ép lélek – ép test.

A szünetben igazán különleges lehetőséget kapsz a Fittkontroll csapatától:

FIZIKAI ÁLLAPOTFELMÉRÉS:  InBody, a testösszetétel elemzés-állapotfelmérés:

 • Egy gyors és egyszerű InBody teszt több mint 40 eredményt szolgáltat az egészségi állapotról
 • A kiindulási egészségi állapotot figyelembe véve reális célok tűzhetőek ki, mind a mozgás és táplálkozási programban
 • A vizsgálatról: csupán 2 perc, mezítláb, ruhában történő mérés, levetkőzést nem igényel, szervezet számára nem megterhelő, fájdalommentes
 • A csonttömeg változásából következtetni lehet a csontritkulás kialakulásának veszélyére
 • Mérhető a sejten belüli – és sejten kívüli folyadékmennyiség

Mérés után, egy mini konzultáción elemezzük a méréseket, tanácsadást tartunk Neked, és a Fittkontroll Online fitness klubot a helyszínen kedvezményesen ajánljuk a számodra.

Posta Reni

Funkcionális életmód- és fogyókúrás tanácsadó, cukor-, glutén- és tejmentes receptek fejlesztője, a MENTES-M DÍJ zsűritagja, a Csak a Mentes szakmai partnere, szakácskönyvek és cikkek szerzője.

Fogadd szeretettel Reni bemutatkozóját:

Eddig 8 toplistavezető szakácskönyvet írtam, több mint 1.000 saját receptet fejlesztettem ki, több ezer embernek segítettem már lefogyni eredményesen és tartósan a postareni© FOGYÓKÚRA módszeremmel.

Mint egykori inzulinrezisztens és túlsúllyal sokáig hiába küzdő, a cukor iránti sóvárgás leküzdése misszióm, szívügyem.

Az elmúlt 13 évben tanultam, alkalmaztam világszintű életmód terápiákat – úgymint a paleolit, a ketogén, az autoimmun, az alacsony FODMAP és további gyógyétrendek-, elvégeztem többek között a Funkcionális táplálkozási szakértői és a sporttáplálkozási képzést, elsajátítottam az Access Bars® energetikai fejkezelést, tanultam hangterápiát, felfedeztem az előnyeit és sikerrel alkalmazom a doTERRA esszenciákat, elutaztam a Távol-Keletre a természetgyógyászat ősi bölcsőjébe, az ájurvéda valamint a jóga hazába tanulmányozni és elhozni mindent, ami az egészségünket magasabb szintre emelheti stresszoldás, légzés, alvástámogatás, hajnövesztés, emésztéstámogatás, immunerősítés, hormonháztartás és idegrendszer kiegyensúlyozás terén.

Szívvel-lélekkel és minden tudásommal segítek Neked a szükséges változásokat napi rutinná alakítani.

A szünetben igazán különleges lehetőséget kapsz a Reni csapatától:

Lesz itt is állapotfelmérés! Méghozzá: ÉLETMÓD FELMÉRÉS
Derítsd ki, hogy MI A TE ÉRZELMI AROMATERÁPIÁD? –  személyre szóló ajándékkal!
SZEMÉLYES AJÁNDÉK ÉS KÓSTOLÓ lehetőség vár!
ÉS MÉG: Posta Reni legújabb szakácskönyve: Reggeli hedonistáknak – vásárlás, dedikálás

Kiknek szól a konferencia?

MENNYIBE KERÜL?

MÁR CSAK ENNYI NAPOD VAN MEGVENNI A BELÉPŐD:

Nap
Óra
Perc
Mp

BELÉPŐJEGY

A rendezvényen való (személyes) részvételt biztosítja!
Ft 19900
+ÁFA/fő
 • Személyes részvételre
 • Bónuszok és ajándékok is járnak hozzá
 • Vegyél hozzá tombolát 990 Ft-ért!
 • Ne feledd bebipálni a videós felvételt, Neked csak 4500 Ft-ért!

VIP BELÉPŐJEGY

A rendezvényen való (személyes) speciális részvételt biztosítja! És plusz juttatásokat tartalmaz!
Ft 24900
+ÁFA/fő
 • Személyes részvételre
 • 2023-ban ingyenes és korlátlan részvétel a csoportos családállításon segítőként
 • Vegyél hozzá tombolát 990 Ft-ért!
 • Bónuszok és ajándékok is járnak hozzá
 • Ne feledd bepipálni a videós felvételt, Neked csak 4500 Ft-ért!
LEGJOBB!!!

FELVÉTEL JEGY

Visszanéző jegy! Utólag megnézhető videós felvétel az előadásokról egy hónap hozzáféréssel!
Ft 12000
+ÁFA/fő
 • Utólag megnézhető 1 hónapig
 • Bónuszok és ajándékok is járnak hozzá

KÉRED A KEDVEZMÉNYES PÁROS JEGYET?!

Hozd magaddal azt a személyt, akivel örömmel átéled ezt az eseményt, és akivel tudtok beszélgetni róla!

BÓNUSZOK ÉS AJÁNDÉKOK IS JÁRNAK NEKED!

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló alkalmat a tanulásra, fejlődésre és a családállítás erejének felfedezésére!

Regisztrálj most, és legyél része ennek az átalakító folyamatnak!
Vedd kezedbe a sorsodat, és rendezd Te a saját életed filmjét!

Ezt mondják rólunk...

JELENTKEZÉSI ŰRLAP

Helyszín: LURDY HÁZ

1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.

Időpont: 2023.07.15.

szombat 9-18 óráig

Várunk szeretettel!

Találkozunk a Lurdy Házban!
Útvonaltervezés

Add meg itt a címsor szövegét