Események betöltése

Bizonyára mindenki érezte már, hogy mintha valaki lenne vele. Mintha valaki vigyázott volna rá egy veszélyes helyzetben, tanácsot adott volna egy nehéz szituációban…. Ezek azok az esetek amikor mintegy véletlenül sikerült kapcsolatba lépni az angyalokkal. Ennek mindennapi gyakorlatát meg lehet tanulni az „Angyal I. ” tanfolyamon. Aki elvégzi a tanfolyamot és gyakorolja az ott tanultakat, megteszi az első lépést az angyalok felé. Megismeri, milyen angyalok léteznek és milyen szerepük van a mindennapi életünkben. Megtanulja, hogy hogyan lehet a mindennapjaink részévé tenni a velük való kapcsolatfelvételt, hogyan kérhetünk segítséget tőlük, és milyen módon segíthetnek elérni céljainkat. Az őrangyalról a köztudatban élő sokféle hiedelem tisztázásával kiderül, mennyivel szebbé válhat életünk, ha kommunikálni tudunk a saját őrangyalunkkal (is)!

A tanfolyam időtartama 1 nap.

Dátum: 2024.02.10. szombat 9-17h

A tanfolyam elvégzése után a résztvevők megkapják:

  • A tanfolyamon elhangzó meditációk teljes szöveges és zenei hanganyagát, letölthető formában.
  • A tanfolyam elvégzését igazoló, R.A.I. központ által kiállított emléklapot.
  • A tanfolyam anyagát tartalmazza F.E. Eckard Strohm: Atlantisz Angyalai című könyve. A könyvből a tanfolyam anyagán túl információkat kapunk Atlantiszról, az atlantiszi papok életéről, az esszénusokról, az angyalok sokféleségéről és arról, hogy hogyan tudnak segíteni a mindennapi életünkben.
  • A tanfolyam során a részvevők kapnak egy angyali beavatást is melyhez a személyes jelenlét szükséges.

A tanfolyam ára: 27 000 Ft + 5500 Ft a könyv.” – Ezeket majd neki fogod fizetni, itt én is tanuló leszek, és a helyet adom csak hozzá!
Ismétlőként 5.000 Ft.

Arra kérlek, ha kérdéseid vannak írj direkt Gábornak, vagy hívd fel:

Dr. Laborczy Gábor
dr.laborczy@gmail.com
+36-70-7714-722

A jelentkezésedet küldheted mindkettőnknek!

Maximum 12 főnek tudunk helyet biztosítani, tehát ne várj túl sokáig!!!

ÉN OTT LESZEK ÉS IZGATOTTAN VÁROM, HOGY KI AZ, AKI VELEM TART!!!!

Várjuk a jelentkezésedet!

 

Ha tetszett, oszd meg bátran!