Események betöltése

💟 CSALÁDÁLLÍTÓ TANFOLYAM => ÉLETVÁLTOZTATÓ HATÁS

VÁLASZD EZT A CSODÁLATOS HIVATÁST!

JELENTKEZZ az ország első, és egyetlen 2019 ÓTA ÁLLAMILAG ENGEDÉLYEZETT akkreditált és Tanúsítványt biztosító HIVATALOS CSALÁDÁLLÍTÓ TANFOLYAMÁRA!
5 modul, 9 hónap, 4 tanfolyam, korlátlan gyakorlás, #hospitálás, ÉLETVÁLTOZTATÓ HATÁS! Ezt garantálom!

A #Családállítás, Lélekállítás és #Szervezetállítás módszert tanulhatod meg szeptembertől, 9 hónap alatt. Bert Hellinger Szeretet Rendje Törvényeit sajátíthatod el a több, mint 200 órás tanfolyamon és mellette A legzseniálisabb önismereti módszert: #Kronobiológia, sorselemző módszert: #Sorsforgatókönyv, és a 7 szimbólumos #Rajzelemzést!

Korlátlan gyakorlási lehetőséggel ÖNBIZALOMMAL TELI magabiztos Családállító leszel! Új élet, új hivatás! Végre élheted az álmaidat!

A tanfolyam ideje alatt helyre állítjuk a családodban a SZERETET RENDJÉT, megszüntetjük a körülményeidet, a problémáidat és amennyire szeretnéd, megváltoztatjuk az életedet! NAGY DOLGOK VÁRNAK RÁD! Meglátod…

Tájékozódj tovább erről a fantasztikus, valóban ÉLETVÁLTOZTATÓ képzésről ezen a linken:
https://eletvaltoztatoakademia.hu/csaladallitas-tanfolyam-csaladallito-kepzes/

Egy végzett tanítványom írta:

“Elbűvölt- elvarázsolt tanítóm profizmusa, amikor láttam, hallottam, éreztem családállításban és azon kívül. Személyében olyan tanítót-vezetőt ismertem meg, aki lénye teljességével és égi-földi erőkkel összhangban kívánja támogatni, de nem helyettük megküzdeni tanítványai kibontakozását, fejlődését, – hiszen érti és szem előtt tartja: a tanítás mint egyfajta ösztönző vezetés a tanítványról szól. Nem tudtam, hogyan, miből csinálom meg, csak jött az indíttatás, hogy menjek, kezdjem el, ezért belevágtam. Élveztem a tanulást, a társaságot! Számomra a legfelemelőbb megtapasztalás volt, hogy a rendszer és tanítója önmaguk vonatkozásában is a koncepció- és ítélkezésmentességről, feltétel nélküli szeretetről és toleranciáról tettek tanúbizonyságot. Az első, döntő lépést megtettem. Jó az irány, bizonyos vagyok benne, hogy megkapom hozzá a továbbiakban a támogatást. Már most többet teljesítettem, mint amennyit eredetileg elképzeltem magamról, hogy képes vagyok rá!” <3

JELENTKEZZ MOST!  https://bit.ly/3RVGLbF

IZGATOTTAN VÁROM A JELENTKEZÉSED,
SZERETETTEL, ÉVI

Ha tetszett, oszd meg bátran!