Események betöltése

Érezted már, hogy ELEGEM VAN…!!?? Azt akarom, hogy úgy legyen, ahogy ÉN AKAROM!!?!!

Az egész augusztus erről fog szólni az Akadémiában! Lesz ez a csoportos családállítás, és lesz egy ingyenes előadás is, hogy végre úgy legyen, ahogy Te akarod! Illetve, hogy annyira JÓ legyen, AHOGY MOST MÉG ELKÉPZELNI SEM TUDOD!
Tetszik? Akkor tarts velünk!
GYERE! ❤
A családállítás a leghatékonyabb probléma feltáró, megértő, és megoldó módszer! Egyszerűen, szinte elképesztő hatással rendelkezik… Na, de gondolhatod, én haza beszélek 🙂
Gyere el, nézd meg saját szemeddel! Az első alkalomra, hogy megnézd, a vendégem vagy, fizetned sem kell, díjtalan!
Bert Hellinger Szeretet Rendjének Törvényeivel dolgozunk. Hitem szerint, minden problémánk oka, hogy valahol, valamikor felborult ez a rend, és ezért van elakadásunk, nehézségünk, vagy betegségünk, boldogtalanságunk. Elakad a szeretet, és nem tudjuk megélni önmagunkat, a vágyainkat…!
A családállítás éppen ebben segít. Egy speciális figyeléssel, részvétellel (és a kvantum fizika segítségével) megkeressük mi, és hol romlott el. Megjavítjuk, Rendbe tesszük, kiengeszteljük, és ennek hatására ITT és MOST, okafogyottá válik a problémád! Ez igazán “csak” ennyi. Majd, természetesen elősegítjük, hogy az, amire vágysz megtörténhessen!
Kívülről szemlélve olyan a módszer, mintha színházban lennél. Csak igaz, valós a történet! 🙂 #truestory És, nem írta meg a szereplőknek a rendező a szöveget. Idegen, teljesen ismeretlen emberek “játszák” a szerepeket, akik arra a kis időre színészként viselkedve mutatják meg az állítás kérő hozzátartozóinak az érzéseit… Mesés szokott lenni….
Na, ennyit a leírásról. Aki nem volt, annak nehéz szavakkal elmesélni… Aki pedig volt, annak nem szükséges a magyarázat, mert ÉRZI! Gyere, csatlakozz hozzánk!
  1. Ha megnézed, Segítő, Képviselő lehetsz. Az első részvételed díjtalan. A következő ezután még mindig hatalmas kedvezménnyel 6.000 Ft lesz.
  2. Ha a TE ÉLETEDEN akarsz dolgozni, és még nem voltál nálam, akkor elsőre egy egyéni konzultációra lesz szükséged, hogy feltárjuk, és tudatosan is megértsük a sorsodat. Kapsz #sorselemzést#rajzelemzést, a #Kronobiológia által önismereti elemzést és megbeszéljük, hogy min akarsz változtatni, mi a problémád. Ez lehet egészség-betegség, párkapcsolat, családi ügyek, céges ügyek, anyagiak, bármi…
  3. Ha a Te életeden dolgozunk, és már jártál nálam, akkor csak légy felkészült, hogy állítás előtt 5 percben leadhasd a “megrendelést, megbízást”! 🙂 Te már érted… Tudom…

A konzultáció, és a családállítás 30.000 Ft alkalmanként. Ne hezitálj sokáig, mert egy nap csak 5 embernek tudunk az életén dolgozni!

VÁROM A JELENTKEZÉSED,

SZERETETTEL, ÉVI

Ambrus-Rakovics Éva

Ha tetszett, oszd meg bátran!