Események betöltése

GYERE! ❤️

A családállítás a leghatékonyabb probléma feltáró, megértő, és megoldó módszer! Egyszerűen, szinte elképesztő hatással rendelkezik… Na, de gondolhatod, én haza beszélek…

 

Gyere el, nézd meg saját szemeddel!

 

Az első alkalomra, hogy megnézd, a vendégem vagy, fizetned sem kell, díjtalan!

 

Bert Hellinger Szeretet Rendjének Törvényeivel dolgozunk. Hitem szerint, minden problémánk oka, hogy valahol, valamikor felborult ez a rend, és ezért van elakadásunk, nehézségünk, vagy betegségünk, boldogtalanságunk. Elakad a szeretet, és nem tudjuk megélni önmagunkat, a vágyainkat…!

 

A családállítás éppen ebben segít. Egy speciális figyeléssel, részvétellel (és a kvantum fizika segítségével) megkeressük mi, és hol romlott el. Megjavítjuk, Rendbe tesszük, kiengeszteljük, és ennek hatására ITT és MOST, okafogyottá válik a problémád! Ez igazán „csak” ennyi. Majd, természetesen elősegítjük, hogy az, amire vágysz megtörténhessen!

 

Kívülről szemlélve olyan a módszer, mintha színházban lennél. Csak igaz, valós a történet! #truestory És, nem írta meg a szereplőknek a rendező a szöveget. Idegen, teljesen ismeretlen emberek „játszák” a szerepeket, akik arra a kis időre színészként viselkedve mutatják meg az állítás kérő hozzátartozóinak az érzéseit… Mesés szokott lenni….
Na, ennyit a leírásról. Aki nem volt, annak nehéz szavakkal elmesélni… Aki pedig volt, annak nem szükséges a magyarázat, mert ÉRZI!

 

Gyere, csatlakozz hozzánk!

Ha megnézed, Segítő, Képviselő lehetsz. Az első részvételed díjtalan. A következő ezután még mindig hatalmas kedvezménnyel 8.000 Ft lesz.

Ha a TE ÉLETEDEN akarsz dolgozni, és még nem voltál nálam, akkor elsőre egy egyéni konzultációra lesz szükséged, hogy feltárjuk, és tudatosan is megértsük a sorsodat. Kapsz sorselemzést, Kronobiológia által önismereti elemzést és megbeszéljük, hogy min akarsz változtatni, mi a problémád. Ez lehet egészség-betegség, párkapcsolat, családi ügyek, céges ügyek, anyagiak, bármi…

 

Ha a Te életeden dolgozunk, és már jártál nálam, akkor csak légy felkészült, hogy állítás előtt 5 percben leadhasd a „megrendelést, megbízást”! Te már érted… Tudom…
A konzultáció és a családállítás 40.000 Ft alkalmanként. Ne hezitálj sokáig, mert egy nap csak 5 embernek tudunk az életén dolgozni!

 

Szeretettel várom a jelentkezésedet: rakovicseva@gmail.com

Rakovics Évi

Ha tetszett, oszd meg bátran!