Események betöltése
📢VAN KEDVED MÚZEUMBA JÖNNI VELEM, VELÜNK? ❤
Az Akadémia tanítványainak, érdeklődőinek, és naná hogy az ismerőseinknek és a BARÁTAINKNAK IS SZÓL EZ A KÉRDÉS! ❣️
Április 28-án pénteken délután 17 órától tudnánk menni együtt, 19 óráig van nyitva a kiállítás. Mi Andival megyünk, és örülnénk, ha ez egy jó kis csapatépítő, beszélgetős, bandázós program lenne.
Ugye a Kronobiológia módszere elég sok választ ad Dalí természetére, művészi különlegességére, erről is természetesen, mint szakmai anyag erről is hallhatnátok tőlem (minikurzus 🙂 ).
Aztán, ha láttunk mindent, akkor akár az irodában, akár egy jó kis vacsora keretén belül tudunk beszélgetni. Ha vannak az életedről kérdéseid, vagy éppen tanulsz az Akadémián valamit, akkor ez egy teljesen kötetlen, nem fizetős konzultációs este lehetne! Mit szólsz????
A Dalí kiállítás felnőtt jegyének megvásárlása, 5000 Ft, mindenki önköltségi alapon tud csatlakozni! Ezt a jegyet ezen a linken tudod megvenni, ezt nem mi intézzük! Állítsd be a nap dátumát: 2023.04.28. péntek, és a 17-18 órát!
Ha velünk tartasz, akkor ide is írhatsz, vagy küldd el fotón a jegyedet, akkor biztosan tudjuk, hogy tényleg jössz!!!! A bejáratnál találkozunk, vagy gyere előtte az Akadémiába! ❣️
Szeretettel várunk!
Évi és Andi

Ha tetszett, oszd meg bátran!