Események betöltése

Hagyd magad mögött ami már nem kell, engedd el a régi rossz dolgokat! És csinálj helyet a szuper újnak!

TESTI-LELKI-SZELLEMI SEGÍTSÉG A TUDATOS ÉVZÁRÁSHOZ

Abban tudok Neked segíteni, hogy MINDEN SZEMPONTBÓL ELÉGEDETTEN ZÁRHASD AZ ELMÚLT ÉVEDET, és TISZTA LAPPAL, ENERGIKUSAN KEZDHESD A KÖVETKEZŐ SORSFELADATAIDAT!

Sokan mondják, hogy engedd el… Oké, de azt hogyan kell? Ezzel is foglalkozunk, és azzal is, hogy mi VOLT és mi LESZ az életedben!

Segítek felismerni azokat a dolgokat, amikkel már rég végeznek “kellett volna”. Tudjuk, hogy a léleknek mindig van valami komolyabb ügye, amit igyekszik megtanulni, megélni, és erre ad magának időt. Ha ezt nem sikerült megoldani, akkor ne aggódj, egy külön másik napon megcsinálhatjuk a családállítás segítségével!!!

Hiszem, hogy a Lelked képes megüzenni minden ügyét, baját, feladatát, minden örömét-bánatát. Ezért ne arra készülj, hogy elmeséled nekem az elmúlt éved történéseit. A találkozásunk első felében önismerettel, feltárással foglalkozunk a 7 szimbólum rajzelemzés módszerével, és a HR Specialista Önismereti Kronobiológia segítségével. Feltárjuk, hogy így, év végén mi a helyzet Veled Lélek-szinten. Megvizsgáljuk, hogy a sors-forgatókönyvedben mit terveztél erre az évre, és összevetjük azzal, ami valóban történt. Így megérted, hogy miről szólt ez az éved. Megnézzük, mit fejeztél be és mit nem, illetve mi lehet az oka, akadálya. Ha találunk valami befejezetlen ügyet vagy rendezni valót, akkor azt egy csoportos családállításon, megdolgozzuk, megoldjuk!

Itt is csak 12-en tudtok jönni, ha úgy érzed, inkább regisztrálj most rögtön, hogy meglegyen a helyed!!!

Kattints erre a linkre:

https://bit.ly/WORKSHOPJELENTKEZÉS

Tervezek egy év végi csoportos családállítást, arra is jöhetsz, ha ezen részt vettél!

 

Szeretettel várom a jelentkezésedet!

 

Rakovics Éva – Életváltoztató 

 

Ha tetszett, oszd meg bátran!