Események betöltése
EZEN A NAPON MINDEN JELENLÉVŐNEK LEZÁRJUK AZ IDEI ÉVÉT, ÉS MEGTISZTÍTJUK AZ ÉLETÉT ÉS A SORSÁT, hogy az új esztendőt új energiával, új lehetőségekkel kezdhesse!
Hálát adunk mindenért, ami velünk történt, hogy az idei nehézségeinket át tudjuk fordítani tanulássá, és boldogító sikerré!
Lezárunk mindent, ami nehezítené az életünket, optimalizáljuk a szükségest, és hálát adunk minden jövőben ránk váró csodákkal teli lehetőségért…. ❤
Természetesen lesznek egyéni állítások, erre még van lehetőséged jelentkezni! Tehát, ha azt akarod, hogy a Te életed még fókuszáltabban legyen RENDEZVE, akkor jelentkezz egy saját állításra!
Az egyéni állítások után lesz egy közös, mindenkire ható csoportos állítás!
Ezért kivételesen nem lesz díjtalan részvételi lehetőség, minden segítő résztvevőtől egy jelképes 15.000 Ft-ot fogok elkérni. Tudod, az adok-kapok egyensúlya nagyon fontos!
Kérlek, ha már tudod, hogy jössz, feltétlenül írásban is jelezd a iroda.eletvaltoztatoakademia@gmail.com címre! Ilyenkor is van egy lélektani határ, hogy hány főre tudok igazán figyelni, ezért nem lesz tömeg! 🙂
Szeretettel várom a leveledet!
Ölellek, Évi

Ha tetszett, oszd meg bátran!