Események betöltése

Viselkedési probléma vagy meg nem értett tulajdonság? Miért viselkedik így a gyerek?

Korunk nagy érzelmi válságcsokorja a problémás viselkedésű gyerek, aki mindent romba dönthet, vagy éppen az égig emelhet, mikor mit csinál éppen… eközben a szülők magukban keresik a hibát, az óvoda, az iskola a gyerekben…stb és a címkék csak egyre tornyosulnak az egykori cukigombócunkra aggatva.

A szülőknek ez maga a rémálom. De képzeld, a gyereknek is!

Akkor meg miért viselkedik így? – gondolhatod ebben a szent pillanatban. Hát azért, mert nem tud máshogyan!

Korunk gyermekei már nem azok, akik mi voltunk, és már mi sem voltunk azok, akik a szüleink-nagyszüleink voltak hajdanán.

Ez nem csupán egy generációs nevelési szokás, sőt, nagyon nem az! Ezek a gyerekkel született alaptulajdonságok, amik régen szinte semmilyen szinten nem kerültek felszínre, ám napjainkban egyre erősödik az IGAZ-IGAZ énünk megnyilvánulása.

Gyerekkorban erre rájön az nulla önkontroll (még a nagy fékezéssel rendelkezők sem fékezik magukat annyira, mint felnőttkorukban), a vágyak, az önmaga szükségleteinek ösztönös és gátlás nélküli megélése, kimutatása, kikövetelése.

Nem tudnak viselkedni? Dehogynem! Úgy viselkednek, ahogyan az önmagukhoz méltó! Tisztán és teljes mértékben.

Hogy mégis mi húzódik a háttérben, amit ha minden szülő, pedagógus tudna, akkor nem lenne ennyi megbélyegzett “rosszgyerek” – azt az ingyenes előadásban fogja elmondani a résztvevőknek az Élet Változtató Akadémia tulajdonosa, vezető oktatója: Rakovics Éva.

Érdemes lesz velünk tartanod, ha:

  • érdekel a gyerektéma – akár gyerekekkel foglalkozol mint gyerekcoach, gyerekpszichológus, nevelési tanácsadó, pedagógus, óvónő, dadus…
  • van gyereked, és jobban meg akarod őt ismerni, nem csak a “kire hasonlít” szinten…
  • meg akarod érteni az emberi természetet egy fantasztikus módszer segítségével
Tarts velünk, és egy igazán különleges estére tedd szabaddá magadat!
Kérdezni csak akkor tudsz ingyenesen, ha részt veszel! Tudsz ONLINE is csatlakozni, és tudsz ÉLŐBEN, SZEMÉLYESEN is eljönni az Akadémiára, az Andrássy út 33-ba!

A rendezvény ingyenes – DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT!

Itt tudsz feliratkozni:
https://bit.ly/REGISZTRÁCIÓAZELŐADÁSRA

SZERETETTEL VÁRUNK!

Ha tetszett, oszd meg bátran!