Események betöltése

1 NAPOS WORKSHOP

ÖNBIZALOM!

Önbecslés… Önérvényesítés… Kiállni magamért… Megvédeni az érdekeimet… Nem-et mondani… Magamra pedig IGENT mondani…! De jó is lenne….

IGEN! LEHET!!!!

Ez a workshop segít megismerni önmagadat, az erősségeidet, az érzékenységeidet! A HR Specialista Kronobiológia a legpontosabb önismereti módszer. Kapsz magadhoz egy használati útmutatót, mit, hogyan tudsz JÓL, hatékonyan csinálni! Illetve azt is tökéletes pontossággal megkapod, hogy hány százalékos az önbizalmad! Mit tegyél, hogy NEKED LEGYEN JÓ! ❤
Sőt, ebben a szuper programban még azt is megtanulhatod, hogy milyen új szokásokkal, gondolatokkal tudod magadat úton tartani! Lecseréljük a korlátozó hitrendszereket SIKERSZOKÁSOKRA! Hallottál már erről? Tuti… És csinálod? Hááát, igen, ismerős! 🙂 Na, de MOST, EGYÜTT SIKERÜLNI FOG!
Ha valami felbukkan, akkor vasárnapra rögtönzünk egy csoportos családállítást, és még a problémáidat is megoldjuk!
Mettől meddig? 10-17 óra között, az Élet Változtató Akadémiában fogunk tanulni! Az Akadémia tanácsadók, családállítók, coachok, HR-esek és vezetők képzésével foglalkozik. Ez egy kivételes lehetőség, hogy ennyire kedvezményesen tanulhatsz Te is a szakemberekkel!
A Workshop ára 25.000 Ft/fő/nap!
Azért írom, hogy per nap, mert ez egy sorozat, és egyszerre több eseményre is tudsz jegyet váltani! Jelentkezés bármelyik workshop eseményén lehetséges.
Foglald be a helyedet, mert itt is csak 12 főnek biztosítjuk a helyet!
Kattints ide, vagy a gombra! https://bit.ly/3BPqBsH

Ha tetszett, oszd meg bátran!