Események betöltése

💟 EZ A MÓDSZER 3 NAP ALATT MEGVÁLTOZTATJA AZ ÉLETEDET! MOST SZÉKESFEHÉRVÁRON IS!

2022.11.02-03-04. 3 napos személyes tanfolyam államilag elismert hivatalos Tanúsítvánnyal!

A tanfolyam a felnőttképzési rendszerben, a Pest Megyei Kormányhivatal által engedélyezett.

Kifejezetten a segítő szakmában dolgozóknak ajánlom ezt az önismereti és emberismereti módszert!
Természetesen mindenkinek értékes, hiszen az úgynevezett “gyári beállítást” mutatja meg, minden ember esetében… Milyen képeségekkel, adottságokkal rendelkezik, hogyan gondolkozik, milyen érzelmi tartalékai vannak, ki tud-e állni magáért, mekkora önbizalommal rendelkezik. Azért a Segítőknek ajánlom leginkább, mert ŐK tudnak a legtöbbet tenni a többiekért! Nekik ez egy nagyító, egy előrelátó szakmai önbizalmat biztosító módszer! Még meg sem érkezett az ügyfél, vendég, páciens, már tudhatja, hogy kit vár, és mi a legfőbb kihívása az életben!
És, természetesen magánszemélyeknek is szívből ajánlom, hiszen Megtudhatod, milyen vagy akkor, amikor EGÉSZSÉGESEN és a számodra is a leghatékonyabban, legboldogságot adóbban éled az életedet!

Akarsz használati-kezelési útmutatót az emberekhez?

Akarod tudni bárkiről, akinek ismered a születési dátumát, hogy KI Ő VALÓJÁBAN? Mit várhatsz tőle, hogyan viselkedik, milyen érzelmek vezérlik, hogyan gondolkodik, lehet-e bízni benne, milyen ember igazán?
Esetleg segítő szakmában dolgozol, coach, természetgyógyász, kineziológus, pszichológus vagy?
TUDNI AKAROD AZ ÜGYFELEDRŐL mielőtt megérkezik hozzád, hogy milyen ember, és milyen problémákkal küzd?
HR-ES VAGY? VEZETŐ VAGY?
Érteni akarsz az embereid nyelvén?
TANULD MEG A LEGÉRTHETŐBB ÖNISMERETI ÉS EMBERISMERETI MÓDSZERT 3 NAP ALATT!
***1 PERC ALATT KÉZZELFOGHATÓ ÉS KÖNNYEN ÉRTELMEZHETŐ EREDMÉNYT KAPSZ! Személyiségteszt nélkül, megtapasztalás és fájdalom nélkül!
MIRE JÓ EZ NEKED? Hogyan lesz betonbiztos önbizalmad, hogyan tudsz másoknak is segíteni ebben, és mindenkivel szívből, könnyedén együttműködni?
OLVASD EL A RÉSZLETEKET, ÉS JELENTKEZZ! Ha a weboldalon jelentkezel bankkártyás kifizetést vagy átutalást is választhatasz. Ebben az esetben írj nekünk egy emailt az iroda.eletvaltoztatoakademia@gmail.com-ra, hogy a helyszín: Székesfehérvár!
https://eletvaltoztatoakademia.hu/kronobiologia-onismeret-es-emberismeret/
Ha emailben akarsz jelentkezni, akkor írd meg számlázási adataidat az iroda.eletvaltoztatoakademia@gmail.com-ra, és szintén írd oda, hogy Székesfehérvárra jönnél.
*FONTOS! Ha cégre kéred a számlát, mindenképpen emailben jelezd ezt. Ebben az esetben a díjhoz +ÁFA számítódik!
Szeretettel, Rakovics Éva

Ha tetszett, oszd meg bátran!