Események betöltése

ELSŐ ALKALOM, HOGY SZEMÉLYESEN ÉS ONLINE IS RÉSZTVEHETSZ! ❤

Ha Neked is nehézséget okoz, hogy ÉLJ-SZÓRAKOZZ-DOLGOZZ-MEGFELELJ-ÉN IDŐD LEGYEN, akkor pont Neked készülök egy jó kis előadással!
Tanulunk időbeosztást – vállalkozás, munka szempontjából, és naná hogy tanulunk arról is, hogy hogyan szervezd úgy az életedet, hogy beleférjen az is, hogy tudj magaddal foglalkozni!

Úgy érzed, hogy semmire sincs időd?

Nehézséget okoz a rengeteg szerepkör betöltése? Anya, nő, vállalkozó, munkavállaló, takarítónő, bevásárlónő, vasalónő, mosónő, szerető, beszélgetőtárs (bár pont ez tenne boldoggá, csak a párod nem túl bőbeszédű…), és még az énidő, az ÉN IDŐ-m még szóba sem került…? Jól jönne egy kis pihenés?

HÁT, ezekre a kérdésekre fogok választ adni, és egy megoldókulcsot!

Addig házi feladat, hogy kezd el figyelni a napjaidat, hogyan szaladnak tova 😃, vagyis mivel töltöd őket. Mik a kötelező feladataid, milyen állandó, rendszeres programjaid vanna, és ha van kedved, készíts listát. Minél jobban tudod, hogy mit csinálsz, annál jobban tudod majd TE IRÁNYÍTANI AZ ÉLETEDET!
Aztán JÖHET A LELKI OLDALA, vagyis, mit tegyél meg ahhoz, hogy MERD MEGENGEDNI MAGADNAK, hogy JÓL ÉREZD MAGAD ÉS LEGYEN SZABADIDŐD, ÉN IDŐD!
Megtanuljuk, hogyan csináld mindezt úgy, hogy AZ ÉLETED MINDEN PERCÉT KÉPES LEGYÉL ÉLVEZNI!
Nem egyszerű, de érdemes!!!! Én éppen egy napernyő alatt írom ezeket a sorokat, kihasználom, hogy van egy kis szabadidőm a hobbymra… Hogy lehetséges ez? Most mi van? Munka? Szabadidő? Ez most melyik? 🙂 Na erről is beszélni fogok!

AZ ELŐADÁS INGYENES, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT!

Levélben küldöm majd a csatlakozási linket! És, ne feledd el bejelölni, hogy személyesen, vagy online csatlakozol! Ha személyesen érkezel vendégem vagy egy kis süti-ropi-tea-kávé-csevegés party-ra! 🙂
ÍME A REGISZTRÁCIÓHOZ A LINK! Kattints rá:

VÁROM A JELENTKEZÉSED,

SZERETETTEL, ÉVI

Ambrus-Rakovics Éva

Ha tetszett, oszd meg bátran!