Események betöltése

TUDTAD, HOGY…?

Persze, egy csomóan tudjuk, vagy sejtjük, vagy gondoljuk, de nincs kivel beszélni róla…

Most egy olyan előadásra, majd kérdezz-felelekre hívlak, ahol bármilyen 18+ karikás témát megbeszélhetünk!

Egy könyv adta az ihletet: Egy örömlány naplója címmel, amit én írtam egy fantasztikus lányról, aki szabadon elmeséli a történetét, a hivatását, életét, érzéseit és persze rengeteg testi örömről is tabuk nélkül képes beszámolni! Ennek kapcsán rengeteg intim, illetve privát kérdést kaptam.
Éppen ezért úgy döntöttem, hogy ebben az előadásban SZAKMAI => LELKI – ÖNISMERETI – CSALÁDÁLLÍTÓS TUDÁSSAL KÉSZÜLÖK, és megosztom az élet alapvető vágymegéléshez kötődő IGAZSÁGOKAT! A természetes, egészséges dolgokról, és az esetleges azoktól való eltérésekről is fogunk beszélni.

A vágymegélés NEM CSAK A NEMI SZEREPKÖREINKRŐL szól, DE BEFOLYÁSOLJA, hatással van rá, így érdemes komolyan venni. Onnan kezdődik, hogy TE TUDOD, HOGY MIT IS AKARSZ IGAZÁN? 🙂

Lesz párkapcsolati szempontból is téma, és lesz régi, vagy friss egyedülállóknak is sok-sok ötlet a vágymegélésre. Lehet, hogy néha elpirulok majd, lehet, hogy én is zavarba jövök, de azt megígérem, hogy a szakmai tudásommal segítségedre leszek. Akkor is, ha éppen eluntad, ha vágyakozol, ha elfelejtetted, és akkor is, ha lemondtál róla…
Mindannyiunkban ÉL egy ÉRZÉS… Vannak, akik merik, vannak akik nem merik, nem tudják engedni… Én, az Élet Változtató Akadémia tulajdonosa folyamatosan tesztelem és figyelemmel követem ezt az érzést. Hol sikerül, hol pedig esetleg fájdalmakon keresztül tanulok általa… EGY A LÉNYEG: ÉLEM!
Tarts velem, és egy igazán különleges estére tedd szabaddá magadat!
Kérdezni csak akkor tudsz ingyenesen, ha részt veszel! Tudsz ONLINE is csatlakozni, és tudsz ÉLŐBEN, SZEMÉLYESEN is eljönni az Akadémiára, az Andrássy út 33-ba!
A rendezvény ingyenes – DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT!
ÉS, kivételesen MÉG KEDVEZMÉNNYEL a könyvet is megvásárolhatod a helyszínen, vagy megrendelheted online!!!
SZERETETTEL VÁRUNK!

Ha tetszett, oszd meg bátran!