Emberekkel foglalkozol? Szolgáltató, Tanácsadó, Coach, HR-es, értékesítő, cégvezető, esetleg tanító vagy? Akarod IGAZÁN megismerni az ügyfeleidet? És saját magadat?

Akarsz megkérdőjelezhetetlen szakmai önbizalmat? Egy megbízható ÖNISMERETI-EMBERISMERETI módszert?

Hallottál már a Kronobiológiáról? Ezzel a módszerrel bárkiről-bármit meg tudsz állapítani!

Ne higgy csak úgy nekem:

PRÓBÁLD KI!

GYERE, és tedd próbára saját magadon INGYENES nyílt napunkon Április 23-án, kedden 18 órától SZEMÉLYESEN, vagy akár ONLINE is!

Tanultál már sok módszert, JÓK A MEGÉRZÉSEID, de mégsem ÉRZED AZT A MAGABIZTOSSÁGOT, AMIRE VÁGYSZ?
Ezzel A MÓDSZERREL megkérdőjelezhetetlen szakmai, emberi önbizalmat kapsz! TÖBBET FOGSZ TUDNI BÁRKIRŐL, mint az anyukája! HASZNÁLATI- ÉS KEZELÉSI ÚTMUTATÓD LESZ AZ ÜGYFELEIDHEZ, SZERETTEIDHEZ, ÖNMAGADHOZ ÉS nem túlzással állítom, hogy MINDEN EMBERHEZ!

Fájdalommentes, de áll-leesős hatása van, ezt garantálom!!!

Ez egy annyira érthető módszer, hogy a családodban végre megértik majd, hogy MI IS AZ, AMIT CSINÁLSZ, mivel foglalkozol! Mit jelent az, hogy "beszélgetéssel" pénzt keresel! 🙂

AZOKNAK AJÁNLOM, AKIK:

Akik szeretnék tudni, hogy mi okozza köztünk a különbséget? Vágynak megérteni az igazi MIÉRT?-eket és HOGYAN?-okat!

VALÓDI ÖNISMERETRE ÉS EMBERISMERETRE VÁGYNAK!

Szívesen megértik, miként működik a világ és a többi ember. Kinek mi a motivációja, érzékeny pontja, vagy éppen a nyomógombja!

Akik nem csak ügyfeleiket, hanem családjukat, szeretteiket is boldoggá és egészségessé akarják tenni! 


Tudni akarják, hogyan tudnak BOLDOGAN, SIKERESEN, komfortosan, egészségesen, és békében élni.

Azoknak is, akik érzik, hogy elég a kudarcokból, a hétköznapiságból, a meg nem értettségből, sikertelenségből, fájdalomból, bánatból..!

AZOKNAK, AKIK fejlődni, tanulni vágynak, és többet akarnak, mint tudatlan hétköznapokat! Azoknak, akik profizmusukkal KI AKARNAK TÜNNI az átlagból!


Mindenkinek, aki nem egyedül él a világon… ÉS EZ NEM VICC!!!! Használati és kezelési útmutatód lesz a többiekhez! NÉLKÜLÖZHETETLEN A BOLDOGSÁGHOZ!


Azoknak, akik tanácsadóként emberekkel dolgoznak. Pl.: Pedagógusok, HR-esek, Vezetők, Coach-ok, Természetgyógyászok, Trénerek, Pszichológusok, Orvosok, vagy akár biztosítási ügynökök… Érted? Ez egy CSODA LEHETŐSÉG!!!

REGISZTRÁLJ AZ INGYENES NYÍLT NAPRA, KÓSTOLJ BELE AZ IGAZI EMBERISMERETBE, és SZEREZD MEG A MEGRENDÍTHETETLEN ÖNBIZALMAT!

Jelöld be az űrlapon, hogy személyesen vagy online veszel részt!

Április 23-án kedden 18 órától

Ki vagyok és miért érdemes Rám hallgatnod?

Rakovics Éva vagyok!

Az, aki segít megélni önmagadat! Megérteni az élet NAGY DOLGAIT, az EMBEREKET! Hogy megítélés helyett MEGÉRTÉS legyen! Segít közben megálmodni a jövődet, és elérni a céljaidat! Segít leküzdeni az akadályokat, megváltoztatni az életedet, és lehet AZ, aki ha akarod, megtanítja neked azokat a módszereket, amivel hosszútávon is boldogulsz! PROBLÉMAMEGOLDÓ! Könyvek írója, tanácsadó, családállító, oktató egyszemélyben, de leginkább egy EMBER, aki szintén folyamatosan megváltoztatja az életét, ha nem tetszik neki valami!

Röviden: az Élet Változtató Akadémia boldog tulajdonosa… 💖