SZERINTED IS NAGYON KÜLÖNBÖZŐEK VAGYUNK? 

Van ami látszik kívülről, és van, amit a szíved, a megérzésed mutat meg. Mit szólnál, ha mostantól tutira mehetnél, és MINDEN emberi kapcsolatod örömöt okozna? Hihetetlen…?

GYERE, és tedd próbára saját magadon az INGYENES nyílt napunkon a Kronobiológia módszerét!
  Április 23-án kedden 18 órától
SZEMÉLYESEN, vagy akár ONLINE is!

A módszer segítségével HASZNÁLATI ÉS KEZELÉSI ÚTMUTATÓD lesz önmagadhoz és a többi emberhez!

Fájdalommentes, de áll-leesős hatása van, ezt garantálom!!!

AZOKNAK AJÁNLOM, AKIK:

Akik szeretnék tudni, hogy mi okozza köztünk a különbséget?

VALÓDI ÖNISMERETRE ÉS EMBERISMERETRE VÁGYNAK!

Szívesen megértik, miként működik a világ és a többi ember.

Akik családjukat, szeretteiket tennék egészségessé.

Tudni akarják, hogyan tudnak BOLDOGAN, komfortosan, egészségesen, és békében élni. Mennyit aludjon, kell-e sportolnia, mit ehet, mikor szexeljen, stb.

Azoknak is, akik érzik, hogy elég a veszekedésekből, a meg nem értettségből, fájdalomból, bánatból..!

AZOKNAK, AKIK fejlődni, tanulni vágynak, és többet akarnak, mint tudatlan hétköznapokat.

Mindenkinek, aki nem egyedül él a világon… ÉS EZ NEM VICC!!!! Használati és kezelési útmutatód lesz a többiekhez!

Azoknak, akik tanácsadóként emberekkel dolgoznak. Pl.: Pedagógusok, HR-esek, Vezetők, Coach-ok, Trénerek, Pszichológusok, Orvosok, stb....

Regisztrálj az INGYENES nyílt napra, és kóstolj bele az igazi önismeretbe!

Jelöld be az űrlapon, hogy személyesen vagy online veszel részt!

Április 23-án kedden 18 órától

Ki vagyok és miért érdemes Rám hallgatnod?

Rakovics Éva vagyok!

Az, aki segít most megálmodni a jövődet, és elérni a céljaidat! Segít leküzdeni az akadályokat, megváltoztatni az életedet, és az, aki ha akarod, megtanítja neked azokat a módszereket, amivel hosszútávon is boldogulsz! PROBLÉMAMEGOLDÓ! Könyvek írója, tanácsadó, családállító, oktató egyszemélyben, de leginkább egy EMBER, aki szintén folyamatosan megváltoztatja az életét, ha nem tetszik neki valami! 

Röviden: az Élet Változtató Akadémia boldog tulajdonosa… 💖

MINDEN EMBERNEK ALANYI JOGON JÁR A BOLDOGSÁG, ÍGY SZÜLETÜNK!

Sajnos valahol útközben ez megváltozik, majd akár el is feledkezünk róla. Rálegyintünk, lemondunk róla. „Á, MINDEGY, JÓ ÍGY…” Közben NEM JÓ, csak olyan bonyolult és fárasztó minden… DE, nem kell így maradnia!!! VAN VÁLASZTÁSOD!!! Ehhez a komfortos, boldog érzésedhez segítelek vissza.

Egyszer csak azt veszed észre, hogy olyan „NORMÁLIS MINDEN”. Békesség vesz körül, szeretnek az emberek, Te is tiszta szívvel látod őket, és szinte hihetetlenül jól érzed magad a bőrödben! Tetszik ez a gondolat, ez a lehetőség?

TE IS SZERETNÉD EZT ÉREZNI? AKKOR TARTS VELEM! 

„Évit, kliensként kerestem fel ügyes-bajos dolgaimban. Az első, amit Évi értem tett, a kronobiológiai adataim kiszámítása volt. Ma is élénken emlékszem, hogy mennyire megdöbbentett, hogy 3 számpár alapján elmesélte, milyen vagyok, és hogyan működöm a fizikai, az érzelmi és a szellemi szinten. A családtagjaim számpárjai alapján elmesélte a viszonyunkat egymással… Én akkor határoztam el, hogy megtanulom ezt az emberismereti módszert. Azóta lelkesen és hatékonyan használom, nemcsak a tanácsadói praxisomban, hanem a családomban is. Persze, mindenki csodálkozik, hogy honnan tudom…?! Hát a kronobiológiából!!! Szeretettel ajánlom Évit, a tanári stílusát, az alaposságát, a gondosságát, az odaadását!”
Dr. Németh Renáta
“Szemmel láthatóan komolyan vetted a tanítást, nem bejöttél, és elmondtad, ami épp eszedbe jutott, hanem lelkiismeretesen, alaposan készültél, keretet, struktúrát adtál a tanfolyamnak. Volt tanterv, tudtuk, mire számíthatunk. Külön figyelmet fordítottál arra, hogy minden elérhető anyagot megossz mindenkivel, plusz azokra is gondoltál, akik egy – egy alkalommal esetleg nem tudtak jelen lenni. A számonkérés sem csak alibi volt, valóban tudni kellett/kell az anyagot ahhoz, hogy sikeresen átmenjen valaki, szóval látszik, szeretnéd, hogy a kezed alól kikerülő tanítványaid használható tudással felvértezve fejezzék be az oktatást. Ez a mindenre kiterjedő, átfogó figyelem a megvalósításban még hitelesebbé tette az oktatást magát, illetve a megszerzett tudást.”
Kabai Katalin
„Élmény volt – minden szempontból – a tanfolyam. Érdekes dolgok történtek előtte, alatta és utána… Nagyon-nagyon-nagyon szükségem van az elfojtás helyett a FINOMHANGOLÁS megtanulására. Mindennek a csúcsa számomra az a csoda volt, amit TE Mesterként nyújtottál. Az egész oktatást és a szóbeli és írásbeli vizsgáztatást sok diplomás, gyakorló pedagógus megirigyelné tőled! Sosem felejtem el, ahogy ültél a fotelban és élvezkedtél az egymást váltó szerepekben, ugyanakkor a megfigyelő tanár pontos és hasznos tanácsait is át tudtad adni. A leghitelesebb közepes szangvinikus! Mesteri volt!! Köszönöm, hogy ismerhetlek és tanulhatok Tőled!”
Dr. Laborczyné Pintér Judit