⚠️Örülök, hogy jelentkeztél, de van még itt valami számodra!

EGY FANTASZTIKUS LEHETŐSÉGET KAPTÁL!💗

AZ EGÉSZ ÉLETEDBEN BOLDOG AKARSZ LENNI?

Van kedved KÖNNYEDÉN ÉS SZÓRAKOZVA TANULNI?
Mert, akkor pont Neked készítettem ezt az 5+1 ÉLETVÁLTOZTATÓ  előadássorozatot!

Lentebbre görgetve találod az ÍZELÍTŐT!

ÍME AZ ELŐADÁSOKBÓL EGY KIS ÍZELÍTŐ!

Ezeket az előadásokat találod a csomagban:
1. Légy boldog! – na de mit szólnak a faluban…?

2. Hogyan érezheted magadat a körülmények ellenére biztonságban?
3. A Vágyak megélése!
4. Varázslatos NŐ
5. Varázslatos párkapcsolat
+1 Munka és magánélet összhangja

HA UNOD A DEMAGÓG "MAJD ÉN TUDOM ÉS JÓL MEGMONDOM NEKED" ELŐADÁSOKAT...

Akkor jó helyen jársz, mert EZ NEM AZ! 😆 Néha picit „stand up commedy”-s , de nem a tanulás kárára!

Rengeteg levelet kaptam már, hogy azok, akik meghallgatták ezeket az előadásaimat, mennyire sok mindenben megváltoztatták a gondolkodásukat, és az életüket… Ezek köszönő levelek! (amelyeket azóta is a szívemben örzök….)

NE VÁRJ SENKIRE, SEMMIRE.

DÖNTS MOST!

NINCS MÁS TEENDŐD, mint lentebb megadni az adataidat majd PERCEKEN BELÜL MEGKAPOD A VIDEÓKAT ÉS ELKEZDHETED ÉLVEZNI AZ ÉLETEDET! ÉS ÚGY ÉLNI, ÚGY, AHOGY TE AKAROD!!!

MIT TEGYÉL, HA AKAROD EZT AZ EGÉSZET?

1. LÉPÉS: Töltsd ki pontosan az adataidat!

2. LÉPÉS: Kapsz két levelet! Az egyikben a számládat találod, a másikban pedig azonnali hozzáférést kapsz a  videókhoz!

3. LÉPÉS: Örömmel mindet végig nézed, végig hallgatod. Jókat szórakozol. Megérintődik a szíved, önbizalomhoz jutsz, elkezded élni a vágyaidat, és megváltoztatod az életedet is!

4. LÉPÉS: Boldogan élsz, míg meg nem halsz!

Teendőid

BIZTONSÁGOS (SSL)
BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

A MULTIK IS
EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos OTP SimlpePay felel. Nem csak Mi választjuk egyébként a őket, hanem más híres, milliárdos forgalmú cégek is!

KÉRDÉSED VAN?
SEGÍTÜNK

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekem levelet a iroda.eletvaltoztatoakademia.@gmail.com e-mail címre, és 24 órán belül örömmel segítségedre leszek! Vagy, ha S.O.S. hívj bátran!

Igen, kizárólag bankkártyás fizetés van. Az Élet Változtató Akadémia Kft. elkötelezett híve az úttörő online marketing eszközök, fizetési módszerek alkalmazásának, ezért itt most kizárólag bankkártyás fizetést biztosít kedves vásárlóinak. A bankkártyás fizetés gyors, kényelmes és nyomon követhető, éppen ezért egyre elterjedtebb itthon is (Külföldön pedig népszerűbb bármi másnál). Ha ez valóban kizáró ok, írj nekünk. Ebben az esetben nem lesz olyan gyors az ügymenet!

Nagyon sok hír terjeng a témát illetően. Szerencsére, ezek a dolgok a technika fejlődésével ellényegtelenednek.

3 brutálisan őszinte indok, hogy miért nem érdemes „félni” az online kártyás fizetéstől:

  1. MINDEN banknak van „visszahívási” (szaknyelven chargeback) joga a terhelés után 24-48 óráig. Magyarul ha jogosulatlan terhelést látsz a számládon, csak jelzed a bankodnak és azon nyomban visszahívják az összeget a kártyádra.
    Tehát teljesen kockázatmentes a vásárlásod valójában bármilyen oldalon, mert ha bárki is több pénzt von le tőled, mint amennyibe Te beleegyeztél, könnyedén közbe tudsz lépni.
  2. Jómagam alapvetően tanácsadó, szolgáltató egyén vagyok, így a hitelem a legfontosabb. Az a legnagyobb érték számomra, ha bízol bennem. Így hülye lennénk eljátszani ezt a bizalmat, gondolj bele: utána hogyan tudnék kiállni egy színpadra? Hogyan ajánlana a többi szakmabeli, vagy ők is miért jönnének el tanulni hozzám, ha ezt eljátszanám?
    Sehogy.
    Ezért Mi mindent megteszek, hogy maximális biztonság mellett fizess bármelyik weboldalamon!

    Szerinted ha ennyi nagynevű cég használja ezt a fizetési megoldást, akkor lehet vele bármi gond???

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tesco-ban fizetnél kártyával azért amit vásárolsz. Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon, üzenetre reagálva adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A mi felületünk viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, vállalkozásom leinformálható, Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja nekünk.

Természetesen! Rendelésed leadása után (akár pillanatokon belül), de legkésőbb 10 percen belül fogod megkapni tőlünk e-mail-ben, a rendeléskor megadott adataidra kiállított számlát. Keresd a leveleid között, ha rögtön nem találnád, nézd meg a spam mappádat is.