Emberekkel foglalkozol? Tanácsadó, Coach, természetgyógyász, spirituális segítő? Akarod IGAZÁN MEGÉRTENI az ügyfeleidet, a problémáikat, sorsukat, miértjeiket? És a sajátodat?

Akarsz megkérdőjelezhetetlen szakmai önbizalmat? Egy megbízható SORSELEMZŐ-ÜGYFÉL PROBLÉMÁIT megmutató módszert?

NE HIGGY CSAK ÚGY NEKEM! GYERE, próbáld ki INGYENES nyílt napunkon!


A nyílt nap időpontja: 2024. június 19. szerda 18 óra

Helyszín: 1061 Budapest, Andrássy út. 33. 2/1. 29-es kapucsengő

(Ha nem tudsz személyesen eljönni hozzánk, akkor lehetőség van online megtekintésre is)

Hallottál már a Sorsforgatókönyvről? Ezzel a módszerrel meg tudod állapítani ügyfeleid SZÜLŐI SÉRÜLÉSEIT, PÁRKAPCSOLATI MINTÁIT, A PÉNZHEZ VALÓ VISZONYÁT, küldetésszámát, az aktuális életfeladatát ÉS A sorsforgatókönyvének szakaszait!

(Olvass tovább, mert ebbe az egy mondatba NEM fért bele minden…! Például a kapuzárási pánik, vagy az élet közepi válság témája sem…) 😊

TANULTÁL MÁR SOK MÓDSZERT, JÓK A MEGÉRZÉSEID, DE MÉGSEM ÉRZED AZT A MAGABIZTOSSÁGOT, AMIRE VÁGYSZ?


EZZEL A MÓDSZERREL MEGKÉRDŐJELEZHETETLEN SZAKMAI, EMBERI ÖNBIZALMAT KAPSZ! TÖBBET FOGSZ TUDNI BÁRKI ÉLETÉRŐL, MINT SAJÁT MAGA! HASZNÁLATI- ÉS KEZELÉSI ÚTMUTATÓD LESZ AZ ÜGYFELEID ÉLETÉHEZ, SZERETTEIDÉHEZ, ÖNMAGADÉHOZ ÉS NEM TÚLZÁSSAL ÁLLÍTOM, HOGY MINDEN EMBERÉHEZ!

ÉS MINDEKÖZBEN A SAJÁT ÉLETED NAGY KÉRDÉSEIRE IS VÁLASZT KAPSZ!

Ez a módszer rengeteg MIÉRT?-re HOGYAN?-ra és MIKOR?-ra ad választ! FÁJDALOMMENTES, DE ÁLL-LEESŐS HATÁSA VAN, EZT GARANTÁLOM!!!

Ez egy annyira érthető módszer, hogy a családodban végre megértik majd, hogy MI IS AZ, AMIT CSINÁLSZ, mivel foglalkozol! Mit jelent az, hogy „beszélgetéssel” pénzt keresel! 🙂

A nyílt nap időpontja: 2024. június 19. szerda 18 óra Helyszín: 1061 Budapest, Andrássy út. 33. 2/1. 29-es kapucsengő (Ha nem tudsz személyesen eljönni hozzánk, akkor lehetőség van online megtekintésre is)

AZOKNAK AJÁNLOM, AKIK:

Azoknak, akik szeretnék tudni, érteni, hogy miért vannak ezen a földön…?

Azoknak, akik AZ ÉLETÜK FILMJÉT ŐK AKARJÁK RENDEZNI!!

Szívesen megértik, hogy MI, MIÉRT történt eddig az életükben, és tudni akarják, hogy mikor, mi várhat még rájuk ezután!

Akik VALÓDI VÁLASZOKAT AKARNAK az élet nagy dolgairól.


Tudni akarják, hogyan tudják BOLDOGAN, FELSZABADULTAN, és BIZTONSÁGOSAN élvezni az életet!

AZOKNAK, AKIK fejlődni, tanulni vágynak, és többet akarnak, mint tudatlan hétköznapokat.

Mindenkinek, akit emberek vesznek körül, de tudod, mit? Annak is, aki magányos farkasként egyedül éli az életét, hiszen ez szólhat CSAK RÓLAD IS!

Azoknak, akik egy ideje nincs párkapcsolata, vagy akik éppen egy NAGY döntés előtt állnak. PÉNZ, MUNKA, EGÉSZSÉG vagy MAGÁNÉLET területén is..!


Azoknak, akik tanácsadóként emberekkel dolgoznak. Pl.: Pedagógusok, HR-esek, Vezetők, Coach-ok, Trénerek, Pszichológusok, Orvosok, stb.... Azok, akik párkapcsolati, életmód, vagy életviteli tanácsot adnak másoknak… (Vagy csak mindenbe beleszólnak. 😊)

REGISZTRÁLJ AZ INGYENES NYÍLT NAPRA, ÉS KÓSTOLJ BELE AZ ÉLET VÁLTOZTATÓ AKADÉMIA TUDÁSTÁRÁBA!

Jelöld be az űrlapon, hogy személyesen vagy online veszel részt!

A nyílt nap időpontja: 2024. június 19. szerda 18 óra

Helyszín: 1061 Budapest, Andrássy út. 33. 2/1. 29-es kapucsengő

(Ha nem tudsz személyesen eljönni hozzánk, akkor lehetőség van online megtekintésre is)

Ki vagyok és miért érdemes Rám hallgatnod?

Rakovics Éva vagyok!

Az, aki segít most megálmodni a jövődet, és elérni a céljaidat! Segít leküzdeni az akadályokat, megváltoztatni az életedet, és az, aki ha akarod, megtanítja neked azokat a módszereket, amivel hosszútávon is boldogulsz! PROBLÉMAMEGOLDÓ! Könyvek írója, tanácsadó, családállító, oktató egyszemélyben, de leginkább egy EMBER, aki szintén folyamatosan megváltoztatja az életét, ha nem tetszik neki valami! 

Röviden: az Élet Változtató Akadémia boldog tulajdonosa… 💖

MINDEN EMBERNEK ALANYI JOGON JÁR A BOLDOGSÁG, ÍGY SZÜLETÜNK!

Sajnos valahol útközben ez megváltozik, majd akár el is feledkezünk róla. Rálegyintünk, lemondunk róla. „Á, MINDEGY, JÓ ÍGY…” Közben NEM JÓ, csak olyan bonyolult és fárasztó minden… DE, nem kell így maradnia!!! VAN VÁLASZTÁSOD!!! Ehhez a komfortos, boldog érzésedhez segítelek vissza.

Egyszer csak azt veszed észre, hogy olyan „NORMÁLIS MINDEN”. Békesség vesz körül, szeretnek az emberek, Te is tiszta szívvel látod őket, és szinte hihetetlenül jól érzed magad a bőrödben! Tetszik ez a gondolat, ez a lehetőség?

TE IS SZERETNÉD EZT ÉREZNI? AKKOR TARTS VELEM! 

“Végig biztonságban éreztem magam attól, hogy szemmel láthatóan komolyan vetted a tanítást, nem bejöttél, és elmondtad, ami épp eszedbe jutott, hanem lelkiismeretesen, alaposan készültél, keretet, struktúrát adtál a tanfolyamnak. A számonkérés sem csak alibi volt, valóban tudni kellett/kell az anyagot ahhoz, hogy sikeresen átmenjen valaki, szóval látszik, szeretnéd, hogy a kezed alól kikerülő tanítványaid használható tudással felvértezve fejezzék be az oktatást. Ez a mindenre kiterjedő, átfogó figyelem a megvalósításban még hitelesebbé tette az oktatást magát, illetve a megszerzett tudást.”
Márton Andrea
“Te arra születtél valószínűleg, hogy Csoda legyél az életünkben! A legjobb Tanítótól tanulhattam, nem csupán az órákon, hanem sokkal többször az Életben. Ahogy minden nap viselkedsz az emberekkel, ez az igazi és számomra példamutató tanítás!”
Pintér Szilárd
“Szemmel láthatóan komolyan vetted a tanítást, nem bejöttél, és elmondtad, ami épp eszedbe jutott, hanem lelkiismeretesen, alaposan készültél, keretet, struktúrát adtál a tanfolyamnak. Volt tanterv, tudtuk, mire számíthatunk. A számonkérés sem csak alibi volt, valóban tudni kellett/kell az anyagot ahhoz, hogy sikeresen átmenjen valaki, szóval látszik, szeretnéd, hogy a kezed alól kikerülő tanítványaid használható tudással felvértezve fejezzék be az oktatást. Ez a mindenre kiterjedő, átfogó figyelem a megvalósításban még hitelesebbé tette az oktatást magát, illetve a megszerzett tudást.”
Kabai Katalin