Sikeres letöltés. DE VÁRJ CSAK! 

EGY FANTASZTIKUS LEHETŐSÉGET KAPTÁL!💗

AZ EGÉSZ ÉLETEDBEN JÓL AKAROD ÉREZNI MAGADAT?

KÖNNYEDÉN ÉS SZÓRAKOZVA AKARSZ TANULNI?
Akkor pont Neked készítettem ezt az 5+1 ÉLETVÁLTOZTATÓ  előadássorozatot!

 • TÖBB, MINT 8 ÓRÁS PIKÁNS, mégis tanítással, tanulással egybekötött szórakozás vár Rád! Nőknek és férfiaknak egyaránt izgalmas témákkal…! 

 • AZ IGAZI VÁGYMEGÉLÉSRŐL, AZ ÉLETRŐL szólnak, és TABUK NÉLKÜL! Ráadásul most őrült nagy kedvezménnyel lehet mindez a Tiéd!

 • SZÓRAKOZTATÓ TANULÁS VÁR RÁD…Egy csomó családállítással, sorssal kapcsolatos infót kapsz és persze az önismeret, önbizalom megélése sem marad el!

HA UNOD A DEMAGÓG „MAJD ÉN TUDOM ÉS JÓL MEGMONDOM NEKED” ELŐADÁSOKAT…

Akkor jó helyen jársz, mert EZ NEM AZ! 😆 Néha picit „stand up commedy”-s , de nem a tanulás kárára! Rengeteg levelet kaptam már, hogy azok, akik meghallgatták ezeket az előadásaimat, mennyire sok mindenben megváltoztatták a gondolkodásukat, és az életüket… Ezek köszönő levelek! (amelyeket azóta is a szívemben örzök….)

NE VÁRJ SENKIRE, SEMMIRE. DÖNTS MOST!

NINCS MÁS TEENDŐD, mint lentebb megadni az adataidat és PERCEKEN BELÜL MEGKAPOD A VIDEÓKAT ÉS ELKEZDHETED ÉLVEZNI AZ ÉLETEDET! ÉS ÚGY ÉLNI, ÚGY, AHOGY TE AKAROD!!!

ÍME AZ ELŐADÁSOKBÓL EGY KIS ÍZELÍTŐ!

ÍME A 6 ELŐADÁS CÍME:

 1. Légy boldog! – na de mit szólnak a faluban…?

 2. Hogyan érezheted magadat a körülmények ellenére biztonságban?

 3. A Vágyak megélése!

 4. Varázslatos NŐ

 5. Varázslatos párkapcsolat

 6. Munka és magánélet összhangja

MIT TEGYÉL, HA AKAROD EZT AZ EGÉSZET?

 1. LÉPÉS: Töltsd ki pontosan az adataidat!

 2. LÉPÉS: Kapsz két levelet! Az egyikben a számládat találod, a másikban pedig azonnali hozzáférést kapsz a  videókhoz!

 3. Örömmel mindet végig nézed, végig hallgatod. Jókat szórakozol. Megérintődik a szíved, önbizalomhoz jutsz, elkezded élni a vágyaidat, és megváltoztatod az életedet is!

 4. LÉPÉS: Boldogan élsz, míg meg nem halsz!

Teendőid:
1. Töltsd ki a baloldali űrlapot,
2. Fizesd ki bankkártyával az díjat.
3. KÉSZ VAGY, emailben küldjük az összes anyagot!

BIZTONSÁGOS (SSL)
BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

A MULTIK IS
EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Braintree felel. Nem csak Mi választjuk egyébként a Braintree-t, hanem más híres, milliárdos forgalmú cégek is, mint az Uber, az AirBNB, vagy a GitHub.

KÉRDÉSED VAN?
SEGÍTÜNK

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekem levelet a szivtanoda@gmail.com e-mail címre, és 24 órán belül örömmel segítségedre leszek! Vagy, ha S.O.S. hívj bátran!

Igen, kizárólag bankkártyás fizetés van. Az SZÍV-Tanoda, a HR Specialista Akadémia, és a Spirit4You, elkötelezett híve az úttörő online marketing eszközök, fizetési módszerek alkalmazásának, ezért kizárólag bankkártyás fizetést biztosít kedves vásárlóinak. A bankkártyás fizetés gyors, kényelmes és nyomon követhető, éppen ezért egyre elterjedtebb itthon is (külföldön pedig népszerűbb bármi másnál).

Manapság már minden céges és magán bankszámla mellé adnak évi 2-3 e Ft-os díjért bankkártyát, amivel lehet online vásárolni, illetve éppen most van elterjedőben az 1 Ft-os limittel rendelkező virtuális kártya is. Ajánlom őket szíves figyelmedbe!

Nagyon sok hír terjeng a témát illetően. Szerencsére, ezek a dolgok a technika fejlődésével ellényegtelenednek.

3 brutálisan őszinte indok, hogy miért nem érdemes „félni” az online kártyás fizetéstől:

 1. MINDEN banknak van „visszahívási” (szaknyelven chargeback) joga a terhelés után 24-48 óráig. Magyarul ha jogosulatlan terhelést látsz a számládon, csak jelzed a bankodnak és azon nyomban visszahívják az összeget a kártyádra.
  Tehát teljesen kockázatmentes a vásárlásod valójában bármilyen oldalon, mert ha bárki is több pénzt von le tőled, mint amennyibe Te beleegyeztél, könnyedén közbe tudsz lépni.
 2. Jómagam alapvetően tanácsadó, szolgáltató egyén vagyok, így a hitelem a legfontosabb. Az a legnagyobb érték számomra, ha bízol bennem. Így hülye lennénk eljátszani ezt a bizalmat, gondolj bele: utána hogyan tudnék kiállni egy színpadra? Hogyan ajánlana a többi szakmabeli, vagy ők is miért jönnének el tanulni hozzám, ha ezt eljátszanám?
  Sehogy.
  Ezért Mi mindent megteszek, hogy maximális biztonság mellett fizess bármelyik weboldalamon!
  A fizetési szolgáltatónk a PayPal tulajdonában álló Braintree. A PayPal ahogy tudod Te is minden bizonnyal, a legrégebb óta online bankkártyás fizetést nyújtó cég a világon (tudtunkkal). Olyan cégek használják a Braintree-t, mint az AirBnB, az Uber, a GitHub. Magyarországon jó az esély arra, hogy hamarosan a MarketingSzoftverek (MailMaster / SalesAutopilot) is a Braintree-t fogja használni a fizetések kezelésére.
  Szerinted ha ennyi nagynevű cég használja ezt a fizetési megoldást, akkor lehet vele bármi gond???

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tesco-ban fizetnél kártyával azért amit vásárolsz. Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A mi felületünk viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, vállalkozásom leinformálható, https protokollt használunk és adataid egy titkosított csatornán keresztül továbbítódnak egy milliárdos multi cégeket kiszolgáló bankkártyás fizetési központba, ami a PayPal tulajdonában áll (Braintree). Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja nekünk.

Természetesen! Rendelésed leadása után 10 percen belül fogod megkapni tőlünk a rendeléskor megadott adataidra kiállított számlát. Egyéni vállalkozó vagyok, alanyi jogon adómentes, így szolgáltatásaim díja, és a termékek ára nem tartalmaz, feléd továbbított ÁFA tartalmat!

SEGÍTSÉG A BANKKÁRTYÁS FIZETÉSHEZ:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon „Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

szívtanoda

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat.
Általában egy fehér kis téglalapon belül található.