ÉRDEKEL A CSALÁDÁLLÍTÁS MÓDSZERE???

Akkor jó helyen jársz! Szerveztünk egy szuper NYÍLT NAPOT, ahol felteheted a kérdéseidet a módszerrel és a megtanulásával kapcsolatban is!!!

NYOMJ A „JELENTKEZEM A NYÍLTNAPRA” GOMBRA ÉS JELENTKEZZ ONLINE, VAGY SZEMÉLYES RÉSZVÉTELLEL!

  • Már egy ideje érdekel, de még nem tudtad eldönteni, hogy „NEKED VALÓ-E”, vagy azt, hogy kitől tanulj, és melyik képzés lenne leginkább hatékony a számodra?

  • Érzed a hívást, hogy jó lenne változtatni, valamit tanulni, amivel az egész életed, sőt a szeretteid, ügyfeleid élete is garantáltan jobbra fordul?

  • Jó lenne, ha valaki tényleg elmagyarázná hogyan működik a világ, a családállítás, és szívvel-lélekkel megtanítaná mindezt Neked?

Szeretettel várunk az Élet Változtató Akadémiában,
Családállítás Tanfolyam nyílt napra,
hogy minden kérdésedre válaszoljunk!

Tudsz velünk személyesen és online is találkozni, ahogy időd, kedved engedi!
A lényeg, hogy MOST VAN MOST! Vedd kezedbe az életedet, és tedd meg a következő fontos lépést, hogy szintet léphess, és tényleg Te irányítsd az életedet!

IDŐPONTOK AMIKOR VÁRUNK:

2023.09.15. pénteken 18 órától

2023.09.16. szombat 10 órától

Ha online csatlakozol, 1,5-2 órát tegyél szabaddá. Ha pedig személyesen, akkor maradhatsz egy kicsit tovább ismerkedni, beszélgetni is!

HELYSZÍN:

1. ONLINE, OTTHONRÓL!

2. SZEMÉLYESEN: 1061 Budapest, Andrássy út 33.
(29-es kaputelefon, 2. emelet)

Ha személyesen jössz, vendégünk vagy egy kis tea-kávé-pogácsára is. Sőt, szombaton talán még az Akadémiában végzett tanítványokkal, családállítókkal is találkozhatsz!

A PEST MEGYEI KORMÁNYHIVATAL
FELNŐTTKÉPZÉSI ENGEDÉLYÉVEL ÉS AZ EURÓPAI UNIÓ SZELLEMI TULAJDONI HIVATALÁNAK VÉDELMÉVEL TANULHATOD MEG EZEKET A MÓDSZEREKET ÉS VÁLHATSZ HIVATALOS, PROFESSZIONÁLIS, SPIRITUÁLIS TANÁCSADÓVÁ!

KI IS AZ A RAKOVICS ÉVA?

RAKOVICS ÉVA AZ ÉLET VÁLTOZTATÓ AKADÉMIA BÜSZKE TULAJDONOSA, VEZETŐ SZAKMAI OKTATÓJA, CSALÁDÁLLÍTÓ SZAKEMBER, ÍRÓ.

Családállító, önismereti, emberismereti, sorsfordító szaktudását 2016 óta adja át a fejlődni vágyóknak. Azóta tanulói létszáma már eléri az 1000+ főt, konzultációin és családállításain több, mint 1500-an vettek részt. Mostanáig 5 könyv írója és szerzője.
A szakma iránti szeretete, a tudás megfelelő átadása iránti elkötelezettsége teszi őt az Akadémia védjegyévé. Szenvedélyes kifejezőmódja és életszeretete magával ragadja a körülötte lévőket, életváltoztató élménnyé varázsolja a vele való kapcsolódást.
Magyarország első olyan képzési rendszerét, oktatási tematikáját és módszertanát hozta létre a szakmában, ami 2019-ben egyedüliként nyerte el a Pest Megyei Kormányhivatal hivatalos engedélyezését a felnőttképzési oktatási rendszerben.
Kiemelkedő tudásával, képességeivel és emberismeretével, családállítás módszerével elsősorban azokat segíti egy boldogabb, felhőtlenebb élethez, akik elszántak, hogy változtatni akarnak eddigi életükön. Szakmai képzéseivel pedig a mindenkori coach-ok, terapeuták, természetgyógyászok, pszichológusok, cégvezetők továbbképzését biztosítja, hogy még jobban, eredményesebben segíthessenek pácienseiken, munkatársaikon, beosztottaikon és természetesen szeretteiken is.
Szabadidejét legszívesebben a természetben tölti utazással, aktív kikapcsolódással.
Szenvedélye egyben a hivatása, szakmája, MESTERsége is, így azon boldog emberek közé tartozik, akik azt csinálják, amit igazán szeretnek.

Éppen ezért szívből várja a jelentkezésedet!
❤️