ÖNISMERETI – ÖNFEJLESZTŐ

CSALÁDÁLLÍTÁS TANFOLYAM

RAKOVICS ÉVÁVAL

GRATULÁLOK! Megtaláltad az ország leghatékonyabb SZEMÉLYISÉGFEJLESZTŐ, PROBLÉMA MEGOLDÓ ÖNISMERETI tanfolyamát!

NE VÁRJ! REGISZTRÁLJ!

MOST RÖGTÖN REGISZTRÁLOK!

Boldog, szeretetteljes, sikeres életre vágysz?

ÍME A HIÁNYZÓ TÁMOGATÁS A VÁGYOTT ÉLETEDHEZ!

SZEMÉLYES KÉPZÉSEK

Minden hónapban személyesen találkozunk és úgy tanulunk! Minden alkalommal felteheted a kérdéseidet, lehetőséged lesz megosztani az aktuális problémádat, amelyre megoldást keresünk. Tanítások kapcsán lesz házi feladatod, amely segíti a fejlődésedet, és az úton tartásodat!

LELKESÍTŐ KÖZÖSSÉG

Az Élet Változtató Akadémia tanulói, annak közössége, munkatársai segítenek az utadon! Egy zárt Facebook csoportban leszel, ahol akár minden nap igénybe veheted a közösség támogató erejét! Egymást inspiráljuk, motiváljuk a fejlődésben. Sosem leszel egyedül!

SZEMÉLYES FIGYELEM

Rakovics Éva az Akadémia tulajdonosa a tanfolyam ideje alatt személyesen elérhetővé válik számodra, így bármikor fel tudod hívni az aktuális kérdéseiddel. Havi fél órás egyéni konzultációs Zoomra is lehetőséged lehet, ha elakadsz!

ÖNFEJLESZTÉS ÉS ÖNISMERET

ÖNFEJLESZTŐ, mert folyamatosan tanulni fogunk! ÖNISMERETI, mert mindent megtudsz IGAZ-IGAZ önmagadról, a veled született “gyári beállításodról”, a sorsodról, küldetésedről, miért születtél, mi az életfeladatod!

PROBLÉMA MEGOLDÁS

Nem csak megkeressük, hanem közös erővel meg is oldjuk a problémáidat. A módszerekkel tudatosan felismerjük a problémákat, megértjük az életed NAGY DOLGAIT, miértjeit, hogyanjait, és tudatosan is megoldjuk azokat!

“ÉLETVÁLTOZTATÓ” CSALÁDÁLLÍTÁSOK

MEGVÁLTOZTATÓ! – mert nem csak beszélünk, hanem cselekszünk is. Úton tartó módszerekkel támogatunk!
ÉS A PROBLÉMÁIDAT A CSALÁDÁLLÍTÁS MÓDSZERÉVEL OLDJUK MEG!

MEGRENDELEM! MOST RÖGTÖN JELENTKEZEM!

VAJON TÉNYLEG NEKED VALÓ EZ A TANFOLYAM?

UGYE TE MÁR MOST TUDOD, HOGY AMI A KÉPEN VAN, AZT BIZTOSAN NEM AKAROD…?

  • BOLDOG AKARSZ LENNI! – és hajlandó vagy ezért tenni is..!?!

  • VALÓDI KÉPZÉST ÉS VÁLTOZÁST AKARSZ?!! – Igazi válaszokat, megértéseket akarsz, és hatékony módszereket…

  • HŰ VAGY ÖNMAGADHOZ!?! – és elég elkötelezett, hogy VÉGIG CSINÁLOD A TANFOLYAMOT, nem hagyod magadat cserben!?!

  • RENDBE AKAROD TENNI AZ ÉLETEDET!?! – Eleged van a problémáidból, az akadályokból, a körülményekből?! Stabil önbizalomra vágysz az életed minden területén?!!

Az Élet Változtató Akadémia SZAKEMBEREK képzésével foglalkozik, és most idén először, 2022-ben kinyitja kapuit azoknak is, akik valódi változást akarnak AZ ÉLETÜKBEN ELÉRNI és egy államilag elismert professzionális oktatási intézményben akarnak tanulni, fejlődni! 

ELKEZDŐDÖTT AZ ELŐREGISZTRÁCIÓ!

HA 2022. JÚLIUS 20-IG REGISZTRÁLSZ AZ ELSŐK KÖZÖTT ÉS A LEGJOBB ÁRON VEHETSZ RÉSZT EZEN A VARÁZSLATOS FEJLŐDÉSEN, UTAZÁSON!

MOST RÖGTÖN REGISZTRÁLOK!

MIKOR ÉS MIT KAPSZAZ, HA RÉSZT VESZEL AZ ÖNFEJLESZTŐ – ÖNISMERETI KÉPZÉSEN?

A KÉPZÉS 2022. SZEPTEMBER 17-ÉN KEZDŐDIK!

A program egy egész évet biztosít a fejlődésedhez! 12 hónapon keresztül MINDENT KÖZÖSEN MEGTESZÜNK, hogy AZ ÉLETED MINDEN TERÜLETÉN MEGTÖRTÉNJEN A VÁLTOZÁS! A programba menet közben is tudsz csatlakozni, ha van szabad helyünk!

2022. szeptember 1. alkalomKI VAGYOK ÉN? Önismeret és felelősségvállalás

Önismeret – Az adottságaid, képességeid felismerése, megértése, megélése

A leghatékonyabb és legigazabb önismereti módszer, a A HR Specialista Kronobiológia-Pszichogenetika módszerének segítségével

1/1. elméleti nap: 2022.09.17. szombat 9-17h

1/2. gyakorlati nap: csoportos családállítás a hónap témájára 2022.09.08. vasárnap 9-17h

2022. október 2. alkalom – Felismerni ami van! Sorselemzés, küldetés, életfeladat meghatározása, tervezés.

A Sorsforgatókönyv segítségével megértjük az életed forgatókönyvét, az életfeladataidat, küldetésedet, és egy új megváltozott sikeres, és szeretetteljes pályára állítjuk az életedet!

2/1. elméleti nap: 2022.10.08. szombat 9-17h

2/2. gyakorlati nap: csoportos családállítás a hónap témájára 2022.10.19. vasárnap 9-17h

2022. november 3. alkalom – Az Élet(em) értékessége, önmagam tisztelete! Bízni, hinni önmagamban, a sorsomban.

Bert Hellinger – Családállítás és Szeretet Rendjének Törvényeiről tanulunk!

3/1. elméleti nap: 2022.11.12. szombat 9-17h

3/2. gyakorlati nap: csoportos családállítás a hónap témájára 2022.11.13. vasárnap 9-17h

2022. december 4. alkalom – Karmazárás, Évzárás, Sorstisztítás – Bert Hellinger módszerével a Családi minták letétele

A Családi minták, problémák Rendbe tétele – VÁRJUK SZERETETBEN A KARÁCSONYT!
És az elmúlt év ügyeinek, témáinak letétele, lezárása, hogy egy új boldog jövő érkezhessen az életedbe!

4/1. elméleti nap: 2022.12.10. szombat 9-17h

4/2. gyakorlati nap: csoportos családállítás a hónap témájára 2022.12.11. vasárnap 9-17h

2023. január 5. alkalom – Új célok kitűzése, év indítás! – Hogyan tudod a vágyaidra és a Szívedre hallgatva élni az életed!

Teremtő Gondolkodás Technikája és a Hogyan változtasd meg az életed könyv módszertanával!

5/1. elméleti nap: 2023.01.14. szombat 9-17h

5/2. gyakorlati nap: csoportos családállítás a hónap témájára 2023.01.15. vasárnap 9-17h

2023. február 6. alkalom – Együtt-működés, Én és a Világ / a Világ és Én! Szerepkörök megélése. Munka magánélet egyensúlya.

Mindannyinknak rengeteg feladata és szerepköre van, édesanya, munkavállaló, nő, szerető, szerelmes feleség, és így több. Ezekben való helytállás, és ezek egyensúlyának kialakítása a számodra ideális mértékben!

6/1. elméleti nap: 2023.02.11. szombat 9-17h

6/2. gyakorlati nap: csoportos családállítás a hónap témájára 2023.02.12. vasárnap 9-17h

2023. március 7. alkalom – “Bölcs ÉN!” – Korlátozó hitrendszerek letétele. Mi szükséges ahhoz, hogy minden helyzetben a legjobban csináld, ahogyan csak lehet..?!

Ismét Bert Hellinger törvényeihez nyúlunk, és megtanuljuk a Szeretet áramlásának formáit, a tudás működését, és a bölcsé válás útjára lépünk. Magabiztosan, önbizalommal telve kitakarítjuk a berögzött, már nem működő elméleteinket, korlátozó hitrendszereket, és helyettük az Univerzum tárházából kiválasztjuk a legjobb, legértékteremtőbb tudást, amire csak szükségünk lehet!

7/1. elméleti nap: 2023.03.11. szombat 9-17h

7/2. gyakorlati nap: csoportos családállítás a hónap témájára 2023.03.12. vasárnap 9-17h

2023. április 8. alkalom – Érzékiség, testiség, érzelmek megélése!  Tiltott gyümölcs, vagy szabadság? Mit, kinek, hogyan, mikor, kivel, hol “szabad”..?

Ezen az alkalmon a természetes nemi szerepkörökről, a vágyak szabad megéléséről lesz szó, természetesen tabuk nélkül. Igaz történeteken keresztül bemutatom, mi történhet, ha lemondasz magadról, a vágyaid megéléséről. Beszélünk a természetestől eltérő formákról is, hogy tudd, értsd a világot, és ráláss arra, miért fontos az önismeret, az őszinteség, és a “megengedem magamnak” életérzés!

8/1. elméleti nap: 2023.04.15. szombat 9-17h

8/2. gyakorlati nap: csoportos családállítás a hónap témájára 2023.04.16. vasárnap 9-17h

2023. május 9. alkalom – Szabadság/szabályok! Tudatos ÉN! Mindig van választásod! Dobd ki a szabályokat, amelyek gátolják az életedet!

Megtanuljuk kiválogatni az életünkben, hogy melyik szabály AKADÁLY, melyik segítség. Most nem csak hitrendszerekről, hanem VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉGEKRŐL, VÁLASZTÁSI MÓDSZEREKRŐL is fogunk tanulni. Ha nem tudsz sokszor DÖNTENI, akkor most megtanulhatod, hogyan válaszd a legjobbat! Az UNIVERZUM EGY ÁLLANDÓ VÁLASZTHATÓSÁGI ÁLLAPOTBAN VAN! Csak Rajtad múlik, hogy mit kezdesz vele!

9/1. elméleti nap: 2023.05.13. szombat 9-17h

9/2. gyakorlati nap: csoportos családállítás a hónap témájára 2023.05.14. vasárnap 9-17h

2023. június 10. alkalom – Párkapcsolat-szerelem-család! Erre vágysz? Nincs? Van, de nem olyan? A boldogság alanyi jogon jár!!!

Neked is jár! Arról tanulunk, hogy hetedíziglen milyen szülői minták és hogyan akadályozhatják azt, hogy Te boldog lehess. Szeretve akarsz lenni? Szeretni akarsz? Van párod, de nem stimmel valami? Nincs őszinteség, nincs biztonságérzeted? Nincs párod, régóta vagy egyedül, de akarsz egy csodás társat? Azt mondják magasra tetted a lécet? Ismerem ezeket az érzéseket. Az életem nagy tanulsága: A szeretet nem kér áldozatot…! Tegyük RENDBE az életedet, hogy MÉLTÓ TÁRSAD legyen, és SZERETVE ÉREZD MAGADAT!

10/1. elméleti nap: 2023.06.10. szombat 9-17h

10/2. gyakorlati nap: csoportos családállítás a hónap témájára 2023.06.11. vasárnap 9-17h

2023. július 11. alkalom – Feltétel nélküli szeretet – Érzéseink áramoltatás, megélése! Világbéke a saját életedben!

Az Érzelmi Felszabadító Technika segítségével beengedjük azokat az építő érzéseket, amelyek felemelnek bennünket. És kitisztítjuk, elengedjük azokat az érzéseket, amelyek gátolnak, amelyek a múltunkhoz kötnek, amelyeket esetleg feldolgoztunk, de mégis vissza-visszatérnek. Tudtad, hogy van jogod akár az ítélkezésre, haragra is? Tudtad, hogy nem is mindig ártott neked valaki, akit szívből utálsz? Ha van karmikus kötődésed egy másik emberhez, megmagyarázhatatlan érzések köthetnek hozzá. Ezzel is foglalkozunk a feltétel nélküli szeretet áramlásának helyreállításakor.

11/1. elméleti nap: 2023.07.08. szombat 9-17h

11/2. gyakorlati nap: csoportos családállítás a hónap témájára 2023.07.09. vasárnap 9-17h

2023. augusztus 12. alkalom – Bőség, pénz, anyagi javak megteremtése, megélése, megtartása! A pénz energia, hitrendszer megértése, behívása!

Augusztus a nyári hónap legaktívabb pénzkiadási hónapja, éppen ha ügyesen csináljuk van miből nyaralni, szabadságot vásárolni magunknak. Na, de mi gátolhatja ezt? Hallottál már a szűkösség, vagy szegénység programokról? Mi ezekről is, és leginkább a BŐSÉG PROGRAMOKRÓL fogunk tanulni! Lesz benne időbeosztás, és elővesszük az AKARD AMIT AKARSZ című könyvet is! Imádni fogod, mert ezután csak rajtad fog múlni, hogy mennyi pénz lesz a zsebedben, a tárcádban, a számládon…!

12/1. elméleti nap: 2023.08.05. szombat 9-17h

12/2. gyakorlati nap: csoportos családállítás a hónap témájára 2023.08.06. vasárnap 9-17h

ÉS, HA EZZEL VÉGESZTÜNK, KEZDŐDIK MINDEN ELŐRŐL! ÍGY BÁRMIKOR TUDSZ CSATLAKOZNI! 

Ha év közben csatlakozol, és legalább negyed éves előfizetést veszel, egy egyéni konzultáció lesz az ajándékod, hogy ne maradj le az önismereti képletedről, amely szeptemberben kerül feltérképezésre!

Milyen Bónuszok és meglepetések várnak Rád?

BÓNUSZ #1

Egy személyre szabott egyéni konzultációt kapsz!

Önismereti sorselemző és rajzelemző konzultáció, amely történhet személyesen, vagy online. Ez egy interjú is egyben, amely alatt eldöntjük, hogy tényleg szükséged van-e erre a tanfolyamra, és csapattaggá tudsz-e válni, aki a többieket is képes motiválni.

ÉRTÉKE: 30.000 Ft

Sőt, még egy ötödiket is, amit éppen most írok, és hamarosan megy a nyomdába!

BÓNUSZ #2

Minden általam írt könyvet megkapsz ajándékba!

Ezek a könyvek mind támogatják a fejlődésedet, és segítik megváltoztatni a problémáidat, segítenek megérteni az élet nagy dolgait, és válaszokat biztosít az életed kérdéseire. Illetve feltöltik a szívedet szeretettel, önszeretettel is…

ÉRTÉKE: 30.000 Ft

BÓNUSZ #3

Ingyenes bejárás az Akadémia rendezvényeire!

Mit jelent ez? Az összes csoportos családállításon díjtalanul képviselhetsz! A saját életeden való munkát ez nem tartalmazza. Minden Zoom-os, vagy online előadáson, találkozón díjtalan a részvételed! Bennfentessé válsz az Akadémia életében!

ÉRTÉKE: 80.000 Ft

MILYEN ÉRTÉKET KAPSZ A TELJES PROGRAM ALATT?

MINT LÁTTAD  FENTEBB, NAGYON KOMOLY, JÓL MEGTERVEZETT, FELÉPÍTETT KÉPZÉS VÁR RÁD! EZ NEM EGY HÉTKÖZNAPI, BÁRKI ÁLTAL ELÉRHETŐ LEHETŐSÉG.

EZ ATANFOLYAM AZOKNAK VALÓ, AKIK ELKÖTELEZŐDTEK ÖNMAGUKKAL SZEMBEN, ÉS KOMOLYAN VESZIK AZ ÉLETÜKET, A BOLDOGSÁGUKAT!

Mivel Te éppen ezeket a sorokat olvasod, biztosan komolyan gondolod, és érdekel ez a képzés! Éppen ezért megosztom veled a legkedvezőbb lehetőségeket!

12 HÓNAP TANÍTÁSAINAK ÉRTÉKE: 920.000 Ft

12 HÓNAP FACEBOOK CSOPORT ÉRTÉKE: 120.000 Ft

12 HÓNAP ÚTONTARTÁS – Kérdezz-felelek ÉRTÉKE: 120.000 Ft

BÓNUSZ #1 KONZULTÁCIÓ ÉRTÉKE: 30.000 Ft

BÓNUSZ #2 KÖNYVEK ÉRTÉKE: 30.000 Ft

BÓNUSZ #3 CSALÁDÁLLÍTÁSOK, RENDEZVÉNYEK ÉRTÉKE: 80.000 FT

HISZEK A MÓDSZEREKBEN PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

ÖSSZESEN TÖBB, MINT: 1.300.000 FT

MENNYIBE KERÜL A PROGRAM?
HOGYAN LEHET FIZETNI, ÉS MIKOR?

Most még nem ezek a legfontosabb kérdések… Hanem az, hogy neked való-e a program. 

Ahhoz, hogy ezt el tudjuk dönteni, egy ingyenes szakmai konzultáció keretein belül beszéljük át a vágyaidat, kihívásaidat, problémáidat, céljaidat. Amennyiben közösen úgy döntünk, hogy megcsináljuk, és megváltoztatjuk az életedet, úgy az alábbi választási lehetőségeid lesznek:

1 ÉVES “HŰSÉG ÖNMAGAMHOZ” CSOMAG:

EGY TELJES ÉVRE ELKÖTELEZEM MAGAMAT, HOGY MINDENT MEGTESZEK AZÉRT, HOGY KÖRÜLMÉNYEKTŐL MENTES, BOLDOG ÉS SZABAD ÉLETEM LEGYEN!

EGYÖSSZEGŰ KIFIZETÉSSEL: “ELSŐ AKAROK LENNI” KEDVEZMÉNNYEL:

720.000 Ft

HAVI RÉSZLETFIZETÉSSEL: “TUTI, HOGY BE AKAROK KERÜLNI” KEDVEZMÉNNYEL:

870.000 Ft

FÉL ÉVES “SZERENCSE” CSOMAG

6 HÓNAPRA KÖTELEZEM EL MAGAMAT, NEM ÍGÉREK TÖBBET, DE AZT BETARTOM! HISZEM, HOGY SZERENCSÉM LESZ, ÉS A LEGFONTOSABB DOLGAIMAT MEGOLDOM, ÉS REMÉNYKEDEK, HOGY MARAD HELY A TANFOLYAMON, HOGY FOLYTASSAM, MERT BOLDOG ÉS SZABAD AKAROK LENNI!

EGYÖSSZEGŰ KIFIZETÉSSEL: KORAI JELENTKEZŐK KEDVEZMÉNYÉVEL: 450.000 Ft

HAVI RÉSZLETFIZETÉSSEL: KORAI JELENTKEZŐK KEDVEZMÉNNYEL: 540.000 Ft

NEGYEDÉVES “ÚTKERESŐ” CSOMAG

3 HÓNAPRA VÁLLALOM, HOGY ELINDULOK. KIPRÓBÁLOM MAGAMAT, ÉS ÍGY IS MEGTESZEK MINDENT, HOGY ELÉRJEM A CÉLOMAT! REMÉNYKEDEK, HOGY MARAD HELY A TANFOLYAMON, HOGY FOLYTASSAM, MERT BOLDOG ÉS SZABAD AKAROK LENNI!

EGYÖSSZEGŰ KIFIZETÉSSEL: KORAI JELENTKEZŐK KEDVEZMÉNYÉVEL: 270.000 Ft

HAVI RÉSZLETFIZETÉSSEL: KORAI JELENTKEZŐK KEDVEZMÉNNYEL: 330.000 Ft

ALKALMI HAVIJEGY VÁLTHATÓ – HA VAN SZABAD HELY: 120.000 FT

Alkalmi napijegy az oktatási napra váltható – ha van szabad hely: 60.000 Ft

HA BÁRMI KÉRDÉSED ADÓDIK, CSAK KERESS BÁTRAN!

A felvételi interjúra telefonon, Zoomban, vagy személyes formában fogunk sort keríteni. Kérlek első lépésként REGISZTRÁLJ, VAGY A MEGRENDELEM gombot nyomd le, így beérkezik hozzám a HÍR, HOGY JÖSSZ! Majd, kapsz egy levelet, én pedig fel foglak hívni…

Nagyon izgatott vagyok, mert már elkezdődött az érdeklődés, zajlanak az események…

MOST RÖGTÖN REGISZTRÁLOK!

Az Élet Változtató Akadémia Családállító SZAKEMBEREK képzésével is foglalkozik! Ha úgy érzed, hogy Te nem elégszel meg a saját magad életének a megoldásával, hanem arra vagy elhivatott, hogy mások életét segítsd megváltoztatni, akkor látogass el annak a tanfolyamnak a leírásához:

CSALÁDÁLLÍTÓ SZAKEMBERKÉPZÉS