EARLY BIRD - BENNFENTESEKNEK:
A RENDEZVÉNYIG MÉG ENNYI IDŐ VAN:
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

EZ ITT EGY ELŐREGISZTRÁCIÓS LEHETŐSÉG ŐRÜLTEN KEDVEZŐ ÁRON, DE CSAK BENNFENTESEKNEK!!!

MIKOR ÉS MI FOG TÖRTÉNNI?

Mikor? 2023.07.15-én, szombaton a LURDY Házban (vagy online), egy egész napot együtt töltünk, RÓLAD és a CSALÁDÁLLÍTÁSRÓL lesz szó!

Mi? Még nem mindent árulhatok el, de ami már biztos, hogy:

– Lesz a színpadon egy bemutató, hogy ne csak elképzelned kelljen, hogy mi is történik egy családállításon!

– A saját életedben működő mintákat segítjük felismerni! Megtudhatod, hogy milyen AZ, amikor JÓL működünk, és milyen AZ, amikor „gebasz” van…

– A szünetekben családállítóknak teheted fel a kérdéseidet, akár önismerettel kapcsolatban, akár a saját életeddel kapcsolatban!

És, legyen MOST ennyi elég…. Hamarosan elkészül a rendezvény végleges oldala, és ott megkapod a folytatást… Addig is, ÉLJ A TITKOS, BENNFENTES LEETŐSÉGGEL!!!

(24.900 Ft lesz a legdrágább jegy, és most a legolcsóbb „csaknekedcsakmost” 9.900 Ft + ÁFA!)

ZSENIÁLIS ELŐADÁSOK LESZNEK! TABUK NÉLKÜL BESZÉLEK A CSALÁDÁLLÍTÁSRÓL, AZ ÉLET ÉLVEZETÉRŐL, A SZERETET ÁRAMLÁSÁRÓL!

Megtudhatsz minden fontos dolgot, amit a családállításról tudni érdemes! A módszerről, a Szeretet Törvényeiről, esettanulmányokról, mi van, amikor JÓL működik minden, és milyen jelei vannak, amikor ELROMLIK valami. Hogyan tudod felismerni a jeleket, és ami még fontosabb: HOGYAN TUDOD IGAZÁN BOLDOGGÁ TENNI MAGADAT, SZERETTEIDET, és hogyan tudod végre megélni örömmel AZ ÉLETEDET!

Lesz egy fantasztikus sorstisztító meditáció, lesznek csodálatos vendégelőadók, akik segítenek abban, hogy a LELKI-SZELLEMI és TESTI EGYENSÚLYT MEGTALÁLHASSUK!

Ez a kedvezményes lehetőség csak azoknak szól, akik már ennyiből is el tudják dönteni, hogy JÖNNI AKARNAK!

A jegyek ára folyamatosan emelkedik majd, ezért nem érdemes várni. Ez ITT ÉS MOST CSAK NEKED SZÓL, aki már ismersz engem, és tudod, ha valamibe belevágok, akkor az nagyot fog szólni, és megéri NEM kimaradni belőle!!! A többieknek később, majd 20-a után lesz egy csomó leírás, magyarázat, hiszen ők még nem ismernek, nem tudják, hogy bízhatnak bennem, és ez TÉNYLEG egy szuper hatékony SZAKMAI és MAGÁNÉLETI tanácsokkal, MEGOLDÓKULCSOKKAL ellátott nap lesz! 

HA TE MÁR ENNYIBŐL TUDSZ DÖNTENI, AKKOR NE VÁRJ TOVÁBB, ÉLJ A LEHETŐSÉGGEL, ÉS BIZTOSÍTSD A HELYEDET A RENDEZVÉNYRE!

Tudsz személyesen, online is csatlakozni, sőt, egy jelképes összegért még a felvételt is meg tudod majd vásárolni! Most csak gyorsan a legbelsőbb körhöz küldöm ki ezt a lehetőséget, aztán szólunk csak a szomszédnak, vagy az ismeretleneknek! 🙂