HOGYAN VÁLTOZTASD MEG AZ ÉLETED

KÖNYV ÉS MUNKAFÜZET EGYBEN!  🙂

Ez a könyv egy szuper praktikus útmutató a változáshoz és abban segít, hogy 

VÉGRE BOLDOGAN ÉLHESD AZ ÉLETED!

Megtanítja, hogyan alakítsd át könnyedén a szokásaidat, gondolkodásodat.
Hogyan változtasd meg kínzó, akadályozó körülményeidet! 

KÖNYV ÉS MUNKAFÜZET EGYBEN!

Olvasás közben lépésről lépésre,
ahogy őszintén válaszolsz  a kérdésekre és kitöltöd a munkafüzet sorait,

MINT EGY VARÁZSLAT, MEGVÁLTOZIK AZ ÉLETED!
Minden benne van ami csak szükséges a változáshoz, és persze TE is kellesz hozzá!
Már olvasás közben jobbá teszi az életedet!

Hogyan változtasd meg az életed

 • EZ A KÖNYV SEGÍT MEGSZABADULNI A PROBLÉMÁIDTÓL!

  Utat mutat, hogy felismerd mi az, ami igazán bánt, és megtanítja, hogyan szabadulj meg tőle.

 • MEGTANÍTJA, HOGYAN HALLGASS A SZÍVEDRE,
  HOGYAN VALÓSÍTSD MEG VÁGYAIDAT, ÁLMAIDAT!

  Amikor szívből élünk, minden könnyebb, mert a szívünk mindig segít!

 • POZITÍV GONDOLATOK, POZITÍV GONDOLKODÁS

  Szemléletváltást kapsz! Valódi, azaz IGAZ-IGAZ érzésekkel, gondolatokat tanít. Rendkívüli újdonságokat tanulhatsz.

Egészen pontosan mi van ebben a varázslatos könyvben?

ÍME, EGY IGAZÁN KIVÉTELES LEHETŐSÉG! 

tartalomjegyzek-hogyan-valtoztasd-meg-az-eleted

Mintha a boltban, megfoghatnád és megnézhetnéd a tartalomjegyzéket….
(Nincs zsákbamacska, fontos tudnod, mit kapsz a pénzedért..)
Képzeld el, ahogyan lapozgatod, és érzed a finom, friss papír illatát, a lapok simítják az ujjaidat… 

ŐK MÁR OLVASTÁK:

Úgy éreztem mázsás súlyokat cipelek a vállamon, persze ez nem volt tudatos, csak miután megszabadultam tőle akkor jöttem rá, hogy milyen nagy nyomás volt rajtam. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ez valaha is lehetséges lesz a számomra. Azóta napról napra jobban vagyok, szabadnak érzem magam és vissza jött az életenergiám! 

D.A.

Olvastam Éva eddigi könyveit úgy gondoltam, tudom mi vár rám.  De ez mindent felülmúlt. Számtalan önfejlesztő – célkitűző – motivációs – vezetőképző tréningen tanultam, sokat tudok a gondolatainkról és a teremtés technikáról. Ez a könyv új tudást hozott az életembe, úgy gondolom ez a könyv hiánypótló ezen a területen. 

SZ.P.

KÖVETKEZŐ LÉPÉS: így fogod megkapni a könyvet

Első teendő: Kérlek töltsd ki az alábbi adatlapot, add meg a szállítási, számlázási, fizetési adataid!

Második lépés: Válaszd ki, kérsz-e még valamit KEDVEZMÉNYESEN a könyved mellé!

Harmadik: Kattints a megrendelem gombra. A postás 3 napon belül házhoz viszi neked a könyvet!*

*a feladástól számítva

KÉRD A SAJÁT KÖNYVEDET
ÉS RENDELJ SZERETTEIDNEK, LEGJOBB BARÁTAIDNAK IS!


Teendőid:
1. Töltsd ki a baloldali űrlapot,
2. Fizesd ki bankkártyával a könyv(ek) árát.
3. KÉSZ VAGY, szállítjuk a könyvet!

paymentBIZTONSÁGOS (SSL)
BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

secure2A MULTIK IS
EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Braintree felel. Nem csak Mi választjuk egyébként a Braintree-t, hanem más híres, milliárdos forgalmú cégek is, mint az Uber, az AirBNB, vagy a GitHub.

contactKÉRDÉSED VAN?
SEGÍTÜNK

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekem levelet a szivtanoda@gmail.com e-mail címre, és 24 órán belül örömmel segítségedre leszek! Vagy, ha S.O.S. hívj bátran!

Igen, kizárólag bankkártyás fizetés van. Az SZÍV-Tanoda, a HR Specialista Akadémia, és a Spirit4You, elkötelezett híve az úttörő online marketing eszközök, fizetési módszerek alkalmazásának, ezért kizárólag bankkártyás fizetést biztosít kedves vásárlóinak. A bankkártyás fizetés gyors, kényelmes és nyomon követhető, éppen ezért egyre elterjedtebb itthon is (külföldön pedig népszerűbb bármi másnál).

Manapság már minden céges és magán bankszámla mellé adnak évi 2-3 e Ft-os díjért bankkártyát, amivel lehet online vásárolni, illetve éppen most van elterjedőben az 1 Ft-os limittel rendelkező virtuális kártya is. Ajánlom őket szíves figyelmedbe!

Nagyon sok hír terjeng a témát illetően. Szerencsére, ezek a dolgok a technika fejlődésével ellényegtelenednek.

3 brutálisan őszinte indok, hogy miért nem érdemes „félni” az online kártyás fizetéstől:

 1. MINDEN banknak van „visszahívási” (szaknyelven chargeback) joga a terhelés után 24-48 óráig. Magyarul ha jogosulatlan terhelést látsz a számládon, csak jelzed a bankodnak és azon nyomban visszahívják az összeget a kártyádra.
  Tehát teljesen kockázatmentes a vásárlásod valójában bármilyen oldalon, mert ha bárki is több pénzt von le tőled, mint amennyibe Te beleegyeztél, könnyedén közbe tudsz lépni.
 2. Jómagam alapvetően tanácsadó, szolgáltató egyén vagyok, így a hitelem a legfontosabb. Az a legnagyobb érték számomra, ha bízol bennem. Így hülye lennénk eljátszani ezt a bizalmat, gondolj bele: utána hogyan tudnék kiállni egy színpadra? Hogyan ajánlana a többi szakmabeli, vagy ők is miért jönnének el tanulni hozzám, ha ezt eljátszanám?
  Sehogy.
  Ezért Mi mindent megteszek, hogy maximális biztonság mellett fizess bármelyik weboldalamon!
  A fizetési szolgáltatónk a PayPal tulajdonában álló Braintree. A PayPal ahogy tudod Te is minden bizonnyal, a legrégebb óta online bankkártyás fizetést nyújtó cég a világon (tudtunkkal). Olyan cégek használják a Braintree-t, mint az AirBnB, az Uber, a GitHub. Magyarországon jó az esély arra, hogy hamarosan a MarketingSzoftverek (MailMaster / SalesAutopilot) is a Braintree-t fogja használni a fizetések kezelésére.
  Szerinted ha ennyi nagynevű cég használja ezt a fizetési megoldást, akkor lehet vele bármi gond???

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tesco-ban fizetnél kártyával azért amit vásárolsz.  Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A mi felületünk viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, vállalkozásom leinformálható, https protokollt használunk és adataid egy titkosított csatornán keresztül továbbítódnak egy milliárdos multi cégeket kiszolgáló bankkártyás fizetési központba, ami a PayPal tulajdonában áll (Braintree). Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja nekünk.

Természetesen! Rendelésed leadása után 10 percen belül fogod megkapni tőlünk a rendeléskor megadott adataidra kiállított számlát. Egyéni vállalkozó vagyok, alanyi jogon adómentes, így szolgáltatásaim díja, és a termékek ára nem tartalmaz, feléd továbbított ÁFA tartalmat!

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon „Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

szívtanoda

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat.
Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Bruttó végösszeg alakulása:

3490 Ft
a könyv ára, a házhoz-szállítás pedig ingyenes, tehát NEM kell érte pluszban fizetned.

Ha kértél, és kihasználtad a BARÁTOMNAK IS RENDELEK, +2.490 Ft, baráti példány lehetőségét, akkor annak mennyiségét, értékét még add hozzá! Állítsd be, hány példányt szeretnél, és a számláló automatikusan a megemelt összeget mutatja majd!

Ha kéred „SZEM a lélek tükre” – Hazugság és őszinteség füzetet is a könyv mellé (pipáld be!), akkor az +1.490 Ft-ba kerül.

Szem a lélek tökre tananyag