Hogy állsz az önismerettel..? Jó emberismerő vagy?

Szemmel látszik az emberek közti  különbség, de „a lényeg, a szemnek láthatatlan…”

AKAROD, HOGY FELEMELŐ EMBERI KAPCSOLATAID LEGYENEK?!
Ez az oldal bemutatja Neked a KRONOBIOLÓGIA módszerét, ami éppen ebben segít
! És abban, hogy JÓL ÉREZD MAGADAT A BŐRÖDBEN, AZ ÉLETEDBEN!

 RÁMUTAT MINDEN SZEMMEL NEM LÁTHATÓ EMBERI TULAJDONSÁGRA!

Például, százalék pontossággal megmutatja egy ember önbizalmának mértékét, azt, hogy mennyire tud kiállni magáért. Vagy azt, hogy első este, vagy hosszas udvarlás után lehet a kedvében járni… 🙂 Na, ezzel a mondattal felcsigáztalak? Olvass tovább, és/vagy,  gyere el egy nyílt napra!

MIRE JÓ EZ NEKED? Hogyan leszel boldog? Hogyan kapsz betonbiztos önbizalmat? Miket tud megmutatni a Kronobiológia módszere? NÉZD MEG A VIDEÓKAT!

TANULJ A BOLDOGSÁGODÉRT!

Tedd magad szabaddá 3 napra, jelentkezz a Tanfolyamra! Ha ez nem megoldható, akkor tanulj otthonról, online videók segítségével! Nincs kifogás, itt az idő: MOST! A tudás hatalom – és az alkalmazott tudás =>> BOLDOGSÁG!

ÉLVEZD AZ EMBERI KAPCSOLATAIDAT!

A módszer segítségével vizsgáld meg az embereket, és bánj velük úgy, amilyenek! Meglátod, imádni fogják, és Téged is! Ha tanácsadó vagy, akkor látni fogod, hogy milyen profin tudsz egy számítás után segíteni egy embernek a problémáját megoldani!

LÉGY SZABAD ÉS BOLDOG!

Az egész világot megérted, és mivel Te jóban leszel önmagaddal, a világ is jóban lesz veled! Ha Kronobiológia Tanácsadó leszel, és új hivatásod lesz a módszernek köszönhetően, áramolni fog feléd a pénz és azt tehetsz a szabadidődben, amit csak akarsz!

MI ADJUK A TUDÁST! A TÖBBI A TE DÖNTÉSED!

Ha az egész oldalt nem is, de ezt a „kicsit” mindenképpen olvasd el: 

Megismerkedsz önmagaddal, és a többi emberrel. Úgy IGAZÁN! Ez a módszer, a Kronobiológia, a születési adottságaidat, a „gyári beállításodat” mutatja meg! Tudod, azt a kezdeti IGAZ-IGAZ ÉNEDET, akit még nem rontott el a világ, a sok rossz tapasztalat, a kudarcok, vagy akár csak a társadalom!

Hogyan tudod eredményesen képviselni magadat, hogyan állj ki önmagadért és védd meg az érdekeidet. A körülötted élő szeretteid, szüleid, gyerekeid, munkatársaid kik is igazán, amikor egyszerűen „csak” önmaguk, és nem a világ fájdalmát élik meg…. Miben hasonlítasz a barátaiddal egymásra, és miben különböztök (és/vagy éppen hasonlítotok) az ellenségeiddel? Hogyan tudsz “JÓL” Önmagad lenni, és az IGAZ-IGAZ ÉNEDET, ÉLETEDET ÉLNI? Ezekre a kérdésekre kapsz választ, de nem akarok mindent elárulni, csak még annyit, hogy ez csak a kezdet! Ez a minimum… (A tanfolyamon lesz szó még a szexről is – kinek hogyan jó, és hogyan lehet helyrehozni egy elromlott házasságot..!!!)

AZT HISZEM, ÉRZED MÁR A LÉNYEGET! Gyere egyéni konzultációra, nyílt napra, tanfolyamra, tanulj, segíts másoknak és „világbéke..!”

TANÁCSADÓK, SPIRITUÁLIS SEGÍTŐK, HR-ESEK, VEZETŐK, PSZICHOLÓGUSOK, COACHOK ÉS MINDEN EMBEREKKEL FOGLALKOZÓ HIVATÁS JELES KÉPVISELŐI FIGYELEM!

Egyszerűen, megváltozik az életed, ha használod a módszer adta tudást! Minden ügyfél egy nyitott könyv lesz a számodra! Jobban fogod ismerni a problémáit, mint ő saját magát! Stabil SZAKEMBER ÖNBIZALMAD LESZ, mert első perctől élvezheted az ügyfeled bizalmát. Abban tudsz neki segíteni, amiben a legjobban szüksége van, és nem csak abban amit a szájával, a tudatával el tud neked mondani. Mindemellett az eszköztárad emelkedése ÚJ BEVÉTELI FORRÁS lesz a számodra, és a tanfolyam árát pár napon belül vissza is keresheted!

Azt hiszem, hogy nem is kell ennél többet tudnod!

JELENTKEZZ, mert MOST van MOST, és egy ilyen tudáshalmaz az első perctől értéket teremt a számodra!

EZT MONDTÁK, AKIK MÁR JÁRTAK A TANFOLYAMON

„Évit, kliensként kerestem fel ügyes-bajos dolgaimban. Az első, amit Évi értem tett, a kronobiológiai adataim kiszámítása volt. Ma is élénken emlékszem, hogy mennyire megdöbbentett, hogy 3 számpár alapján elmesélte, milyen vagyok, és hogyan működöm a fizikai, az érzelmi és a szellemi szinten. A családtagjaim számpárjai alapján elmesélte a viszonyunkat egymással…
Én akkor határoztam el, hogy megtanulom ezt az emberismereti módszert. Azóta lelkesen és hatékonyan használom, nemcsak a tanácsadói praxisomban, hanem a családomban is. Persze, mindenki csodálkozik, hogy honnan tudom…?! Hát a kronobiológiából!!!
Szeretettel ajánlom Évit, a tanári stílusát, az alaposságát, a gondosságát, az odaadását!”

Dr. Németh Renáta

“Szemmel láthatóan komolyan vetted a tanítást, nem bejöttél, és elmondtad, ami épp eszedbe jutott, hanem lelkiismeretesen, alaposan készültél, keretet, struktúrát adtál a tanfolyamnak. Volt tanterv, tudtuk, mire számíthatunk. Külön figyelmet fordítottál arra, hogy minden elérhető anyagot megossz mindenkivel, plusz azokra is gondoltál, akik egy – egy alkalommal esetleg nem tudtak jelen lenni. A számonkérés sem csak alibi volt, valóban tudni kellett/kell az anyagot ahhoz, hogy sikeresen átmenjen valaki, szóval látszik, szeretnéd, hogy a kezed alól kikerülő tanítványaid használható tudással felvértezve fejezzék be az oktatást. Ez a mindenre kiterjedő, átfogó figyelem a megvalósításban még hitelesebbé tette az oktatást magát, illetve a megszerzett tudást.”

Kabai Katalin

„Élmény volt – minden szempontból – a tanfolyam. Érdekes dolgok történtek előtte, alatta és utána…
Nagyon-nagyon-nagyon szükségem van az elfojtás helyett a FINOMHANGOLÁS megtanulására.
Mindennek a csúcsa számomra az a csoda volt, amit TE Mesterként nyújtottál.
Az egész oktatást és a szóbeli és írásbeli vizsgáztatást sok diplomás, gyakorló pedagógus megirigyelné tőled! Sosem felejtem el, ahogy ültél a fotelban és élvezkedtél az egymást váltó szerepekben, ugyanakkor a megfigyelő tanár pontos és hasznos tanácsait is át tudtad adni.
A leghitelesebb közepes szangvinikus! Mesteri volt!!
Köszönöm, hogy ismerhetlek és tanulhatok Tőled!”

Dr. Laborczyné Pintér Judit

IDŐPONT – HELYSZÍN – ÁRAK

2024. május 10-11-12.
péntek, szombat, vasárnap

VAGY ONLINE VIDEÓKKAL, AMIKOR RÁÉRSZ!

Ha esetleg nem érsz rá, vagy vidéken, külföldön élsz, akkor sem maradsz le, mert ONLINE VIDEÓK segítségével, OTTHONRÓL, SAJÁT IDŐBEOSZTÁSODBAN IS megtanulhatod! Mindkét esetben első lépés a Felnőttképzési szerződések és a Jelentkezési lap kitöltése!.

1061 Budapest, Andrássy út 33.
2. emelet 1-es ajtó és 29-es kaputelefon

Csodálatos környezetben, a város szívében, jó közlekedéssel, kis csoportban tartom meg a képzést, ahol szünetekben vendégünk vagy teára és kávéra is!

175.000 Ft + 27% ÁFA

Ha úgy érzed egy összegben megterhelné a pénztárcádat, kérd a részletfizetési lehetőséget emailben. A Vizsga és a Tanúsítvány átvételéig tudom a részletfizetést biztosítani! Írj ide: andrea.eletvaltoztatoakademia@gmail.com

MI TÖRTÉNIK ÉS MIT TARTALMAZ AZ ÁR?

1. Minden nap 9-kor kezdünk és legalább 17 óráig maradunk!

2. Rövid bemutatkozás, mindenki meghatározza a tanfolyam célját, mit akar elérni vele! – Kitűzzük a céljainkat. Aztáááán, belecsapunk (a lecsóba ) a tanulásba.

3. Első körben megismerkedünk a módszer kialakulásának történelmével, megadjuk a tiszteletet Dr. Artur Zsazskov professzor úrnak, majd megtanuljuk, hogyan kell értelmezni a Kronobiológia táblázat adatait, eredményeit.

4. Megismerkedünk a csakrákkal, és megtanuljuk a Kronobiológia képlet számítását.

Ezen a képzésen, mint az Élet Változtató Akadémia összes képzésén, névre szóló tananyagot kapsz, tollat, jegyzetet ( és néhány aprócska kis meglepetést is ), tehát elég, ha nagyon figyelsz, és csak pár dolgot jegyzetelsz majd.

5. Megismerjük mit üzennek a számok, és hogyan nevezzük a számhoz tartozó karaktereket – mindezt fizikai síkon (cselekvés-csinálás, munkavégzés, evés, alvás, szex) majd az érzelmi síkon ( én, te, ők, adni, vagy kapni, önérvényesítés, szókimondás témaköreit) és a szellemi síkot ( gondolkodás, megérzések, tanulási módok, fejfájás, túl agyalás, képzelő erő témák – csak, hogy néhányat kiemeljek), majd JÓ SOKAT GYAKOROLJUK AZ ÖSSZEOLVASÁST!

6. Jöhetnek a KÉRDEZZ-FELELEK, első körben Te kérdezel, aztán pedig én, és jöhet is a vizsga!

7. Majd szóljanak a harsonák, ünnepeljünk, megkapod sikeres vizsga esetén a Tanúsítványodat!

Azok, akik hivatásszerűen akarnak foglalkozni a Kronobiológiával, nekik ezek után lesz még 1 nap, amikor megbeszéljük, mi a Tanácsadó feladata, kommunikációja, ha a tudását professzionálisan akarja felhasználni! Ha nem akarsz Tanácsadó lenni, akkor nagyon szuper ez a plusz nap gyakorlásnak, és spórolhatsz kb. fél év gyakorlást! 🙂

“ZSENIÁLIS A MÓDSZER – GARANCIA”

NINCS MITŐL FÉLNED!

Zseniális a módszer, tudom, hiszem, érzem! DE, ha eljössz a tanfolyamra, és úgy érzed majd, hogy nem tetszett amit kaptál, nem erre számítottál, akkor csak szólj nekem még az első napon, ebédszünet előtt, és a teljes befizetett részvételi díjat visszakapod.
Nincs kockázatod! 

HISZEK A TUDÁSOMBAN ÉS A MÓDSZERBEN, EZÉRT SZERETETTEL VÁRLAK A KÉPZÉSEIMEN!

MAGYARORSZÁGON AZ ELSŐ ÉS AZ EGYETLEN!

A PEST MEGYEI KORMÁNYHIVATAL
FELNŐTTKÉPZÉSI ENGEDÉLYÉVEL TANULHATOD MEG A MÓDSZERT,  ÉS EZUTÁN VÁLHATSZ HIVATALOS, PROFESSZIONÁLIS, SPIRITUÁLIS TANÁCSADÓVÁ