EGY FANTASZTIKUS LEHETŐSÉGET KAPTÁL!💗

AZ EGÉSZ ÉLETEDBEN BOLDOG AKARSZ LENNI?

Van kedved KÖNNYEDÉN ÉS SZÓRAKOZVA TANULNI?
Mert, akkor pont Neked készítettem ezt az 5+1
ÉLETVÁLTOZTATÓ  előadássorozatot!

Lentebbre görgetve találod az ÍZELÍTŐT!

 • TÖBB, MINT 8 ÓRÁS PIKÁNS, mégis tanítással, tanulással egybekötött szórakozás vár Rád! Nőknek és férfiaknak egyaránt izgalmas témákkal…! 

 • AZ IGAZI VÁGYMEGÉLÉSRŐL, AZ ÉLETRŐL szólnak, és TABUK NÉLKÜL! Ráadásul most őrült nagy kedvezménnyel lehet mindez a Tiéd!

 • SZÓRAKOZTATÓ TANULÁS VÁR RÁD…Egy csomó családállítással, sorssal kapcsolatos infót kapsz és persze az önismeret, önbizalom megélése sem marad el!

HA UNOD A DEMAGÓG „MAJD ÉN TUDOM ÉS JÓL MEGMONDOM NEKED” ELŐADÁSOKAT…

Akkor jó helyen jársz, mert EZ NEM AZ! 😆 Néha picit „stand up commedy”-s , de nem a tanulás kárára! Rengeteg levelet kaptam már, hogy azok, akik meghallgatták ezeket az előadásaimat, mennyire sok mindenben megváltoztatták a gondolkodásukat, és az életüket… Ezek köszönő levelek! (amelyeket azóta is a szívemben örzök….)

NE VÁRJ SENKIRE, SEMMIRE. DÖNTS MOST!

NINCS MÁS TEENDŐD, mint lentebb megadni az adataidat és PERCEKEN BELÜL MEGKAPOD A VIDEÓKAT ÉS ELKEZDHETED ÉLVEZNI AZ ÉLETEDET! ÉS ÚGY ÉLNI, ÚGY, AHOGY TE AKAROD!!!

ÍME AZ ELŐADÁSOKBÓL EGY KIS ÍZELÍTŐ!

ÍME A 6 ELŐADÁS CÍME:

 1. Légy boldog! – na de mit szólnak a faluban…?

 2. Hogyan érezheted magadat a körülmények ellenére biztonságban?

 3. A Vágyak megélése!

 4. Varázslatos NŐ

 5. Varázslatos párkapcsolat

 6. Munka és magánélet összhangja

MIT TEGYÉL, HA AKAROD EZT AZ EGÉSZET?

 1. LÉPÉS: Töltsd ki pontosan az adataidat!

 2. LÉPÉS: Kapsz két levelet! Az egyikben a számládat találod, a másikban pedig azonnali hozzáférést kapsz a  videókhoz!

 3. Örömmel mindet végig nézed, végig hallgatod. Jókat szórakozol. Megérintődik a szíved, önbizalomhoz jutsz, elkezded élni a vágyaidat, és megváltoztatod az életedet is!

 4. LÉPÉS: Boldogan élsz, míg meg nem halsz!

Teendőid:
1. Töltsd ki a baloldali űrlapot,
2. Fizesd ki bankkártyával az díjat.
3. KÉSZ VAGY, emailben küldjük az összes anyagot!

BIZTONSÁGOS (SSL)
BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

A MULTIK IS
EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos OTP SimplePay. Nem csak Mi választjuk egyébként őket, hanem más híres, milliárdos forgalmú cégek is.

KÉRDÉSED VAN?
SEGÍTÜNK

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekem levelet a iroda.eletvaltoztatoakademia@gmail.com e-mail címre, és 24 órán belül örömmel segítségedre leszek! Vagy, ha S.O.S. hívj bátran!

Igen, kizárólag bankkártyás fizetés van. Az Élet Változtató Akadémia Kft., elkötelezett híve az úttörő online marketing eszközök, fizetési módszerek alkalmazásának, ezért kizárólag bankkártyás fizetést biztosít kedves vásárlóinak. A bankkártyás fizetés gyors, kényelmes és nyomon követhető, éppen ezért egyre elterjedtebb itthon is (külföldön pedig népszerűbb bármi másnál).

Nagyon sok hír terjeng a témát illetően. Szerencsére, ezek a dolgok a technika fejlődésével ellényegtelenednek.

3 brutálisan őszinte indok, hogy miért nem érdemes „félni” az online kártyás fizetéstől:

 1. MINDEN banknak van „visszahívási” (szaknyelven chargeback) joga a terhelés után 24-48 óráig. Magyarul ha jogosulatlan terhelést látsz a számládon, csak jelzed a bankodnak és azon nyomban visszahívják az összeget a kártyádra.
  Tehát teljesen kockázatmentes a vásárlásod valójában bármilyen oldalon, mert ha bárki is több pénzt von le tőled, mint amennyibe Te beleegyeztél, könnyedén közbe tudsz lépni.
 2. Jómagam alapvetően tanácsadó, szolgáltató egyén vagyok, így a hitelem a legfontosabb. Az a legnagyobb érték számomra, ha bízol bennem. Így hülye lennénk eljátszani ezt a bizalmat, gondolj bele: utána hogyan tudnék kiállni egy színpadra? Hogyan ajánlana a többi szakmabeli, vagy ők is miért jönnének el tanulni hozzám, ha ezt eljátszanám?
  Sehogy.
  Ezért Mi mindent megteszek, hogy maximális biztonság mellett fizess bármelyik weboldalamon!
  A fizetési szolgáltatónk az OTP SimplePay.
  Szerinted ha ennyi nagynevű cég használja ezt a fizetési megoldást, akkor lehet vele bármi gond???

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tesco-ban fizetnél kártyával azért amit vásárolsz. Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A mi felületünk viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, vállalkozásom leinformálható.  Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja nekünk.

Természetesen! Rendelésed leadása után (akár pillanatokon belül), de legkésőbb 10 percen belül fogod megkapni tőlünk e-mail-ben a rendeléskor megadott adataidra kiállított számlát. Ha nem találnád a levelet, keresd a spam mappában, vagy írj nekünk!

SEGÍTSÉG A BANKKÁRTYÁS FIZETÉSHEZ:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon „Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

szívtanoda

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat.
Általában egy fehér kis téglalapon belül található.