PROFI ÖNBIZALOM FEJLESZTÉS 

AKARSZ IGAZÁN
BOLDOG LENNI?

VARÁZSLATOS ÖNBIZALOM
ÖNISMERET és ÖNFEJLESZTÉS
az Élet Változtató Akadémiában!

HA IGEN, AKKOR MEGTALÁLTAD A LEGSZUPEREBB LEHETŐSÉGET!
JELENTKEZZ MOST!

Boldog, szeretetteljes, sikeres életre vágysz?
Most profi tanításokkal, könnyedén elérheted!

VÁLTS HAVI TAGSÁGOT AZ AKADÉMIÁRA
ÉS ÉLVEZD A TANÍTÁSOKAT! LÁSSUK MI VÁR RÁD!

LELKESÍTŐ KÖZÖSSÉG

Az Élet Változtató Akadémia tanulói, annak közössége, munkatársai segítenek az utadon! Egy zárt Facebook csoportban leszel, ahol minden nap igénybe veheted a közösség támogató erejét! Egymást inspiráljuk, motiváljuk a fejlődésben. Sosem leszel egyedül! Lesznek HETI és alkalmanként NAPI házifeladataid. Különböző tanításokat kapsz, az aktuális IZGALMAS témákban!

ÖNFEJLESZTÉS ÉS ÖNISMERET

ÖNFEJLESZTŐ, mert folyamatosan tanulni fogunk! ÖNISMERETI, mert mindent megtudsz IGAZ-IGAZ önmagadról, a veled született „gyári beállításodról”, a sorsodról, küldetésedről, miért születtél, mi az életfeladatod! A módszerekhez fokozatosan előadásokon keresztül juthatsz hozzá. Így érdemes hosszabb távban gondolkodni, mert minden hónap külön meglepetéssel és külön témával rendelkezik!

SZEMÉLYES RÉSZVÉTEL

Minden előadáson díjtalanul tudsz részt venni, akár online, akár személyesen! Csatlakozhatsz díjtalanul a csoportos családállításokhoz, mint segítő, képviselő, így még az életed problémáinak egy része is meg fog oldódni! Rakovics Éva az Akadémia tulajdonosa aktív része a Facebook csoportnak, így elérhetővé válik számodra, bármikor felteheted neki is az aktuális kérdéseidet.

A BÓNUSZ 

Az Akadémia minden képzéséhez 10 % kedvezménnyel juthatsz hozzá! Ez egy rendkívüli lehetőség, olyan, mintha egy klubtagságod lenne, bennfentessé válsz és minden extrához elsőként juthatsz hozzá! Mit szólsz tetszik?

HALLGASS BELE AZ ONLINE ELŐADÁSOKBA!

A legkülönbözőbb témákkal készülünk minden alkalomra.

Ebből láthatsz most itt izgalmas pár perces ízelítőket! 

Az Élet Változtató Akadémia SZAKEMBEREK képzésével foglalkozik, és most idén először, 2022-ben kinyitja kapuit azoknak is, akik magánemberként, valódi változást akarnak AZ ÉLETÜKBEN ELÉRNI és egy államilag elismert professzionális oktatási intézményben akarnak tanulni, fejlődni! 

MOST KEZDHETED A VÁLTOZÁST!

MIT KAPSZ A VARÁZSLATOS ÖNBIZALOM TAGSÁGÉRT?

PROFESSZIONÁLIS KÉPZÉSI RENDSZER RÉSZESE LEHETSZ, ÉS A LEGJOBB SZAKEMBEREK KÖRÉBN FEJLŐDHETSZ!

ÖNFEJLESZTŐ KÖZÖSSÉGET

SZUPER CSAPAT

Zárt FB csoportunk van, ahol tanítások, célkitűző házifeladatok, játékos kreatív úton tartás és természetesen SZAKMAI TÁMOGATÁS vár!

ÁRA: 10.000 Ft/hó (értéke felbecsülhetetlen!)

SPECIÁLIS ELŐADÁSOK

ONLINE VAGY SZEMÉLYES

Minden hónapban (legalább két) tanító, az életről szóló előadások várnak, amelyek után kérdezz-felelek lehetőséged is lesz!

Ára: 5.000 FT/alkalom (értéke felbecsülhetetlen)

EGYEDI KEDVEZMÉNYEK

TANFOLYAMOKHOZ KEDVEZMÉNY

Aki TAGSÁGGAL rendelkezik, annak 10%-os egyedi kedvezményei vannak az akadémia személyes tanfolyamaihoz!

ÉRTÉKE: 10% TANFOLYAMONKÉNT

CSOPORTOS CSALÁDÁLLÍTÁS

DÍJTALAN RÉSZVÉTEL PROGRAMOKON

Minden nyilvános csoportos családállításon (képviselőként), előadáson díjtalanul tudsz részt venni!

Ára: 6.000 Ft/alkalom (értéke felbecsülhetetlen)

A PROGRAM 2022. SZEPTEMBERÉBEN KEZDŐDIK!

HA MÉG SZEPTEMBEN JELENTKEZEL A HOGYAN VÁLTOZTASD MEG AZ ÉLETED CÍMŰ KÖNYVEMET AJÁNDÉKBA MEGKAPOD!

Hogyan változtasd meg az életed könyv

A Tagságod egész évben biztosítja a fejlődésedhez a különböző erősségű lehetőségeket! Ebben a programban előadások, tanítások, személyes találkozások, és egy különleges, tisztaszívű, támogató Facebook közösség áll majd rendelkezésedre!

NÉZD VÉGIG A HAVI TÉMÁKAT, PROGRAMOKAT!

ÍGY KEZDÜNK!

2022. szeptemberi téma csoportban

KI VAGYOK ÉN? Önismeret és felelősségvállalás

Önismeret – Az adottságaid, képességeid felismerése, megértése, megélése

Az önbizalom, önérvényesítés, önmagamért való kiállás lesz a téma. Ki vagyok én és mit akarok!

2022. októberi téma a csoportban

 Felismerni ami van! Sorselemzés, küldetés, életfeladat meghatározása, tervezés.

A Sorsforgatókönyv segítségével megértjük az életed forgatókönyvét, az életfeladataidat, küldetésedet, és egy új megváltozott sikeres, és szeretetteljes pályára állítjuk az életedet!

2022. novemberi téma a csoportban

Az Élet(em) értékessége, önmagam tisztelete! Bízni, hinni önmagamban, a sorsomban.

Bert Hellinger – Családállítás és Szeretet Rendjének Törvényeiről tanulunk!

2022. decemberi téma a csoportban

Karmazárás, Évzárás, Sorstisztítás – Bert Hellinger módszerével a Családi minták letétele

A Családi minták, problémák Rendbe tétele – VÁRJUK SZERETETBEN A KARÁCSONYT!
És az elmúlt év ügyeinek, témáinak letétele, lezárása, hogy egy új boldog jövő érkezhessen az életedbe! Ekkor lesz egy csoportos családállítási rendezvény, ahova a Te éved zárását is megoldhatjuk! Ez kedvezményes sorsletételt jelent, amelynek díja a Tagsággal rendelkezőknek csak 15.000 Ft lesz!

2023. januári téma a csoportban

Új célok kitűzése, év indítás! – Hogyan tudod a vágyaidra és a Szívedre hallgatva élni az életed!

Teremtő Gondolkodás Technikája lesz, és ezt követően, annak, aki a Tagsággal rendelkezik egy kedvezményes EGÉSZ NAPOS TEREMTŐ GONDOLKODÁS TANFOLYAMRA is becsatlakozhat! Természetesen a szokásos kedvezménnyel! A Hogyan változtasd meg az életed könyvet AJÁNDÉKBA megkapod a tanfolyamon!

2023. februári téma a csoportban

Együtt-működés, Én és a Világ / a Világ és Én! Szerepköreink megélése. Munka magánélet egyensúlya.

Mindannyinknak rengeteg feladata és szerepköre van, édesanya, munkavállaló, nő, szerető, szerelmes feleség, és így több. Ezekben való helytállás, és ezek egyensúlyának kialakítása a számodra ideális mértékben! Ekkor előkerül a munka és a magánélet egyensúlya. Időgazdálkodás, és ÉNIDŐ megteremtése lesz a cél, hiszen JÖN a TAVASZ! 🙂

2023. márciusi téma a csoportban

„Bölcs ÉN!” – Korlátozó hitrendszerek letétele. Mi szükséges ahhoz, hogy minden helyzetben a legjobban csináld, ahogyan csak lehet..?!

Ismét Bert Hellinger törvényeihez nyúlunk, és megtanuljuk a Szeretet áramlásának formáit, a tudás működését, és a bölcsé válás útjára lépünk. Magabiztosan, önbizalommal telve kitakarítjuk a berögzött, már nem működő elméleteinket, korlátozó hitrendszereket, és helyettük az Univerzum tárházából kiválasztjuk a legjobb, legértékteremtőbb tudást, amire csak szükségünk lehet!

ÍGY FOLYTATJUK!

2023. áprilisi téma a csoportban

Érzékiség, testiség, érzelmek megélése!  Tiltott gyümölcs, vagy szabadság? Mit, kinek, hogyan, mikor, kivel, hol „szabad”..?

Ezen az alkalmon a természetes nemi szerepkörökről, a vágyak szabad megéléséről lesz szó, természetesen tabuk nélkül. Igaz történeteken keresztül bemutatom, mi történhet, ha lemondasz magadról, a vágyaid megéléséről. Beszélünk a természetestől eltérő formákról is, hogy tudd, értsd a világot, és ráláss arra, miért fontos az önismeret, az őszinteség, és a „megengedem magamnak” életérzés!

2023. májusi téma a csoportban

Szabadság/szabályok! Tudatos ÉN! Mindig van választásod! Dobd ki a szabályokat, amelyek gátolják az életedet!

Megtanuljuk kiválogatni az életünkben, hogy melyik szabály AKADÁLY, melyik segítség. Most nem csak hitrendszerekről, hanem VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉGEKRŐL, VÁLASZTÁSI MÓDSZEREKRŐL is fogunk tanulni. Ha nem tudsz sokszor DÖNTENI, akkor most megtanulhatod, hogyan válaszd a legjobbat! Az UNIVERZUM EGY ÁLLANDÓ VÁLASZTHATÓSÁGI ÁLLAPOTBAN VAN! Csak Rajtad múlik, hogy mit kezdesz vele!

2023. júniusi téma a csoportban

Párkapcsolat-szerelem-család! Erre vágysz? Nincs? Van, de nem olyan? A boldogság alanyi jogon jár!!!

Neked is jár! Arról tanulunk, hogy hetedíziglen milyen szülői minták és hogyan akadályozhatják azt, hogy Te boldog lehess. Szeretve akarsz lenni? Szeretni akarsz? Van párod, de nem stimmel valami? Nincs őszinteség, nincs biztonságérzeted? Nincs párod, régóta vagy egyedül, de akarsz egy csodás társat? Azt mondják magasra tetted a lécet? Ismerem ezeket az érzéseket. Az életem nagy tanulsága: A szeretet nem kér áldozatot…! Tegyük RENDBE az életedet, hogy MÉLTÓ TÁRSAD legyen, és SZERETVE ÉREZD MAGADAT!

2023. júliusi téma a csoportban

Feltétel nélküli szeretet – Érzéseink áramoltatás, megélése! Világbéke a saját életedben!

Azzal foglalkozunk, hogyan fogadd el, ENGEDD EL, vagy éppen ÉLVEZD az érzéseidet, vagy az embereket… Ekkor lesz megint egy speciális tanfolyam, az Érzelmi Felszabadító Technika, amely segítségével beengedjük azokat az építő érzéseket, amelyek felemelnek bennünket. És kitisztítjuk, elengedjük azokat az érzéseket, amelyek gátolnak, amelyek a múltunkhoz kötnek, amelyeket esetleg feldolgoztunk, de mégis vissza-visszatérnek. Tudtad, hogy van jogod akár az ítélkezésre, haragra is? Tudtad, hogy nem is mindig ártott neked valaki, akit szívből utálsz? Ha van karmikus kötődésed egy másik emberhez, megmagyarázhatatlan érzések köthetnek hozzá. Ezzel is foglalkozunk a feltétel nélküli szeretet áramlásának helyreállításakor.

2023. augusztusi téma a csoportban

Bőség, pénz, anyagi javak megteremtése, megélése, megtartása! A pénz energia, hitrendszer megértése, behívása!

Augusztus a nyári hónap legaktívabb pénzkiadási hónapja, éppen ha ügyesen csináljuk van miből nyaralni, szabadságot vásárolni magunknak. Na, de mi gátolhatja ezt? Hallottál már a szűkösség, vagy szegénység programokról? Mi ezekről is, és leginkább a BŐSÉG PROGRAMOKRÓL fogunk tanulni! Lesz benne időbeosztás, és elővesszük az AKARD AMIT AKARSZ című könyvet is! Imádni fogod, mert ezután csak rajtad fog múlni, hogy mennyi pénz lesz a zsebedben, a tárcádban, a számládon…!

Ha zt hinnéd, hogy végeztél, akkor lehet, hogy tévedsz… Hiszen, könnyen előfordulhat, hogy olyan hatékonyan megváltozik az életed, hogy képes leszel még egy szintet emelni az életeden. Tudod a fejlődés következménye a következő lépés :-), vagyis egyre többet akarunk tudni, és egyre magasabb energiaszinten akarjuk tartani magunkat! Szóval, csak, hogy tudd: VAN FOLYTATÁS!!!

ÉS, HA EZZEL VÉGESZTÜNK, KEZDŐDIK MINDEN ELŐRŐL! ÍGY BÁRMIKOR TUDSZ CSATLAKOZNI! HA PEDIG MARADNI AKARSZ, TUTI KITALÁLOK NEKED VALAMI IZGALMAS FOLYTATÁST! 🙂

Azt tudod, hogy van egy másik (intenzívebb) lehetőség is?

Ugyanez a tematika fog menni azoknak is, akik közben sokkal nagyobb erőkkel akarnak változtatni? Nekik több melót szükséges befektetni, de MEGÉRI!

TE IS AKARSZ GYORSABBAN, NAGYOBB HATÁSSAL,
TÖBB ERŐT BEFEKTETNI ÉS TANULNI?

Mert akkor nézd meg a másik csoportot is, akik a hónap egyik teljes hétvégéjén részt vesznek egy személyes képzésen és   kifejezetten a személyi problémáikra megoldást biztosító családállításon is! És megkapják ezt a Tagságot ebben a nagyobb csomagban! Több munka, több ÉN-idő, DE, gyorsabb haladás!

MILYEN ÉRTÉKET KAPSZ A TELJES PROGRAM ALATT?

ÁRAK, LEHETŐSÉGEK

MINT LÁTTAD  FENTEBB, NAGYON KOMOLY, JÓL MEGTERVEZETT, FELÉPÍTETT TANÍTÁS, TÁMOGATÁS VÁR RÁD!
EZ NEM EGY HÉTKÖZNAPI, BÁRKINEK VALÓ LEHETŐSÉG.

EZ A TÁMOGATÓ TANÍTÁS AZOKNAK VALÓ, AKIK ELKÖTELEZŐDTEK ÖNMAGUKKAL SZEMBEN, ÉS KOMOLYAN VESZIK AZ ÉLETÜKET, A BOLDOGSÁGUKAT!

Mivel Te éppen ezeket a sorokat olvasod, biztosan KITARTÓ ÉS ÖNMAGÁHOZ HŰ EMBER VAGY!

NA LÁSSUK A RÉSZLETEKET! A TAGSÁG EZEKET TARTALMAZZA:

12 HÓNAP TANÍTÁSAINAK ÉRTÉKE: 60.000 Ft

12 HÓNAP FACEBOOK CSOPORT ÉRTÉKE: 120.000 Ft

12 HÓNAP ÚTONTARTÁS – Kérdezz-felelek ÉRTÉKE: 60.000 Ft

CSALÁDÁLLÍTÁSOKON VALÓ RÉSZVÉTEL ÉRTÉKE: 72.000 FT

A TANFOLYAMOK ÁRÁBÓL A 10% KEDVEZMÉNY,
HA MINDENT KIHASZNÁLNÁL TÖBB SZÁZ EZER FORINT LENNE!

EZ ÖSSZESEN TÖBB, MINT: 300.000 FT
+ a Tanfolyami kedvezmények!

MENNYIBE KERÜLNE A PROGRAM, HA KEDVEZMÉNYESEN, EGY ÖSSZEGBEN KIFIZETNÉD A TELJES ÉVET ELŐRE???

Megmondom, mert csak 118.800 Ft

Na, mit szólsz? Érdekel ez a lehetőség??? Bebiztosítod magadnak a fejlődést? Hajlandó vagy elkötelezni magadat egy teljes évre, és ilyen kedvezményesen jelentkezni?