JELENTKEZZ A LEGHATÉKONYABB SORSELEMZÉS, SORSFORDÍTÓ, SORSFORGATÓKÖNYV TANFOLYAMRA!

ÉLETFELADATOK – KÜLDETÉS – SZÜLŐI MINTÁK, SÉRÜLÉSEK – ÉLETSZAKASZOK – PÁRKAPCSOLAT

  • MEGTANULHATOD MI, MIKOR, MIÉRT TÖRTÉNIK AZ ÉLETEDBEN! – A születési dátum alapján, vagy akár minden napnak megtudhatod az üzenetét! 

  • MEGTUDHATOD MI A SORSFELADATOD, A KÜLDETÉSED! – mire születtél! Milyen a viszonyod a pénzhez, a szeretethez, a testiséghez, a szabadsághoz, és sorolhatnám végtelenségig…

  • MEGÉRTHETED, milyen szülőket választottál, milyen örömök és nehézségek várnak párkapcsolati szinten. Megértheted mi a kapuzárási pánik, vagy élet közepi válság, és mit jelentenek ezek, miért nem kell félni ezektől.

MAGÁNSZEMÉLYEKNEK, TANÁCSADÓKNAK, VAGYIS MINDEN EMBERNEK, AKI EMBEREKKEL LELKILEG, SZELLEMILEG  FOGLALKOZIK! BÁRMIBEN TANÁCSOT ADSZ NEKIK, AKKOR ERRE A TUDÁSRA KÜLÖNÖSEN SZÜKSÉGED VAN!

NEM számmisztika! Sokan keverik, vannak hasonlóságok, ám ez sokkal egyértelműbb adatokat mutat meg!

Szeretnél ennél még többet tudni?

Akkor csatlakozz a következő megrendezésre kerülő INGYENES NYÍLTNAPRA!
Gyere el, ismerd meg a saját sorsodat, a módszert!

TANFOLYAM: 2024.07. 19-20-21. péntektől vasárnapig!
INGYENES NYÍLT NAP: 2024.06.19. szerda 18 órától!

Jöjjenek a részletek a tanfolyamról: HOL? MIKOR? HOGYAN?

2024. július 19-20-21., péntek, szombat, vasárnap.

A város szívében:

1061 Budapest, Andrássy út 33. 

VAGY ONLINE VIDEÓK SEGÍTSÉGÉVEL – DE AKÁR OTTHONRÓL IS VELÜNK TARTHATSZ

Ez a sorselemző módszer, a Sorsforgatókönyv tanfolyam Magyarországon az első, amely bekerült a Pest Megyei Kormányhivatal Felnőttképzési rendszerébe 2019-ben. 2022-től pedig a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer engedélyezett képzési tevékenységei között is szerepelünk! Ez a képzés, sikeres vizsga esetén TANÚSÍTVÁNYT biztosít!

EURÓPAI UNIÓ SZELLEMI TULAJDONI HIVATALA LAJSTROMOZÁSI TANÚSÍTVÁNY

Bejegyezve / Registered 17/11/2020

Lajstromszám: No 018278693

Felnőttképzési Engedélyszám: E/002004/2019
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2023/000142, B/2022/000939

AMENNYIBEN ÉPPEN NEM ÉRSZ RÁ, EZT A TUDÁST OTTHONRÓL, ONLINE VIDEÓK SEGÍTSÉGÉVEL IS ELSAJÁTÍTHATOD!

Ha az egész oldalt nem is, de ezt a “kicsit” mindenképpen olvasd el:

Ez a módszer rengeteg MIÉRT?-re HOGYAN?-ra és MIKOR?-ra ad választ! Egy csomó ember azt hiszi, hogy ez számmisztika, pedig annál ezerszer jobban érthető és sokkal több mindent mutat meg (bár ezt próbáld ki, mert én haza beszélek :-))! A lényege, hogy megérted az életedet és nem fogsz azon parázni, hogy hibákat követsz el, mert tudod, hogy az adott ügy, éppen MOST került terítékre! Érzed, hogy valamilyen változás előtt állsz? Vagy legszívesebben felforgatnád az eddigi világodat? Vagy éppen azt hiszed, hogy a válásodban áldozat vagy? Képzeld, ez a módszer pontosan megmutatja, hogy MIÉRT TÖRTÉNIK AZ ÉLETEDBEN VALAMI, vagy mikor van ideje babázni, házasodni, válni, üzletet kötni… ÉLNI MINDIG VAN OKUNK! 🙂 Hallottál már a kapuzárási pánikról, vagy az életközepi válságról? Na, ez a módszer választ ad ezekre, és ezek nem valami durva dolgok, egyszerűen a javadat szolgáló életszakasz!!!!

Szóval, ha ezt TE A SAJÁT ÉLETEDBEN AKAROD TUDNI, akkor azért jelentkezz, ha pedig TE MÁSOK ÉLETÉBEN IS TANÁCSOT ADSZ, akkor pedig kutya kötelességed ismerni ezt a módszert, hogy a legprofibb szakemberek közé tartozhass! Imádni fogod!!! Ja, és kipróbálhatod mielőtt tanfolyamra jössz, akár egyéni konzultáción, akár az ingyenes nyíltnapon!

HELYEK KORLÁTOZOTTAK!

ÖSSZESEN CSAK 12 EMBERNEK TUDOM BIZTOSÍTANI A MINŐSÉGI KÉPZÉST!

HOGYAN LEHET MEGTANULNI?

MAGYARORSZÁGON AZ ELSŐ ÉS AZ EGYETLEN!

A PEST MEGYEI KORMÁNYHIVATAL
FELNŐTTKÉPZÉSI ENGEDÉLYÉVEL TANULHATOD MEG A MÓDSZERT,  ÉS EZUTÁN VÁLHATSZ HIVATALOS, PROFESSZIONÁLIS, SPIRITUÁLIS TANÁCSADÓVÁ

ONLINE VIDEÓK SEGÍTSÉGÉVEL, OTTHONRÓL!

Bármikor!

Bárhol!

Ismételheted, visszanézheted!

NINCS MÁS DOLGOD, MINT ELINDÍTANI MEGRENDELÉSEDET!

ÉLŐ TRÉNINGEN, SZEMÉLYES RÉSZVÉTELLEL!

IDŐPONT: 2024. július 19-20-21.
péntek, szombat, vasárnap

HELYSZÍN: 1061 Bp. Andrássy út 33.

Élet Változtató Akadémia

Mindkét esetben a teljes tananyagot egészében megkapod!

Az egyik esetben, élőszóban, jelenidőben, a másikban felvételről, saját időbeosztásodban. A személyes részvételnél én adom a kezedbe az írásos tananyagot, az online megrendelésekor pedig a posta viszi ki Neked 2-5 napon belül a kezedben tarthatod a tananyagot és 3 hónapod lesz levizsgázni! A vizsga is történhet online, ha Neked úgy kényelmesebb.
Talán, ezt, ezeket érdemes tudnod! 🙂

“Szemmel láthatóan komolyan vetted a tanítást, nem bejöttél, és elmondtad, ami épp eszedbe jutott, hanem lelkiismeretesen, alaposan készültél, keretet, struktúrát adtál a tanfolyamnak. Volt tanterv, tudtuk, mire számíthatunk. Külön figyelmet fordítottál arra, hogy minden elérhető anyagot megossz mindenkivel, plusz azokra is gondoltál, akik egy – egy alkalommal esetleg nem tudtak jelen lenni. A számonkérés sem csak alibi volt, valóban tudni kellett/kell az anyagot ahhoz, hogy sikeresen átmenjen valaki, szóval látszik, szeretnéd, hogy a kezed alól kikerülő tanítványaid használható tudással felvértezve fejezzék be az oktatást. Ez a mindenre kiterjedő, átfogó figyelem a megvalósításban még hitelesebbé tette az oktatást magát, illetve a megszerzett tudást.”

Kabai Katalin ezt nyilatkozta:

Gyere el, ismerd meg a módszert, tekints bele a tanfolyamba!

Sorsforgatókönyv NYÍLT NAP

2024. június 19-én szerdán 18 órától – személyesen és online is!


„WOW, vagy AHA” ZSENIÁLIS A MÓDSZER – GARANCIA

NINCS MITŐL FÉLNED!

WOW vagy AHA zseniális a módszer, tudom, hiszem, érzem! Ha nem lesz meg az első 1-2 órában a wow, vagy AHA élményed, akkor életbe lép  pénzvisszafizetési garancia! 🙂 Ha eljössz a tanfolyamra, és úgy érzed majd, hogy nem tetszett amit kaptál, nem erre számítottál, akkor csak szólj nekem még az első napon, ebédszünet előtt, és a teljes befizetett részvételi díjat visszakapod.
Nincs kockázatod! 

HISZEK A TUDÁSOMBAN ÉS A MÓDSZERBEN, EZÉRT SZERETETTEL VÁRLAK A KÉPZÉSEIMEN!

HA KÉRDÉSEID ADÓDTAK, MÉG MINDIG NEM VAGY BIZTOS, ÍRJ NEKEM!

Ezzel a csúszkával tudsz váltani
A tanfolyamra jelentkezem A nyílt napra jelentkezem

sorselemzés, sorsforgatókönyv, életforgatókönyv, hivatalos sorselemzés tanfolyam, államilag elismert sorselemzés képzés, hivatalos tanúsítvány sorselemzés, hivatalos sorsforgatókönyv tanfolyam, sors, életfeladat, küldetés, szülői minták, életszakaszok, párkapcsolati minták, sorselemzés magánszemélyeknek, sorselemzés tanfolyam tanácsadóknak, sorselemzés tanfolyam spirituális tanácsadóknak, életvezetési tanácsadó, probléma megoldó tanácsadó, coach sorselemzés tanfolyam