A CSALÁDÁLLÍTÁS  A LEGHATÉKONYABB, LEGNAGYSZERŰBB PROBLÉMAMEGOLDÓ MÓDSZER! 

Segít a Bert Hellingeri Szeretet Rendjének helyreállításában, és körülményektől, tértől, időtől függetlenül könnyedséget és boldogságot hoz az életedbe!

Ambrus-Rakovics Éva

A családállítás módszerét nem csak szeretem és alkalmazom, hanem tanítom is!

 Az első, és napjainkban az EGYETLEN vagyok, akinek a családállítás módszerének tanítására a Pest Megyei Kormányhivatal 2019-ben engedélyt adott!

Remélem, hogy hamarosan találkozunk egy állításon! Szeretettel várlak!

VETKEZŐ CSOPORTOS CSALÁDÁLLÍTÁSI IDŐPONTOT

IDE KATTINTVA TALÁLOD MEG!

A CSALÁDÁLLÍTÁS MÓDSZERE

Itt olvashatsz arról, MI A CSALÁDÁLLÍTÁS, a lélekállítás és a szervezetállítás.
Milyen racionális háttere van, és HOGYAN MŰKÖDIK.

Bert Hellinger – Szeretet rendjének törvényei, maga a módszer.

Görgess a lap aljára, pár fotót is találsz!

Milyen törvények működnek az Univerzális Szeretet Rendjében.

A CSALÁDÁLLÍTÁS FORMÁI

Itt olvashatsz arról, milyen formáit használom a családállításnak.

Milyen TERÜLETEKRE HAT ?

MELYIKET VÁLASZD?
EGYÉNI ÁLLÍTÁS? CSOPORTOS CSALÁDÁLLÍTÁS?

Mit jelent, hogy FEDETTEN ÁLLÍTUNK?

Mi történik állítás után?

Görgess a lap aljára, találsz pár fotót!

CSALÁDÁLLÍTÁS IDŐPONTOK, ÁR 

Itt olvashatsz arról, hogy mikor lesz a következő!

A Facebook és itt a weboldalon olvashatod az aktuális eseményeket!

Tudod, hogy első alkalommal ingyenesen tudsz jönni megismerkedni a módszerrel? 

ITT TUDOD MEGRENDELNI, ide kattintva tudsz jelentkezni!

ITT ÍRHATSZ NEKEM, ha kérdéseid adódnak!

Görgess a lap aljára, találsz pár fotót!

AMIT ÉRDEMES TUDNI A CSALÁDÁLLÍTÁSRÓL! 

Érdekel egy értékes ajándék?

CSALÁDÁLLÍTÁS HÉTKÖZNAPI SZAVAKKAL:

Nem könnyű röviden megfogalmazni.

A családállítás energia szinten segít rendezni a család, és az egyén problémáit. Másik emberek (Segítők, Képviselők), vagy tárgyak segítségével megjelenítjük az ügyhöz tartozókat, kiderítjük, kinek mi a baja, mi fáj, majd RENDBE tesszük a dolgokat, és betesszük az új, választható életet!

Ha most olvasnám elsőre, nem érteném, ezért kibontom kicsit… Ez úgy néz ki, hogy emberek beállnak egy terembe, megkérjük őket, hogy segítsenek felismerni azokat az érzéseket, amelyek egy másik emberhez tartoznak. A másik ember az állítást kérő, vagy annak családtagjai. Minden érzésnek, tárgynak, embernek saját rezgése van, és ezeket a rezgéseket, energiákat tudjuk megérezni, felismerni, ha segíteni akarunk. (Kvantumfizika az alapja az egésznek…)

Hitem szerint, a problémáink oka az, hogy valami, valamikor, valahol elromlott! Felborult a Szeretet Rendje! A családállítás az a módszer, amivel ezt a leghatékonyabban megjavíthatjuk, RENDBE tehetjük!

KÉSZÍTETTEM PÁR FOTÓT, HOGY LÁSD, MIT CSINÁLUNK…. Görgess a lap aljára!

CÉL: Megbékíteni mindenkit aki a témához tartozik, és lehetővé tenni számukra a boldogságot, békességet!

AKI MÉG NEM HALLOTT RÓLA: Annak tényleg hétköznapiasan így a legelképzelhetőbb megfogalmazni mi történik, mit csinálunk, amikor családot állítunk:
Páran összejövünk (csoportos), vagy csak ketten (egyéni) és mint egy színpadi jelenetben a színészek (ők a helyzet szereplői, akik lelki síkon, energia szinten, így jelen tudnak lenni) beállnak ezekbe a szerepekbe. Őket hívjuk Képviselőnek, Segítőnek. Ők, elkezdenek figyelni, érezni. Ilyenkor már nem a saját érzéseiket, hanem azét, akit képviselnek. Ez nem mágia, hanem mint fentebb írtam, energia! Belső megéléssel, lassú mozgásokkal, érzések megfogalmazásával kimondunk dolgokat, különböző  testtartásokkal, mozgásokkal felderítjük KINEK MI FÁJ, KI ÉS MI SÉRÜLT, MI AZ OKA A HELYZETNEK, majd MEGBÉKÍTÜNK mindenkit, RENDBE tesszük a dolgokat, és addig dolgozunk, amíg MINDEN RÉSZTVEVŐ „JÓL” érzi magát a kialakult helyzetben. Azt, hogy ki mit mondjon, mit tegyen, az állító, vagyis én (Ambrus-Rakovics Éva) határozom meg, a tudásom, a Bert Hellinger által megfogalmazott Szeretet Rendje, és az érzéseim és tapasztalataim alapján. A helyzetnek katalizátoraként működöm, és azt az egyet figyelem, hogy kinek, mikor mire van szüksége ahhoz, hogy szeretve és békében érezze magát, miközben a Szeretet Törvényeit, annak áramlásához szükséges szabályokat betartjuk és lehetővé tesszük. Az életben mindez amit a színpadon (morfogenetikus mezőben) „lejátszunk”, „megteremtetté teszünk, vagyis ez az ideális állapot könnyedén megismétlődik a való életben is. Mint tudjuk, a dolgok ismétlődésre hajlamosak! Ez a célunk! Ez a családállítás „hétköznapi fordításban”. 🙂

Aranyosi Ervin versét ajánlom figyelmedbe, kattints ide!

CSALÁDÁLLÍTÁS TUDOMÁNYOSAN MEGFOGALMAZVA:

Tudományosan megfogalmazva, a családállítás egy empirikus rendszerszemléletű, fenomenologikus terápiás módszer.

Ha nem a tudományos rész érdekel, görgess lejjebb, ezt ugord át, mert könnyebben érthető szavakkal is leírtam.

Empirikus, mert a mindenkori tapasztalatok alapján állít fel elméleteket.

Rendszerelméletű, mert a családot, a csoportot, a szervezetet, EGY élő rendszerként figyeli meg, azok saját törvényszerűségeit kutatva.

Fenomenologikus, a jelenség előítélet-mentes megismerését és leírását célzó, és az állítások során tapasztalt jelenségek mély átélése és megértése alapján segít a résztvevőknek rendezni életüket, tevékenységeiket, érzelmeiket.

Itt szeretném megemlíteni legmélyebb tisztelettel Bert Hellinger-t, a családállítás módszerének szülőatyját, a kvantumfizikát, a realitás elméletet, a pozitív/negatív téridőt, a morfogenetikus és morfikus mezőt, és ehhez hasonló tudományos dolgokat is.

Rupert Sheldrake szerint az olyan ismert erőterek mellett, mint a gravitációs vagy az elektromágneses mezők, világunkban úgynevezett morfikus mezők is léteznek. Ezek a hálózatszerűen, láthatatlanul szerveződő struktúrák, időtől és tértől függetlenül alakképződési és magatartásmintákat adnak. A morfikus mezők az élőlények és absztrakt létezők univerzális adatbázisának tekinthetők. Egy szűkebb rétegük, a morfogenetikus mezők pedig csak az élő szervezetekre vonatkoznak, melyek genetikailag is kapcsolódnak valamilyen formában egymáshoz, és azok emlékezetét jelenítik meg. Munkánk eredménye ennek felhasználásával tud megvalósulni. A mezőben egyszer megtörtént dolgok, ismétlődésre hajlamosak, tehát ha mi bármit is beteszünk, kimondunk, megcselekszünk, azaz kialakítunk benne, például egy mindenki számára elfogadható, vagy ideális helyzetet, akkor az ismétlődésével, új mintát képes kialakítani! Ez az állító feladata.

Tehát, az egész rendszer azon a megfigyelésen alapul, hogy ha valami megtörtént, akkor idővel újra és újra megismétli önmagát, mígnem formává alakul. Amikor az egyén cselekvés előtt áll, a mező emlékezik és könnyedén megismételtet egy korábbi cselekvést. Ezért fordulhat elő, hogy egy családban generációról generációra ugyanazok a sorsok ismétlődnek, mert a családi mező emlékezete ugyanazokat hívja elő.

Bert Hellinger, bár világszerte elismert pszichoterapeuta, kritikusai mégis szemére vetik, hogy nincs elismert pszichoterapeuta diplomája. Az egyházaknak is dilemmát okoz a vele kapcsolatos állásfoglalás, hiszen a papi rendből kilépett, nem tartozik egyházhoz, mégis egész lénye egy különleges, mélységes hitet sugároz, módszere pedig sokaknak adja meg a testi-lelki gyógyulást, a lelki békét.

Hellinger azt állítja, ő nem feltalálta, csak felfedezte a módszert. (Ez a nézete engem lenyűgöz, hiszen magam sem tudom mindig megindokolni, honnan tudok dolgokat, egyszerűen, csak érzem, tudom, hiszem a dolgokat.) Ezért a módszer, szabadon terjeszthető, nincsenek dogmái, szigorúan kötött szabályai. Szerinte a mezőben bármi megtörténhet, és annak ellenkezője is. A szeretet rendjének törvényeit tartja fontosnak, amelynek alapjai nagyban az őseink tisztelete, ez a a mérvadó, vagy azon keresztül mutatkozik meg. Ebből következően nincsenek minőségi normái, számon kérő vagy akkreditáló intézményei sem. Ennek (szomorú) hatásait tapasztalhatjuk is, elég sokféle, és elég különböző családállító van napjainkban (számomra is meglepő ez a sok szint különbség, technikai és sajnos minőségi eltérés), ám így, mindenki a saját fejlettségi, változás vágyának és értelmi-érzelmi síkjának megfelelő családállítót választhat magának.

KIK VÁLASZTANAK ENGEM?

Hozzám leginkább azok az emberek fordulnak segítségért, akik szeretik ügyeiket mielőbb rendezni, teljes egészében vállalják a felelősséget, keresik az egészségüket (testi-lelki-szellemi), várják a változást, vagy pedig már akkor jönnek, amikor felkészültek a valódi fejlődésre, jobbulásra.  Nem szoktam terápia jelleggel visszahívni senkit, szeretem az ügyeket azonnal rendezni, és mindent egyszerre “megjavítani”, RENDBE TENNI, amit a lélek, azaz az állítást kérő személy kér, és amelynek hatásait még könnyedén elviseli. Számomra, a módszer használata szempontjából mindenkinek az ügye egyaránt és egyformán fontos, és teljesen ítéletmentes. Emberből vagyok, vannak érzéseim, tapasztalataim, de a családállításban ezekre nincs szükség. Nem alkalmazok előre gyártott koncepciókat nem agyalok, mert ezek az igazság felfedéséhez teljesen feleslegesek is. Abszolút  “csak” katalizátora vagyok állítóként a megoldás elősegítésének, érzések segítségével áramoltatom és segítem kialakítani a lehető legmegfelelőbb új mintának a kibontakozását.


MILYEN ÜGYEKBEN KERESS MEG?

Nem teszek “problémák” közt különbséget, vállalom azt is, ha valaki munkaügyekben keres, és akkor is szívesen segítek, ha éppen egy agydaganatot kell rendeznünk. Állítóként minden probléma, egy ÜGY, egy HELYZET, ami megoldást kíván! MIND-EGY! Vagyis, bármi legyen is, ami miatt nem érzed jól magadat, megjavítható, és RENDBE tehető!

Nem szeretném túlmagyarázni, mert a családállítás a maga bonyolultnak látszó, hallatszó hátterével, egy végtelenül egyszerű, igaz és tiszta módszer arra, hogy helyreállítsuk az Szeretet Rendjének univerzális törvényeit. REND-BE tegyük szívügyeinket.

A módszer indulópontja, hogy megkeressük, mi okozza az adott egyénnek a problémáját, betegségét, fájdalmait, akadályait, hol borult fel ez a REND, mi a “gond”, majd megjavítjuk, RENDBE TESSZÜK, visszaállítjuk, vagy beállítjuk a szeretet áramlását, és beteszünk a lehetőségek tárházába egy mindenkinek ideálisan működő választható ÚJ MINTÁT.

Ehhez a morfogenetikus, vagy bővebben, tágabb értelemben, a morfikus mezőt használjuk.


MI A MORFIKUS, MORFOGENETIKUS MEZŐ?

Tudományosan bizonyított tény, hogy amikor két élőlény, közös céllal találkozik, kialakul közöttük egy közös energiamező.

Ez a kapcsolat köti őket azután össze tértől, helytől, időtől telesen függetlenül. Ez az energiamező kapta a morfikus nevet, és minden információt tartalmaz, amelyre szükségünk van. Sokan ezt a mezőt a kollektív tudatnak, szellemi mezőnek, a lélek közös lelkiismeretének, közös tapasztalatnak, EGY-nek, a sorsnak, az Univerzumnak nevezik. Ha még most sem értenéd, van egy új racionálisan elképzelhető leírásom, magyarázatom is.

Képzeld el a számítógéped vincseszterér, ez a morfikus mező! Abban találsz különböző programokat, adatokat, mappákat, fájlokat. Képzeletben kattints egy mappára, amin a Te családneved áll. Megtalálod az összes családtagod adattárát, és mindent megtudhatsz róluk, ami csak javítani, jobbítani tud a sorsodon és az életeden. Minden hasznosra, és segítőre, de semmi haszontalan, vagy lényegtelenre nem kapsz választ. A fájlon belül kijavítjuk a hibákat, majd nyomunk egy “mentés másként” gombot! Hm, kb. így funkcionál a morfogenetikus mező és a családállítás. 🙂

Nagyon jó, tartalmas gyűjteményt találtam, hogyan működik, és miként köti össze az egymáshoz hasonlókat a morfogenetikus mező. Lehet, hogy például hallottál a száz majom történetéről, amikor a majmok is egymás morfogenetikus mezőjében lévő információt használva, egymással élőben (személyesen) nem találkozva elkezdik ugyanazt a tevékenységet folytatni. Megmossák a krumplit a sós vízben, ettől ízesebb lesz, és nem lesz poros. Ha érdekelnek még ilyen érdekes történetek, kattints ide, itt találtam!


TEHÁT:

A lélek- és családállítás célja, hogy vissza-, vagy beállítsuk az Élet, az Univerzum, a Család, és a Szeretet legalapvetőbb RENDJÉT, melynek köszönhetően automatikusan megváltozik, jobbá lesz a sorsod, felszabadul, és teljessé válik az életed, és általad szeretteid, és a környezetedben élők élete is.

A családállítás leírását olvasd el a Wikipédia meghatározását, is!


LÉLEKÁLLÍTÁS – A tovább fejlesztett családállítási módszer.

A Lélekállítás a családállításból fejlődött ki, amikor rájöttünk, hogy egyéb minták is hatnak ránk, nem csak a családban történtek. Tehát a Lélekállítás egy kibővített családállítási módszer, ahol bármely létező lelkét meg tudjuk jeleníteni a megértés és gyógyulás elősegítésére. Illetve nem csak lelkeket, hanem akármit, – például: fogalmat, hitrendszert, megfoghatatlan nehézségeket, fel nem ismert akadályokat, tárgyakat, épületeket, dolgokat, stb., – bármit, ami korlátozza az egyént az élete, sorsa kiteljesedésében, vagy azzal életvitelszerűen kapcsolatban áll.


Néhány fontos példa a lélekállításra:

Leszakadt lélekrészeink gyógyítása és integrálása.
Fogantatás és születés felállítása.
Tünetek, betegségek, félelmek megjelenítése.
Halál, Isten, egyéb létezők megismerése, félelmek megszüntetése.
Döntési lehetőségek összehasonlítása, választások megkönnyítéséhez.
Vállalkozások, kollektívák, csoportok kiegyensúlyozása, Stb.

A fentiekről nem csak információkat gyűjthetünk ilyenkor, de elősegíthetjük a pozitív változásokat is, az új, működő Rend kialakulását.


SZERVEZET ÉS RENDSZERÁLLÍTÁS

Ebben az esetben is a morfikus mezővel dolgozunk. Mint fentebb írtam már, minden családban és így minden közös szándékkal összegyűlő emberek csoportjában is működik egyfajta rend. A konfliktusokat többnyire az is okozza – az emberismereti és kommunikációs eszközök hiányán kívül – hogy ebben a rendben néha egész más igazságok működnek, mint a fizikai világunkban. Vegyük példaként egy cég új középvezetőjét, aki éppen pár napja került a vállalkozáshoz. Az érkezés törvénye szerint ő lesz a rendszer legkisebb, legfiatalabb „újszülöttje”. A húsz éve szakmáját 100%-osan ellátó takarítónőnek eszerint nagyobb a rangja, mint az új vezetőnek. Vagyis mindenkinek, aki az új vezető előtt érkezett az új ember tisztelettel tartozik, még akkor is, ha az akinek a helyét átvette egy balfék volt!

Ezt kiegészíti egyéb törvény, például a helytörvénye. Eszerint minden egyes rendszertagnak megvan a maga biztos helye, és rendelkezik a megfelelő funkcióval. Mindenki tudja, hogy a hierarchia melyik szintjén áll, milyen jogai, kötelességei vannak. Ha egy beosztott benyalja magát a főnökéhez, bizalmába férkőzik, kiváltságokat szerez, látszólag egy szinttel feljebb lévők közé emelkedik, amit a rendszer lelkiismerete úgymond, megbosszul és és az egész kollektíva rendszere felborulhat. De ugyanez működik fordítva is, amikor egy főnök, például egy kereskedelmi vezető, visszaáll a sorba értékesíteni. Lemond előjogairól, és a ranglétrán, az alatta lévők sorába rendeződik. Ez ugyanolyan hibákat okozhat, mint egy családban. Például egy szülő – gyermek viszonyban, amikor egyik szülő meghal és a gyermek segíteni igyekszik a megmaradt szülőt, és hirtelen felnő, vagy például a nagy testvérre rábízzák a kicsiket. Nem az Ő dolga, ez hely és pozíció keveredés, ami sajnos valakinek a boldogságról való lemondásával jár együtt.

A lényeg tehát, a rendszerállítás, és a szervezetállítás is éppen az univerzális REND helyreállításával foglalkozik, csak a gazdasági világ eszközeit, eseményeit rendezi. Rendszereszközök lehetnek pozíciók, személytől függetlenül is, hivatalok, intézmények, eszmék, maga a pénz, a vásárlók egyénileg, csoportosan, hirdetési formák, ágazatok, kirendeltségek.. Minden, amivel jobbító szándékunkkal hatással szeretnénk lenni!

Területek lehetnek:

 • Szeretnéd megtudni, milyen módon hirdess, hogy vásárlókra találj?
 • Lebonyolítanál egy üzletet, és minden akadályt megszüntetnél?
 • Valamiért leállt a forgalom? Nem jönnek a vásárlók?
 • Zaklatottak a kollégák? Felborult a csapatmunka?
 • Tudni szeretnéd, milyen hatásoktól erősebb a konkurencia?
 • Rendszeresen molesztál a NAV? Feljelentgetnek, nem érted ki az és miért?
 • Új munkatársra van szükséged, a legjobbat akarod felvenni?

MINDEN ÁLLÍTÁSNAK UGYANOLYAN FORMÁI VANNAK:

   – egyéni állítás (ketten dolgozunk, négyszemközt, színes lapok, bábuk, vagy egyéb tárgyak segítségével)

   – csoportos állítás (több személy vesz részt, és különböző egyének képviselik a családtagokat)

További információkért fordulj hozzám bizalommal, vagy olvass tovább a többi információs anyagban!!!

MILYEN FORMÁI VANNAK AZ ÁLLÍTÁSNAK?

Érdekel egy értékes ajándék?

FORMÁI

CSOPORTOS CSALÁDÁLLÍTÁS 

Csoportos állításnak nevezem azt, amikor az állító és az állítást kérő személynél legalább egy fővel többen vagyunk, de általában ez kényelmesen minimum 4-5-6 főt jelent, és bár nincs maximalizálva, én magam 10-15 főnél több jelenlévőt, képviselőt nem szervezek.

Készítettem pár fotót, itt van a lap alján! Görgess le, és nézd meg!

Ebben az esetben az állítást kérőnek van lehetősége, mint egy színházban végignézni, „kívülről” megfigyelni az eseményeket és a történéseket. Ilyenkor a családtagokat és egyéb megjelenő „dolgokat” helyette egy másik személy, számára akár teljesen idegen ember képviseli.

Mint a módszer leírásánál már megfogalmaztam, állítás közben azok a személyek, akik a vizsgált problémának, ügynek részesei, könnyedén megjeleníthetőek, csak a jobbító szándékunk kinyilvánításával. Úgy képzeld el, hogy gondolsz valakire, és az pár percen belül felhív telefonon. 🙂 Állítás közben, ilyesmi energiák kapcsolódnak be, és az adott témához, az adott egyén érzéseihez hozzáférünk. Mindenhez, ami lényeges, és mindenhez, ami segíti a REND megoldását, de semmi lényegtelen, vagy rejtett információhoz, amely etikátlan nem nyúlunk. A csoportos állításban minden ügyhöz tartozó személyt egy jelenlévő SEGÍTŐ, azaz képviselő jelenít meg. Azt mondjuk, hogy álljon be a terem területére, ez a morfogenetikus mező, és mostantól Ő, XY. Kérjük figyeljen érzéseire, és testi érzeteire. Így betöltődik, az ügyhöz kapcsolatosan az információ.

A segítők azért nem csak segítők, hanem képviselők, és azért „kell” nekik is fizetni a szolgáltatásért, mert míg mások életében igyekeznek RENDET elősegíteni, közben az Ő, személyes életükre is kihat az állítás, a képviselői munka, így náluk, az ő családjukban is elindul egy öngyógyító, jobbító folyamat! Nagyszerűen tapasztalható, ki milyen szerepeket kap, és képvisel. Majdnem 100%-os a képvselők saját élethelyzetének a beazonosítása.

Tehát, a csoportos állítás minden résztvevő javát egyaránt szolgálja, és rendezi, csak más minőségben.

EGYÉNI CSALÁDÁLLÍTÁS

Egyéni állításnak nevezem azt, amikor az állító és az állítást kérő vannak csak jelen a munkafolyamatában.

Én, színes papírlapokkal dolgozom. Ebben az esetben, ráállunk a lapokra, és egyesével érezzük meg, ki, mit érez… Bármennyire hihetetlen, zseniális a módszer és fantasztikus megéléseket, felismeréseket hoz!

Készítettem pár fotót, itt van a lap alján! Görgess le, és nézd meg!

Ebben az esetben az állítást kérő az, aki egyesével megvizsgálja, és megszemléli az adott helyzet szereplőinek érzéseit, és együtt ketten végezzük az állítást. Olyankor, amikor egy helyzetben fontos, hogy mindkét szereplő – akik éppen párbeszédben, vagy cselekvésben vannak egymással – igénylik, hogy energiával teliek legyenek, én, mint állító beállok rövid időkre a szerepekre. Alapvetően minden egyes személyt, vagy dolgot színes lapok képviselnek és az állítást kérő egyenként rááll ezekre a lapokra és megfigyeli az adott laphoz (személyhez) tartozó érzéseket.

Részletesebben: Ez a folyamat úgy zajlik, hogy azokat a személyeket, dolgokat, akik, amik a helyzetben fontosak, színes papírlapok jelenítik meg. Amikor gondolunk valakire, akkor egy sokszínű papírhalmazból kihúzunk neki egy saját lapot és elhelyezzük a mezőben, vagyis a teremben, amiben dolgozunk, attól függően, hogy az adott pillanatban az egyén hova tartozik, hol a pillanatnyi helye. A papírlapok elrendezése a térben már önmagában megmutatja a „problémát” és az én hitrendszerem szerint, ha semmi mást nem tennénk, mind a családrendje szerint átrendeznénk a földön fekvő lapokat a teremben, akkor már készen is lehetnénk a munkával! Volt rá példa, és nagyszerűen működött. Természetesen, ennél azért sokkal több munkánk szokott adódni, és mivel megértést is szoktam kérni, hogy az agyunk is kapjon információt, ezért kicsit jobban belemegyünk a feltárásba. Ez amiatt is fontos, hogy a későbbiekben, a hétköznapi életben felismerjük a változásokat, megfigyeljük és erősítsük azok kialakulását, szerepét az életünkben.


MINDKÉT ÁLLÍTÁSI FORMÁNAK, ÚGY VAN VÉGE, 

hogy a szereplőket, akár személyek, akár papírlapok képviselik, a család, vagy szervezet RENDJE szerint a helyére állítjuk, és különböző szertartásnak tűnő értékes és tartalmas mondatok kimondásával, testtartások felvételével Őt megvigasztalva, az ideális RENDBEN a helyére állítjuk. Akkor fejezem be a munkát, amikor mindenki számára elégedettséget és megkönnyebbülést, akár boldogságot biztosítottunk. Az állítás után, ez lesz az ÚJ MINTA, amit mindenki, saját igényei alapján elér az új, megtisztult, RENDBE került családmintában!

MELYIKET VÁLASZD? EGYÉNI, vagy CSOPORTOS?

Szerintem egyszerű… 

Pár kérdésre adj magadnak választ, így könnyebb eldöntened:

 • Van időd, kedved kivárni a csoportos állítási időpontot? Vagy azonnal akarod a megoldást?

 • Kívülről szeretnéd nézni a feltárást, mint egy színházban az előadást, vagy vállalod, hogy minden szerepkört megismersz, beleállsz?

 • Okoz nehézséget mások előtt megnyilvánulni? FONTOS TUDNOD: Biztonságban érezheted magadat a csoportban, mert csak „JÓ” emberek járnak állítani! 🙂

Mindkettő egyformán hatékony, és a Te javadat szolgálja. Amit választasz, AZ lesz PONT A JÓ! Így szerintem tényleg elég erre a pár kérdésre válaszolnod! 🙂

MIT JELENT, HOGY FEDETTEN ÁLLÍTUNK?

Azt, hogy a képviselők és a szereplők nem tudják állítás közben, hogy kit-mit jelenítenek meg, így az agyalásukkal, gondolkodásukkal, hitrendszerükkel nem zavarják össze véletlenül sem az állítás folyamatát. Vagyis, kizárólag a megfigyelésük és az érzéseik nyújtanak információt arról a valakiről, valamiről akit képviselnek. Az állítás résztvevőit az állítást végző és a „megbízó”, az állító ismeri csak. Állító is csak akkor, ha csoportos állítást végzünk. Egyéninél, Ő sincs beavatva, így nem keveredik be semmilyen fölösleges információ.

SZERINTEM AZÉRT FONTOS FEDETTEN ÁLLÍTANI, vagy legalább úgy kezdeni, mert:

Ha például valaki tudja, hogy ő egy édesanyát képvisel, nem biztos, hogy ki meri nyilvánítani negatívnak ítélt érzéseit gyermeke iránt az állításban, mert úgy gondolhatja, hogy egy anya ilyet nem érezhet. Ha viszont nem tudja, hogy ki kicsoda, akkor bátran jelzi, hogy a másik illető (képviselő) vagy a színes lap a számára nem szimpatikus, nehézséget, vagy akadályt jelent. Így a feltárás, a helyzet problémájának felismerése könnyebben megtörténhet, biztosabban megismerhetjük az okokat, és a problémákat!

Az én hitrendszerem szerint mindegy lenne, ám a képviselők élethelyzete vagy hitrendszere előfordulhat, hogy különbözik a szereplőétől. A munka előrehaladtával szoktam felfedni, hogy ki, kicsoda, mert úgy érzem, addig dolgozunk, amíg mindenki meg nem érzi a számára ideális és szeretettel teli érzést. Ha csoportos állítást végzek, szeretem az állítást kérő személyt legkésőbb a RENDBETÉTELHEZ beállítani a saját szerepébe, de legkésőbb az ÚJ MINTA kialakításának végeztével, hogy közvetlenül megérezze Ő is azt a boldogító állapotot.

ÁLLÍTÁS UTÁN

Semmi extra teendőd nincsen, csak az, hogy figyeld a változás jeleit.

MINDIG VAN VÁLTOZÁS! Olyan nincs, hogy nem történik semmi, inkább olyan van, hogy nem az, vagy nem úgy, ahogy Te hiszed, hogy látszódnia kellene… 🙂 Nincsenek elvárásaim, Neked se legyenek, hogy minek kellene történnie. Sokszor éppen ez az elvárás akadályoz bennünket a boldogságban. Elvárjuk, hogy valahogyan legyen, és ha nem úgy történik, hiába sokkal jobban, nem tudunk neki örülni, mert nem az lett, amit vártunk. Hallgass rám, ebben nagyon jó voltam, van tapasztalatom… Itt egy szócska fontos: VOLT!

Örömmel támogatlak állítás után, mint egy coach, mentor, és hátvédként, közben tanácsadódként végig kísérlek a változáson, az új lehetőségek, élmények birodalmába! Vannak akiknek kicsit nehezebb új szokásokat beépíteni az életükbe. Vannak, akik szeretnek közösen célt kitűzni, és egy kis támogatott számonkéréssel fejlődni. És, vannak, akik imádják megosztani a sikereiket, és még tovább és tovább dolgozni! Ez egyszerű konzultációs időpontokban, egyénileg, azaz csak Veled foglalkozva történik!

FONTOS MÉG:

Állítás után minden problémáról, múltidőben beszélünk, mintha már nem úgy lenne (hiszen nincs is), ráadásul ez önmagában is teremtő hétköznapi mágia!
Sokan tanítják, hogy nem beszélhetsz róla. Szerintem beszélhetünk, ha nem egészítjük ki, nem teszünk hozzá, vagy formáljuk át a történteket, és nem pletykálkodás, lotyogás a cél, hanem egy szeretet kinyilvánítása, a tapasztalattal való tanítás, másoknak segítői szándékkal.
Apró dolgokat is ünnepeljünk meg, és köszönjük meg önmagunkat, hogy új figyelmi módszerünk alakult ki. Minél több alkalommal tartózkodsz a mezőben, annál több érzékelésed működik a hétköznapi életedben is.

A családállításnak NINCS semmilyen rossz érzést keltő utóhatása. SŐT, legtöbb esetben azonnal érezhető megkönnyebbülés és szeretetteljes érzés kíséri a résztvevőket. Még a képviselőket is, hiszen az EGÉSZ-séges REND helyreállítása, MINDENKI számára örömöt és boldog megnyugvást okoz!

TEHÁT, NINCS MÁS DOLGOD, HA VÉGEZTÜNK, MINT:

ÉLJ!!!!!!!!! 

MIKOR LESZ A KÖVETKEZŐ ÁLLÍTÁS?

EGYÉNI AKKOR LESZ, AMIKOR TE AKAROD! 

Hívj fel, és kérj időpontot!

KATTINTS IDE, ÉS NÉZD MEG A VÉGLEGES DÁTUMOKAT!

CSOPORTOS ÁLLÍTÁS TERVEZETT IDŐPONTOKBAN VAN, ELŐRE BEJELENTKEZÉSSEL MŰKÖDIK!

Segítőnek, Képviselőnek szinte bármikor – akár bejelentkezés nélkül is – lehet jönni.
Azt ajánlom, csatlakozz a Facebook oldalakhoz, és látni fogod, mikor mi következik!

ADDIG IS SZERETNÉL EGY HASZNOS ÉS ÉRTÉKES AJÁNDÉKOT?

Töltsd le magadnak Bert Hellinger – A működő szeretet pdf-jét,
és rengeteg hasznos tudásra tehetsz szert.

Olvasd figyelmesen, és ha rátalálsz esetleg olyan területekre, amelyeket Te nem úgy csinálsz, ahogy azt a Szeretet Rendje megkívánja, például ítélkezel a szüleid felett, akkor FELTÉTLENÜL KERESS MEG, hogy megtaláljuk megbántódottságod okát, és MEGSZÜNTESSÜK FÁJDALMADAT.

Erre azért van szükséged, mert amíg nem áramlik akadálytalanul a szeretet az életedben, addig nincs igazán életed sem! 

ÁRAK

Egyéni és csoportos állítás, ha a Te javadra dolgozunk,
vagyis Te vagy az állítást kérő:

40.000 Ft.

Ha Te képviselőnek, segítségnek, résztvevőnek
jelentkezel, akkor a Te díjad pedig:

8.000 Ft.

Ha még nem jártál nálam családállításon, díjtalan a részvételed Segítőként! 🙂

Ha még mindig maradt kérdésed, akkor kattints IDE, és írd meg Nekem!

Néhány fénykép, hogy lásd, mit csinálunk állítás közben!

Elnézést, hogy így töröltem ki az arcokat.. 😀

 • szivtanoda