NAGYON ÖRÜLÖK, HOGY ITT ÉS MOST KÖSZÖNTHETLEK ÉS GRATULÁLHATOK NEKED!

Ambrus-Rakovics Éva

Kifejezetten izgatott vagyok, hogy megrendelted ez a szuper tanfolyamot! Nem túlzással állítom, hogy a fejlődésed szempontjából az életed egyik legjobb döntését hoztad meg…

Pár percen belül küldök Neked egy levelet, abban találod a számládat és a további instrukciókat! Illetve itt, lentebb is elolvashatsz mindent! 🙂

Most jön a precízebb (számomra nehezebb) rész.. A papírmunka…. 🙂

(Ezt a szöveget levélben is elküldöm, ha esetleg pont most nincs időd mindenre!)

Van pár teendőnk, némi kötelességünk. Törvény írja elő, hogy milyen szerződéseket kell kötnünk, hogy a Pest Megyei Kormányhivatalnak megfeleljünk, és így a Felnőttképzési rendszernek profin részesei lehessünk, és néhány statisztikai adatot beadhassunk az OSAP rendszerébe (ez név és beazonosíthatóság nélküli!). Készítettem egy weboldalt, ahova feltöltöttem az összes JELENTKEZÉSKORI szerződést, olvasnivalót, aláírnivalót!

Kérlek, figyelmesen olvasd el mindet, és ha bármiben nem értesz ezekkel egyet, a megrendelésedet még tudom törölni. Az oldalon is lesz instrukció, hogy melyek azok a dokumentumok, amiket archiválnom kell, és melyik az, amit elég elolvasnod (pl.:ÁSZF, Adatkezelés), és a Jelentkezési lapon bepipálni, hogy OK, tudomásul vetted! 🙂 Csak szépen, precízen! Itt találod:

https://szivtanoda.hu/szerzodesek-dokumentumok/

Kérlek, keresd ki azt a tanfolyamot, vagy tanfolyamokat, amelyre, amelyekre jelentkeztél. Töltsd le, töltsd ki, írd őket alá, és kérlek, 2 példányban postán küldd el nekünk.

email cím: hello@eletvaltoztatoakademia.hu

Képzeld, ezeket kinyomtatva, lefűzve 5 évig fogom őrizni, ezzel is igazolva, hogy részese vagy a képzési rendszernek! Ezúton tájékoztatlak arról is, hogy a bekért adataid lényegi részei csak papír formában kerülnek megőrzésre (pl: TAJ szám, munkahelyi adatok, stb.) A tanfolyamnak további adminisztráció is lesznek, ám, ha ezen túl vagyunk, már a többit észre sem fogjuk venni!

ERRE AZÉRT VAN SZÜKSÉG, mert a sikeres vizsga után sorszámozott Tanúsítványod lesz, és minden hamisítás ellen megvédhetők leszünk! (Mellékesen persze a törvény is előírja..)

Megadom azt a postai címemet, amit másra nem használunk:

Ambrus-Rakovics Éva

2472 Kajászó,
Felsőmező Villapark
Csillagvirág utca 18.

Kérlek, jelezd, hogy boldogulsz-e. Ha nem, természetesen segítünk, és külön levélben is elküldjük őket!

Szívből gratulálunk még egyszer!!! 

Szeretettel üdvözöllek: Évi és Rita