NAGYON ÖRÜLÖK, HOGY ITT ÉS MOST KÖSZÖNTHETLEK ÉS GRATULÁLHATOK NEKED!

Kifejezetten izgatott vagyok, hogy megrendelted ez a szuper tanfolyamot! Nem túlzással állítom, hogy a fejlődésed szempontjából az életed egyik legjobb döntését hoztad meg…

Pár percen belül küldök Neked egy levelet, abban találod a számládat és a további instrukciókat! Illetve itt, lentebb is elolvashatsz mindent! 🙂

Most jön a precízebb (számomra nehezebb) rész.. A papírmunka…. 🙂

(Ezt a szöveget levélben is elküldöm, ha esetleg pont most nincs időd mindenre!)

Van pár teendőnk, némi kötelességünk. Törvény írja elő, hogy milyen szerződéseket kell kötnünk, hogy a Pest Megyei Kormányhivatalnak megfeleljünk, és így a Felnőttképzési rendszernek profin részesei lehessünk, és néhány statisztikai adatot beadhassunk az OSAP rendszerébe (ez név és beazonosíthatóság nélküli!). Készítettem egy weboldalt, ahova feltöltöttem az összes JELENTKEZÉSKORI szerződést, olvasnivalót, aláírnivalót!

Kérlek, figyelmesen olvasd el mindet, és ha bármiben nem értesz ezekkel egyet, a megrendelésedet még tudom törölni. Az oldalon is lesz instrukció, hogy melyek azok a dokumentumok, amiket archiválnom kell, és melyik az, amit elég elolvasnod (pl.:ÁSZF, Adatkezelés), és a Jelentkezési lapon bepipálni, hogy OK, tudomásul vetted! 🙂 Csak szépen, precízen! Itt találod:

https://szivtanoda.hu/szerzodesek-dokumentumok/

Kérlek, keresd ki azt a tanfolyamot, vagy tanfolyamokat, amelyre, amelyekre jelentkeztél. Töltsd le, töltsd ki, írd őket alá, és kérlek, 2 példányban postán küldd el nekem (Izának).

Képzeld, ezeket kinyomtatva, lefűzve 5 évig fogom őrizni, ezzel is igazolva, hogy részese vagy a képzési rendszernek! Ezúton tájékoztatlak arról is, hogy a bekért adataid lényegi részei csak papír formában kerülnek megőrzésre (pl: TAJ szám, munkahelyi adatok, stb.) A tanfolyamnak további adminisztráció is lesznek, ám, ha ezen túl vagyunk, már a többit észre sem fogjuk venni!

ERRE AZÉRT VAN SZÜKSÉG, mert a sikeres vizsga után sorszámozott Tanúsítványod lesz, és minden hamisítás ellen megvédhetők leszünk! (Mellékesen persze a törvény is előírja..)

Megadom azt a postai címet, amit másra nem használunk, itt Iza várja a kitöltött papírokat:

Hollós Izabella – barátnőm, munkatársam (precíz részem), és az Élet változtató Akadémia csillagos 5-sel végzett családállítója

2112 Veresegyház, Bem József utca 11.

Kérlek, jelezd, hogy boldogulsz-e. Ha nem, természetesen segítek, és külön levélben is elküldöm őket!

Hívj, írj, vagy küldd az anyagokat!

Szívből gratulálok még egyszer!!! Hamarosan jelentkezem a továbbiakkal!

Szeretettel üdvözöllek: Évi