HR Specialista Kronobiológia

Kérhetsz személyes elemzést, és kipróbálhatod előbb!
Kattints ide, vagy hívj fel, és kérj időpontot!

KRONOBIOLÓGIA TANFOLYAM

ÖNISMERET – EMBERISMERET

2019.Felnőttképzési Engedélyszám: E/002004/2019/D001

2022. Felnőttképzési Adatszolgáltatási Engedélyszám: B/2022/000939

2023. Felnőttképzési Adatszolgáltatási Engedélyszám: B/2023/000142

  • EGY PERC ALATT MEGISMERNI VALAKIT! – ez a módszer EZT TUDJA.

  • MEGISMERHETED „IGAZ-IGAZ” ÖNMAGADAT! Használati útmutatód lesz önmagadhoz, szeretteidhez, és MINDENKIHEZ!

  • MEGTUDHATOD MI A GYÁRI BEÁLLÍTÁSOD! Hogyan működsz rendeltetésszerűen, vagyis a LEG-EGÉSZ-SÉGESEBBEN!

  • MEGÉRTHETED A TÖBBI EMBERT! Szeretteidet, főnöködet, ismerőseidet. És minden eddigi „ellenségedet” szerethetővé tesszük ezzel a módszerrel!

BIZONYÍTÉKOM VAN.
Ez nem ígéret! 🙂

TANULD MEG A LEGÉRTHETŐBB ÖNISMERETI ÉS EMBERISMERETI MÓDSZERT 3 NAP ALATT

  • Megismerheted az IGAZ-IGAZ ÉNEDET!  Megértheted a legbensőbb érzéseidet, papírod lesz arról, KI VAGY TE IGAZÁN! És azt is, hogy kik a „többiek”!

  • 1 PERC ALATT KÉZZELFOGHATÓ ÉS KÖNNYEN ÉRTELMEZHETŐ EREDMÉNYT KAPSZ! Személyiségteszt nélkül, megtapasztalás és fájdalom nélkül! 

  • BÁRKIRŐL MEGTUDHATOD, HOGY KI Ő, MI A GONDJA, MI AZ ÖRÖME! Tanácsadóként HATÉKONY MEGOLDÁST TUDSZ ADNI ÜGYFELEIDNEK! Magánszemélyként, nem lesz több csalódás az emberekben!

Ha az egész oldalt nem is, de ezt a „kicsit” mindenképpen olvasd el: 

Megismerkedsz önmagaddal, és a többi emberrel. Úgy IGAZÁN! Megtudhatod, hogy milyen a reakció készséged; kell-e sportolnod, ha igen, mit; mennyit kell aludnod, hogy az energia háztartásod rendben legyen; ücsörgős, vagy menős típus vagy. Milyen étkezési szokások segítik az egészségedet? Milyen és mekkora erőd van, és hogyan tudod a leghatékonyabban felhasználni. Ez a módszer, a Kronobiológia, a születési adottságaidat, a „gyári beállításodat” mutatja meg! Tudod, azt a kezdeti ÉNEDET, akit még nem rontott el a világ, a sok rossz tapasztalat, a kudarcok, vagy akár csak a társadalom!

Hogyan tudod eredményesen képviselni magadat, hogyan állj ki önmagadért és védd meg az érdekeidet. Mikor vagy jól, ha a többiek örömével, vagy a saját örömöddel foglalkozol inkább? A körülötted élő szeretteid, szüleid, gyerekeid, munkatársaid mindezeket hogyan csinálják. Miben hasonlítasz a barátaiddal egymásra, és miben különböztök (és/vagy éppen hasonlítotok) az ellenségeiddel? Hogyan tudsz “JÓL” Önmagad lenni, és az IGAZ-IGAZ ÉNEDET, ÉLETEDET ÉLNI? Ezekre a kérdésekre kapsz választ, de nem akarok mindent elárulni, csak még annyit, hogy ez csak a kezdet! Ez a minimum… (A tanfolyamon lesz szó még a szexről is – kinek hogyan jó, és hogyan lehet helyrehozni egy elromlott házasságot..!!!)

2019-ben a PEST MEGYEI KORMÁNYHIVATAL ENGEDÉLYÉVEL
SIKERES VIZSGA ESETÉN HITELES TANÚSÍTVÁNYT BIZTOSÍTOK!

EURÓPAI UNIÓ SZELLEMI TULAJDONI HIVATALA LAJSTROMOZÁSI TANÚSÍTVÁNY

Bejegyezve / Registered 17/11/2020
Lajstromszám: No 018278693

2019. Felnőttképzési Engedélyszám: E/002004/2019

2023. Felnőttképzési Adatszolgáltatási Engedélyszám: B/2023/000142

ÖNISMERETI – ÖNFEJLESZTŐ – EMBERISMERŐ TANFOLYAM!
TANÁCSADÓKNAK, HR-ESEKNEK, COACHOKNAK, AZOKNAK AKIK EMBEREK ÉLETÉT BEFOLYÁSOLJÁK: KÖTELEZŐ TUDNI!

ÍME AZ ONLINE KÉPZÉSBŐL EGY KIS ÍZELÍTŐ, AMI UTAL ARRA, HOGY NÁLUNK NEM MEGFIGYELÉS, KIKÉRDEZÉS ÉS TESZT ALAPJÁN ZAJLIK AZ ELEMZÉS, HANEM KONKRÉT SZÁMOKBÓL ÉS ADATOKBÓL DOLGOZUNK, HAJSZÁL PONTOSSÁGGAL!

KÖVETKEZŐ SZEMÉLYES TRÉNING: 2024. május 10-11-12., péntek-szombat-vasárnap

HOGYAN LEHET MEGTANULNI?

ONLINE VIDEÓK SEGÍTSÉGÉVEL, OTTHONRÓL!

Bármikor!

Bárhol!

Ahogy tetszik!

Ismételheted, visszanézheted!

NINCS MÁS DOLGOD, MINT ELINDÍTANI MEGRENDELÉSEDET!

Van még pár kérdésem Évi, írok Neked!


Kattints a képre!

Mennyibe kerül?

ÉLŐ TRÉNINGEN, SZEMÉLYES RÉSZVÉTELLEL!

IDŐPONT:

2024. május 10-11-12.

Élet Változtató Akadémia

1061 Budapest, Andrássy út 33. 2/1.

Mindkét esetben a teljes tananyagot egészében megkapod!

Az egyik esetben, élőszóban, jelenidőben, a másikban felvételről, saját időbeosztásodban. A személyes részvételnél én adom a kezedbe az írásos tananyagot, az online megrendelésekor pedig futár viszi ki Neked.
Talán, ezt, ezeket érdemes tudnod! 🙂

Van pár leírás, segítség a TESTVÉR weboldalakon, ezeket itt, lentebb, a feliratra kattintva elolvashatod, megtekintheted!

SZERETNÉD A KRONOBIOLÓGIA NYÍLT NAP FELVÉTELÉT VISSZANÉZNI?

Ha érdekel az önismeret, a módszer, REGISZTRÁLJ, ÉS NÉZD VISSZA AZ ÁPRILIS 23-I NYÍLT NAP FELVÉTELÉT!
INGYENES, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT!

KATTINTS IDE ÉS REGISZTRÁLJ!

MIRE JÓ EZ NEKED? Hogyan lesz betonbiztos önbizalmad,  hogyan tudsz másoknak is segíteni ebben, és mindenkivel szívből, könnyedén együttműködni?

TANULJ A BOLDOGSÁGODÉRT!

Tedd magad szabaddá 3 napra, jelentkezz a Tanfolyamra! Ha ez nem megoldható, akkor tanulj otthonról, online videók segítségével! Nincs kifogás, itt az idő: MOST! A tudás hatalom – és az alkalmazott tudás =>> BOLDOGSÁG!

GYAKOROLD A MÓDSZERT!

A módszer segítségével vizsgáld meg az embereket, és bánj velük úgy, amilyenek! Meglátod, imádni fogják, és Téged is! Ha tanácsadó vagy, akkor látni fogod, hogy milyen profin tudsz egy számítás után segíteni egy embernek a problémáját megoldani!

LÉGY SZABAD ÉS BOLDOG!

Az egész világot megérted, és mivel Te jóban leszel önmagaddal, a világ is jóban lesz veled! Ha Kronobiológia Tanácsadó leszel, és új hivatásod lesz a módszernek köszönhetően, áramolni fog feléd a pénz és azt tehetsz a szabadidődben, amit csak akarsz!

EZT MONDTÁK, AKIK MÁR JÁRTAK A TANFOLYAMON

„Évit, kliensként kerestem fel ügyes-bajos dolgaimban. Az első, amit Évi értem tett, a kronobiológiai adataim kiszámítása volt. Ma is élénken emlékszem, hogy mennyire megdöbbentett, hogy 3 számpár alapján elmesélte, milyen vagyok, és hogyan működöm a fizikai, az érzelmi és a szellemi szinten. A családtagjaim számpárjai alapján elmesélte a viszonyunkat egymással…
Én akkor határoztam el, hogy megtanulom ezt az emberismereti módszert. Azóta lelkesen és hatékonyan használom, nemcsak a tanácsadói praxisomban, hanem a családomban is. Persze, mindenki csodálkozik, hogy honnan tudom…?! Hát a kronobiológiából!!!
Szeretettel ajánlom Évit, a tanári stílusát, az alaposságát, a gondosságát, az odaadását!”

Dr. Németh Renáta

“Szemmel láthatóan komolyan vetted a tanítást, nem bejöttél, és elmondtad, ami épp eszedbe jutott, hanem lelkiismeretesen, alaposan készültél, keretet, struktúrát adtál a tanfolyamnak. Volt tanterv, tudtuk, mire számíthatunk. Külön figyelmet fordítottál arra, hogy minden elérhető anyagot megossz mindenkivel, plusz azokra is gondoltál, akik egy – egy alkalommal esetleg nem tudtak jelen lenni. A számonkérés sem csak alibi volt, valóban tudni kellett/kell az anyagot ahhoz, hogy sikeresen átmenjen valaki, szóval látszik, szeretnéd, hogy a kezed alól kikerülő tanítványaid használható tudással felvértezve fejezzék be az oktatást. Ez a mindenre kiterjedő, átfogó figyelem a megvalósításban még hitelesebbé tette az oktatást magát, illetve a megszerzett tudást.”

Kabai Katalin

„Élmény volt – minden szempontból – a tanfolyam. Érdekes dolgok történtek előtte, alatta és utána…
Nagyon-nagyon-nagyon szükségem van az elfojtás helyett a FINOMHANGOLÁS megtanulására.
Mindennek a csúcsa számomra az a csoda volt, amit TE Mesterként nyújtottál.
Az egész oktatást és a szóbeli és írásbeli vizsgáztatást sok diplomás, gyakorló pedagógus megirigyelné tőled! Sosem felejtem el, ahogy ültél a fotelban és élvezkedtél az egymást váltó szerepekben, ugyanakkor a megfigyelő tanár pontos és hasznos tanácsait is át tudtad adni.
A leghitelesebb közepes szangvinikus! Mesteri volt!!
Köszönöm, hogy ismerhetlek és tanulhatok Tőled!”

Dr. Laborczyné Pintér Judit

MINDEN KÉRDÉSEDRE KAPTÁL VÁLASZT?

Kattints a képre!

MAGYARORSZÁGON AZ ELSŐ ÉS AZ EGYETLEN!

A PEST MEGYEI KORMÁNYHIVATAL
FELNŐTTKÉPZÉSI ENGEDÉLYÉVEL TANULHATOD MEG A MÓDSZERT,  ÉS EZUTÁN VÁLHATSZ HIVATALOS, PROFESSZIONÁLIS, SPIRITUÁLIS TANÁCSADÓVÁ

IDŐPONT – HELYSZÍN – ÁRAK

2024. május 10-11-12. péntek-szombat-vasárnap

Ha esetleg nem érsz rá, vagy külföldön élsz, akkor sem maradsz le, mert ONLINE VIDEÓK segítségével, OTTHONRÓL, SAJÁT IDŐBEOSZTÁSODBAN IS megtanulhatod! Mindkét esetben első lépés a Felnőttképzési szerződések és a Jelentkezési lap kitöltése!

Élet Változtató Akadémia
1061 Budapest, Andrássy út 33.

Csodálatos környezetben, kis csoportban tartom meg a képzést, ahol szünetekben vendégünk vagy teára és kávéra is! Az online órák egy része is itt lett rögzítve!

175.000 Ft + ÁFA

 Ha úgy érzed egy összegben megterhelné a pénztárcádat, kérd a részletfizetési lehetőséget. A Vizsga és a Tanúsítvány átvételéig tudom a részletfizetést biztosítani! Céges számlát is ki tudunk állítani.

MI TÖRTÉNIK ÉS MIT TARTALMAZ AZ ÁR?

Pénteken, és minden nap 9-kor kezdünk. legalább 17 óráig maradunk! Rövid bemutatkozás, mindenki meghatározza a tanfolyam célját, mit akar elérni vele! Kitűzzük a céljainkat. Aztáááán, belecsapunk  (a lecsóba ) a tanulásba. Első körben megismerkedünk a módszer kialakulásának történelmével, megadjuk a tiszteletet Dr. Artur Zsaskov professzor úrnak, majd megtanuljuk, hogyan kell értelmezni a Kronobiológia táblázat adatait, eredményeit. Megismerkedünk a csakrákkal, és megtanuljuk a Kronobiológia képlet számítását. Ezen a képzésen, mint az Élet Változtató Akadémia összes képzésén, névre szóló tananyagot kapsz, tollat, jegyzetet ( és néhány aprócska kis meglepetést is ), tehát elég, ha nagyon figyelsz, és csak pár dolgot jegyzetelsz majd.

Megismerjük mit üzennek a számok, és hogyan nevezzük a számhoz tartozó karaktereket. Mindezt fizikai síkon (cselekvés-csinálás, munkavégzés, evés, alvás, szex) majd az érzelmi síkon ( én, te, ők, adni, vagy kapni, önérvényesítés, szókimondás témaköreit) és a szellemi síkot ( gondolkodás, megérzések, tanulási módok, fejfájás, túl agyalás, képzelő erő témák – csak, hogy néhányat kiemeljek), majd JÓ SOKAT GYAKOROLJUK AZ ÖSSZEOLVASÁST! Jöhetnek a KÉRDEZZ-FELELEK, első körben Te kérdezel, aztán pedig én, és jöhet is a vizsga! Majd szóljanak a harsonák, ünnepeljünk, megkapod sikeres vizsga esetén a Tanúsítványodat! Azok, akik hivatásszerűen akarnak foglalkozni a Kronobiológiával, nekik ezek után lesz még 1 nap, amikor megbeszéljük, mi a Tanácsadó feladata, kommunikációja, ha a tudását professzionálisan akarja felhasználni! Ha nem akarsz Tanácsadó lenni, akkor nagyon szuper ez a plusz nap gyakorlásnak, és spórolhatsz kb. fél év gyakorlást! 🙂

HONNAN TUDOD, HOGY EZ A JÓ ISKOLA NEKED?

Hogyan válassz tanfolyamot, oktatót magadnak?

7 MESTER FOGÁS, 7 JÓ TANÁCS 

Nincs könnyű dolgod, mert az első benyomás intenzíven tud hatni Rád!

Könnyű dolgod van, mert az első benyomás intenzíven tud hatni Rád!

Összegyűjtöttem néhány nézőpontot, pontosabban 7 SZUPER TANÁCSOT, amire érdemes odafigyelned! Én, úgy örültem volna, ha a kezdetekkor ezeket valaki elmondja… Ha érdekel, feltétlenül töltsd le magadnak! Igyekeztem szórakoztatóan összeírni pár dolgot, hogy segítsek benne!!!

Kattints a gombra és szerezd meg!

LETÖLTÖM AZ ANYAGOT!

“ZSENIÁLIS A MÓDSZER – GARANCIA”

NINCS MITŐL FÉLNED!

Zseniális a módszer, tudom, hiszem, érzem! DE, ha eljössz a tanfolyamra, és úgy érzed majd, hogy nem tetszett amit kaptál, nem erre számítottál, akkor csak szólj nekem még az első napon, ebédszünet előtt, és a teljes befizetett részvételi díjat visszakapod.
Nincs kockázatod! 

HISZEK A TUDÁSOMBAN ÉS A MÓDSZERBEN, EZÉRT SZERETETTEL VÁRLAK A KÉPZÉSEIMEN!

kronobiológia, kronobiológia tanfolyam, államilag elismert kronobiológia képzés, államilag elismert önismereti képzés, hivatalos tanúsítvány emberismereti tanfolyam, emberismeret, önismeret, leghatékonyabb önismereti tanfolyam, önismeret tudomány, HR kronobiológia, Kronobiológia-Pszichogenetika