családállítás

Nagyon örülök, és izgatott vagyok!

SZÍVBŐL GRATULÁLOK!

Nem túlzással állítom, hogy IMÁDNI FOGOD az online videókkal a tanulást!!!

Pár percen belül küldök Neked egy levelet, abban találod a további instrukciókat és a számlával kapcsolatos ügyeket. Számlád a levélből lesz letölthető!

Sikeresen új pályára állítottad az életed, hiszen egy újabb tudásanyaggal bővül az életed!

Most jön a neheze 🙂 A PAPÍRMUNKA….

Van pár teendőnk, némi kötelességünk. Törvény írja elő, hogy milyen szerződéseket kell kötnünk, hogy a Pest Megyei Kormányhivatalnak megfeleljünk, és így a Felnőttképzési rendszernek profin részesei lehessünk. Készítettem egy weboldalt, ahova feltöltöttem az összes JELENTKEZÉSKORI szerződést, olvasnivalót, aláírnivalót!

Kérlek, figyelmesen olvasd el mindet, és ha bármiben nem értesz ezekkel egyet, a megrendelésedet még tudom törölni. Az oldalon is lesz instrukció, hogy melyek azok a dokumentumok, amiket archiválnom kell, és melyik az, amit elég elolvasnod (pl.:ÁSZF, Adatkezelés), és a Jelentkezési lapon bepipálni, hogy OK, tudomásul vetted! 🙂 Csak szépen, precízen! Itt találod:

https://eletvaltoztatoakademia.hu/szerzodesek-dokumentumok/

Kérlek keresd ki azt a tanfolyamot, vagy tanfolyamokat, amelyre, amelyekre jelentkeztél. Töltsd le, írd őket alá, és kérlek, másolva, vagy postán küldd el nekem. Képzeld, ezeket kinyomtatva, lefűzve fogom őrizni, ezzel is igazolva, hogy részese vagy a képzési rendszernek! A tanfolyamnak további adminisztráció is lesznek, ám, ha ezen túl vagyunk, már a többit észre sem fogjuk venni!

Az eredeti példányokat vagy hozd el a tanfolyamra, vagy postázd el nekem:

Ambrus-Rakovics Éva
2472 Kajászó
Felsőmező VP.

Kossuth L. utca 765. hrsz.

ERRE AZÉRT VAN SZÜKSÉG, mert a sikeres vizsga után sorszámozott Tanúsítványod lesz, és minden hamisítás ellen megvédhetők leszünk! (Mellékesen persze a törvény is előírja..)

Kérlek, jelezd, hogy boldogulsz-e. Ha nem, természetesen segítek, és külön levélben is elküldöm őket!

Hívj, írj, vagy küldd az anyagokat!

Szívből gratulálok még egyszer!!! Hamarosan jelentkezem a továbbiakkal!

Szeretettel üdvözöllek!

Évi

 

Ambrus-Rakovics Éva