Drága, csodálatos, állandó fejlődésre, hatékonyságra vágyó
PJA TANÍTVÁNY! 

#szívbőlajánlom – Olvasd el a leírást a HR Specialista Kronobiológiáról, majd ha kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal! Szeretettel várom a jelentkezésedet!

TANULD MEG A LEGÉRTHETŐBB ÖNISMERETI ÉS EMBERISMERETI MÓDSZERT 3 NAP ALATT, vagy online!

  • Megismerheted az IGAZ-IGAZ ÉNEDET!  Megértheted a legbensőbb érzéseidet, a munkabírásodat, milyen a „gyári beállításod”, milyen módon éred el legkönnyebben a céljaidat!

  • 1 PERC ALATT KÉZZELFOGHATÓ ÉS KÖNNYEN ÉRTELMEZHETŐ EREDMÉNYT KAPSZ! Személyiségteszt, kikérdezések és fájdalmas csalódások nélkül!

  • BÁRKIRŐL MEGTUDHATOD, HOGY KI Ő, milyen székre ültesd a cégedben! Emberszerető? vagy éppen NEM emberszerető? Spontán feladatokra alkalmas, rugalmas búgócsiga? Vagy ülőmunkára, és szervezett, tervezett feladatok ellátására? Könyvelésen, vagy ügyfélszolgálaton van az Ő SZÉKE? 

MIRE JÓ EZ NEKED? Hogyan lesz betonbiztos önbizalmad,  hogyan tudsz másoknak is segíteni ebben, és a csapatoddal, munkatársaiddal szívből és könnyedén együttműködni?

TANULJ A BOLDOGSÁGODÉRT!

Tedd magad szabaddá 3 napra, jelentkezz a Tanfolyamra! Ha ez nem megoldható, akkor tanulj otthonról, online videók segítségével! Nincs kifogás, itt az idő: MOST! A tudás hatalom – és az alkalmazott tudás =>> BOLDOGSÁG!

GYAKOROLD A MÓDSZERT!

A módszer segítségével vizsgáld meg az embereket, és bánj velük úgy, amilyenek! Meglátod, imádni fogják, és Téged is! Ha VEZETŐ vagy, akkor látni fogod, hogy milyen profin tudsz egy számítás után a szervezet és a munkatársak problémáit megoldani!

LÉGY SZABAD ÉS BOLDOG!

Az egész világot megérted, és mivel Te jóban leszel önmagaddal, a világ is jóban lesz veled! A Kronobiológia alapján hatékony, megértő, következetes vezető leszel, és könnyedén áramolni fog feléd a pénz és azt tehetsz a szabadidődben, amit csak akarsz!

CSAK NEKED, CSAK MOST 🙂

Annyira imádom ezt a módszert, hogy teszek egy visszautasíthatatlan ajánlatot, ha érdekel a Kronobiológia!

HOZD MAGADDAL AZT AZ EMBERT, AKI A LEGFONTOSABB A SZÁMODRA, AKIVEL A CÉGEDBEN, VAGY A MAGÁNÉLETEDBEN EGYÜTT AKARJÁTOK ALKALMAZNI EZT A ZSENIÁLIS ERŐT!

Ez az EGYET FIZET KETTŐT KAP elvén történik!

Szeretlek Benneteket PJA TANÍTVÁNYOK, és én így tudok hozzájárulni a sikereitekhez!

Ha az egész oldalt nem is, de ezt a „kicsit” mindenképpen olvasd el: 

Megismerkedsz önmagaddal, és a többi emberrel. Úgy IGAZÁN! Megtudhatod, hogy milyen a reakció készséged; mekkora a kitartásod; kell-e sportolnod, ha igen, mit; mennyit kell aludnod, hogy az energia háztartásod rendben legyen; ücsörgős, vagy menős típus vagy. Milyen étkezési szokások segítik az egészségedet? Milyen és mekkora erőd van, és hogyan tudod a leghatékonyabban felhasználni. Ez a módszer, a Kronobiológia, a születési adottságaidat, a „gyári beállításodat” mutatja meg! Tudod, azt a kezdeti ÉNEDET, akit még nem rontott el a világ, a sok rossz tapasztalat, a szülői tanítás, elvárás, a kudarcok, vagy „csak” a társadalom!

Hogyan tudod eredményesen képviselni magadat, hogyan állj ki önmagadért és védd meg az érdekeidet. Mikor vagy jól, ha a többiek örömével, vagy a saját örömöddel foglalkozol inkább? Emberszerető vagy, vagy inkább hideg fejjel hozol döntéseket? A körülötted élő szeretteid, szüleid, gyerekeid, munkatársaid mindezeket hogyan csinálják. Miben hasonlítasz a barátaiddal egymásra, és miben különböztök (és/vagy éppen hasonlítotok) az ellenségeiddel? Hogyan tudsz “JÓL” Önmagad lenni, és az IGAZ-IGAZ ÉNEDET, ÉLETEDET ÉLNI? Ezekre a kérdésekre kapsz választ, de nem akarok mindent elárulni, csak még annyit, hogy ez csak a kezdet! Ez a minimum… A tanfolyamon lesz szó még a gondolkodásmódról, meggyőzési technikákról, és naná hogy a szexről is – kinek hogyan jó, és hogyan lehet helyrehozni egy elromlott házasságot..!!!

EZT MONDTÁK, AKIK MÁR JÁRTAK A TANFOLYAMON

„Évit, kliensként kerestem fel ügyes-bajos dolgaimban. Az első, amit Évi értem tett, a kronobiológiai adataim kiszámítása volt. Ma is élénken emlékszem, hogy mennyire megdöbbentett, hogy 3 számpár alapján elmesélte, milyen vagyok, és hogyan működöm a fizikai, az érzelmi és a szellemi szinten. A családtagjaim számpárjai alapján elmesélte a viszonyunkat egymással…
Én akkor határoztam el, hogy megtanulom ezt az emberismereti módszert. Azóta lelkesen és hatékonyan használom, nemcsak a tanácsadói praxisomban, hanem a családomban is. Persze, mindenki csodálkozik, hogy honnan tudom…?! Hát a kronobiológiából!!!
Szeretettel ajánlom Évit, a tanári stílusát, az alaposságát, a gondosságát, az odaadását!”

Dr. Németh Renáta

“Szemmel láthatóan komolyan vetted a tanítást, nem bejöttél, és elmondtad, ami épp eszedbe jutott, hanem lelkiismeretesen, alaposan készültél, keretet, struktúrát adtál a tanfolyamnak. Volt tanterv, tudtuk, mire számíthatunk. Külön figyelmet fordítottál arra, hogy minden elérhető anyagot megossz mindenkivel, plusz azokra is gondoltál, akik egy – egy alkalommal esetleg nem tudtak jelen lenni. A számonkérés sem csak alibi volt, valóban tudni kellett/kell az anyagot ahhoz, hogy sikeresen átmenjen valaki, szóval látszik, szeretnéd, hogy a kezed alól kikerülő tanítványaid használható tudással felvértezve fejezzék be az oktatást. Ez a mindenre kiterjedő, átfogó figyelem a megvalósításban még hitelesebbé tette az oktatást magát, illetve a megszerzett tudást.”

Kabai Katalin

„Élmény volt – minden szempontból – a tanfolyam. Érdekes dolgok történtek előtte, alatta és utána…
Nagyon-nagyon-nagyon szükségem van az elfojtás helyett a FINOMHANGOLÁS megtanulására.
Mindennek a csúcsa számomra az a csoda volt, amit TE Mesterként nyújtottál.
Az egész oktatást és a szóbeli és írásbeli vizsgáztatást sok diplomás, gyakorló pedagógus megirigyelné tőled! Sosem felejtem el, ahogy ültél a fotelban és élvezkedtél az egymást váltó szerepekben, ugyanakkor a megfigyelő tanár pontos és hasznos tanácsait is át tudtad adni.
A leghitelesebb közepes szangvinikus! Mesteri volt!!
Köszönöm, hogy ismerhetlek és tanulhatok Tőled!”

Dr. Laborczyné Pintér Judit

MINDEN KÉRDÉSEDRE KAPTÁL VÁLASZT?

Kattints a képre!

MAGYARORSZÁGON AZ ELSŐ ÉS AZ EGYETLEN!

A PEST MEGYEI KORMÁNYHIVATAL
FELNŐTTKÉPZÉSI ENGEDÉLYÉVEL TANULHATOD MEG A MÓDSZERT,  ÉS EZUTÁN VÁLHATSZ HIVATALOS, PROFESSZIONÁLIS, SPIRITUÁLIS TANÁCSADÓVÁ

IDŐPONT – HELYSZÍN – ÁRAK

2021. október 27-28-29. szerda-csütörtök-péntek

2021. november 16-17-18. kedd-szerda-csütörtök

Ha esetleg nem érsz rá, vagy vidéken, külföldön élsz, akkor sem maradsz le, mert ONLINE VIDEÓK segítségével, OTTHONRÓL, SAJÁT IDŐBEOSZTÁSODBAN IS megtanulhatod! Mindkét esetben első lépés a Felnőttképzési szerződések és a Jelentkezési lap kitöltése!

ÉLET VÁLTOZTAT AKADÉMIA

1061 Budapest, Andrássy út 33. 2/1. 

Csodálatos környezetben, kis csoportban tartom meg a képzést, ahol szünetekben vendégem vagy teára és kávéra is! 

135.000 Ft

BÓNUSZ 1: Hogyan változtasd meg az életed – könyv
BÓNUSZ 2: Ketten jöhettek egy áráért!

Ha úgy érzed egy összegben megterhelné a pénztárcádat, kérd a részletfizetési lehetőséget. A Vizsga és a  Tanúsítvány átvételéig tudom a részletfizetést biztosítani!

MI TÖRTÉNIK ÉS MIT TARTALMAZ AZ ÁR?

Pénteken, és minden nap 9-kor kezdünk. legalább 17 óráig maradunk! Rövid bemutatkozás, mindenki meghatározza a tanfolyam célját, mit akar elérni vele! Kitűzzük a céljainkat. Aztáááán, belecsapunk  (a lecsóba ) a tanulásba. Első körben megismerkedünk a módszer kialakulásának történelmével, megadjuk a tiszteletet Dr. Artur Zsaskov professzor úrnak, majd megtanuljuk, hogyan kell értelmezni a Kronobiológia táblázat adatait, eredményeit. Megismerkedünk a csakrákkal, és megtanuljuk a Kronobiológia képlet számítását. Ezen a képzésen, mint az Élet Változtató Akadémia összes képzésén, névre szóló tananyagot kapsz, tollat, jegyzetet ( és néhány aprócska kis meglepetést is ), tehát elég, ha nagyon figyelsz, és csak pár dolgot jegyzetelsz majd.

Megismerjük mit üzennek a számok, és hogyan nevezzük a számhoz tartozó karaktereket. Mindezt fizikai síkon (cselekvés-csinálás, munkavégzés, evés, alvás, szex) majd az érzelmi síkon ( én, te, ők, adni, vagy kapni, önérvényesítés, szókimondás témaköreit) és a szellemi síkot ( gondolkodás, megérzések, tanulási módok, fejfájás, túl agyalás, képzelő erő témák – csak, hogy néhányat kiemeljek), majd JÓ SOKAT GYAKOROLJUK AZ ÖSSZEOLVASÁST! Jöhetnek a KÉRDEZZ-FELELEK, első körben Te kérdezel, aztán pedig én, és jöhet is a vizsga! Majd szóljanak a harsonák, ünnepeljünk, megkapod sikeres vizsga esetén a Tanúsítványodat! Azok, akik hivatásszerűen akarnak foglalkozni a Kronobiológiával, nekik ezek után lesz még 1 nap, amikor megbeszéljük, mi a Tanácsadó feladata, kommunikációja, ha a tudását professzionálisan akarja felhasználni! Ha nem akarsz Tanácsadó lenni, akkor nagyon szuper ez a plusz nap gyakorlásnak, és spórolhatsz kb. fél év gyakorlást! 🙂

HONNAN TUDOD, HOGY EZ A JÓ ISKOLA NEKED?

Hogyan válassz tanfolyamot, oktatót magadnak?

7 MESTER FOGÁS, 7 JÓ TANÁCS 

Nincs könnyű dolgod, mert az első benyomás intenzíven tud hatni Rád!

Könnyű dolgod van, mert az első benyomás intenzíven tud hatni Rád!

Összegyűjtöttem néhány nézőpontot, pontosabban 7 SZUPER TANÁCSOT, amire érdemes odafigyelned! Én, úgy örültem volna, ha a kezdetekkor ezeket valaki elmondja… Ha érdekel, feltétlenül töltsd le magadnak! Igyekeztem szórakoztatóan összeírni pár dolgot, hogy segítsek benne!!!

Kattints a gombra és szerezd meg!

LETÖLTÖM AZ ANYAGOT!

“ZSENIÁLIS A MÓDSZER – GARANCIA”

NINCS MITŐL FÉLNED!

Zseniális a módszer, tudom, hiszem, érzem! DE, ha eljössz a tanfolyamra, és úgy érzed majd, hogy nem tetszett amit kaptál, nem erre számítottál, akkor csak szólj nekem még az első napon, ebédszünet előtt, és a teljes befizetett részvételi díjat visszakapod.
Nincs kockázatod! 

HISZEK A TUDÁSOMBAN ÉS A MÓDSZERBEN, EZÉRT SZERETETTEL VÁRLAK A KÉPZÉSEIMEN!