Eljött az ideje, hogy dolgozz végre kicsit jobban magadon?

Elolvastál már ötszáz könyvet, kitöltöttél mindenféle személyiségtesztet, megcsináltad a házi feladatokat, de mégsem érzed azt, amit akarsz…?

ITT A MEGOLDÁS!

Az Élet Változtató Akadémia elindítja havi tagsági díjas önfejlesztő klubját: a Varázslatos Önbizalom Tagságot!

varázslatos önbizalom tagság önfejlesztés havi díjas tagság

Mi vár a Varázslatos Önbizalom Tagság tagjaira?

LELKESÍTŐ KÖZÖSSÉG

Az Élet Változtató Akadémia tanulói, annak közössége, munkatársai segítenek az utadon! Egy zárt Facebook csoportban leszel, ahol minden nap igénybe veheted a közösség támogató erejét! Egymást inspiráljuk, motiváljuk a fejlődésben. Sosem leszel egyedül! Lesznek HETI és alkalmanként NAPI házifeladataid. Különböző tanításokat kapsz, az aktuális IZGALMAS témákban!

ÖNFEJLESZTÉS ÉS ÖNISMERET

ÖNFEJLESZTŐ, mert folyamatosan tanulni fogunk! ÖNISMERETI, mert mindent megtudsz IGAZ-IGAZ önmagadról, a veled született “gyári beállításodról”, a sorsodról, küldetésedről, miért születtél, mi az életfeladatod! A módszerekhez fokozatosan előadásokon keresztül juthatsz hozzá. Így érdemes hosszabb távban gondolkodni, mert minden hónap külön meglepetéssel és külön témával rendelkezik!

ONLINE ÉS SZEMÉLYES RÉSZVÉTEL

Minden előadáson díjtalanul tudsz részt venni, akár online, akár személyesen! Csatlakozhatsz díjtalanul a csoportos családállításokhoz, mint segítő, képviselő, így még az életed problémáinak egy része is meg fog oldódni! Rakovics Éva az Akadémia tulajdonosa aktív része a Facebook csoportnak, így elérhetővé válik számodra, bármikor felteheted neki is az aktuális kérdéseidet.

Ha csatlakozol, máris kezdheted a programokon való részvételt, bekerülsz a Facebook zárt csoportba, ahol a szeptemberi nagy indulásig máris feladatokat kapsz! Na, de lássuk, mit kapsz igazán! 🙂

MIT KAPSZ A VARÁZSLATOS ÖNBIZALOM TAGSÁGÉRT?

ÖNFEJLESZTŐ KÖZÖSSÉGET

Zárt FB csoportunk van, ahol tanítások, célkitűző házifeladatok, játékos kreatív úton tartás és természetesen ZSAKMAI TÁMOGATÁS vár!

ÁRA: 10.000 Ft/hó (értéke felbecsülhetetlen!)

 

SPECIÁLIS TANÍTÁSOKAT

Minden hónap második csütörtökén 18 órától tanító előadások várnak, amelyek után kérdezz-felelek lehetőséged is lesz!

Ára: 5.000 FT (értéke felbecsülhetetlen)

 

TANFOLYAMOKHOZ KEDVEZMÉNY

Aki TAGSÁGGAL rendelkezik, annak egyedi kedvezményei vannak az akadémia személyes tanfolyamaihoz!

ÉRTÉKE: 10% TANFOLYAMONKÉNT

 

DÍJTALAN RÉSZVÉTEL CSALÁDÁLLÍTÁSON

Minden nyilvános csoportos családállításon díjtalanul tudsz részt venni segítő képviselőként!

Ára: 6.000 Ft/alkalom (értéke felbecsülhetetlen)

 

A PROGRAM 2022. SZEPTEMBERÉBEN KEZDŐDIK!

Ha még szeptember előtt jelentkezel a „Hogyan változtasd meg az életed” című könyvemet megkapod ajándékba!

A Tagságod egész évben biztosítja a fejlődésedhez a különböző erősségű lehetőségeket! Ebben a programban előadások, tanítások, személyes találkozások, és egy különleges, tisztaszívű, támogató Facebook közösség áll majd rendelkezésedre!

 • 2022. szeptemberi téma a Facebook csoportban

KI VAGYOK ÉN? Önismeret és felelősségvállalás

Önismeret – Az adottságaid, képességeid felismerése, megértése, megélése

Az önbizalom, önérvényesítés, önmagamért való kiállás lesz a téma. Ki vagyok én és mit akarok!

 • 2022. októberi téma a Facebook csoportban

 Felismerni ami van! Sorselemzés, küldetés, életfeladat meghatározása, tervezés.

A Sorsforgatókönyv segítségével megértjük az életed forgatókönyvét, az életfeladataidat, küldetésedet, és egy új megváltozott sikeres, és szeretetteljes pályára állítjuk az életedet!

 • 2022. novemberi téma a Facebook csoportban

Az Élet(em) értékessége, önmagam tisztelete! Bízni, hinni önmagamban, a sorsomban.

Bert Hellinger – Családállítás és Szeretet Rendjének Törvényeiről tanulunk!

 • 2022. decemberi téma a Facebook csoportban

Karmazárás, Évzárás, Sorstisztítás – Bert Hellinger módszerével a Családi minták letétele

A Családi minták, problémák Rendbe tétele – VÁRJUK SZERETETBEN A KARÁCSONYT!
És az elmúlt év ügyeinek, témáinak letétele, lezárása, hogy egy új boldog jövő érkezhessen az életedbe! Ekkor lesz egy csoportos családállítási rendezvény, ahova a Te éved zárását is megoldhatjuk! Ez kedvezményes sorsletételt jelent, amelynek díja a Tagsággal rendelkezőknek csak 15.000 Ft lesz!

 • 2023. januári téma a Facebook csoportban

Új célok kitűzése, év indítás! – Hogyan tudod a vágyaidra és a Szívedre hallgatva élni az életed!

Teremtő Gondolkodás Technikája lesz, és ezt követően, annak, aki a Tagsággal rendelkezik egy kedvezményes EGÉSZ NAPOS TEREMTŐ GONDOLKODÁS TANFOLYAMRA is becsatlakozhat! Természetesen a szokásos kedvezménnyel! A Hogyan változtasd meg az életed könyvet AJÁNDÉKBA megkapod a tanfolyamon!

 • 2023. februári téma a Facebook csoportban

Együtt-működés, Én és a Világ / a Világ és Én! Szerepkörök megélése. Munka magánélet egyensúlya.

Mindannyinknak rengeteg feladata és szerepköre van, édesanya, munkavállaló, nő, szerető, szerelmes feleség, és így több. Ezekben való helytállás, és ezek egyensúlyának kialakítása a számodra ideális mértékben! Ekkor előkerül a munka és a magánélet egyensúlya. Időgazdálkodás, és ÉNIDŐ megteremtése lesz a cél, hiszen JÖN a TAVASZ! 🙂

 • 2023. márciusi Facebook csoport témája

“Bölcs ÉN!” – Korlátozó hitrendszerek letétele. Mi szükséges ahhoz, hogy minden helyzetben a legjobban csináld, ahogyan csak lehet..?!

Ismét Bert Hellinger törvényeihez nyúlunk, és megtanuljuk a Szeretet áramlásának formáit, a tudás működését, és a bölcsé válás útjára lépünk. Magabiztosan, önbizalommal telve kitakarítjuk a berögzött, már nem működő elméleteinket, korlátozó hitrendszereket, és helyettük az Univerzum tárházából kiválasztjuk a legjobb, legértékteremtőbb tudást, amire csak szükségünk lehet!

 • 2023. áprilisi Facebook csoport témája

Érzékiség, testiség, érzelmek megélése!  Tiltott gyümölcs, vagy szabadság? Mit, kinek, hogyan, mikor, kivel, hol “szabad”..?

Ezen az alkalmon a természetes nemi szerepkörökről, a vágyak szabad megéléséről lesz szó, természetesen tabuk nélkül. Igaz történeteken keresztül bemutatom, mi történhet, ha lemondasz magadról, a vágyaid megéléséről. Beszélünk a természetestől eltérő formákról is, hogy tudd, értsd a világot, és ráláss arra, miért fontos az önismeret, az őszinteség, és a “megengedem magamnak” életérzés!

 • 2023. májusi Facebook csoport témája

Szabadság/szabályok! Tudatos ÉN! Mindig van választásod! Dobd ki a szabályokat, amelyek gátolják az életedet!

Megtanuljuk kiválogatni az életünkben, hogy melyik szabály AKADÁLY, melyik segítség. Most nem csak hitrendszerekről, hanem VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉGEKRŐL, VÁLASZTÁSI MÓDSZEREKRŐL is fogunk tanulni. Ha nem tudsz sokszor DÖNTENI, akkor most megtanulhatod, hogyan válaszd a legjobbat! Az UNIVERZUM EGY ÁLLANDÓ VÁLASZTHATÓSÁGI ÁLLAPOTBAN VAN! Csak Rajtad múlik, hogy mit kezdesz vele!

 • 2023. júniusi Facebook csoport témája

Párkapcsolat-szerelem-család! Erre vágysz? Nincs? Van, de nem olyan? A boldogság alanyi jogon jár!!!

Neked is jár! Arról tanulunk, hogy hetedíziglen milyen szülői minták és hogyan akadályozhatják azt, hogy Te boldog lehess. Szeretve akarsz lenni? Szeretni akarsz? Van párod, de nem stimmel valami? Nincs őszinteség, nincs biztonságérzeted? Nincs párod, régóta vagy egyedül, de akarsz egy csodás társat? Azt mondják magasra tetted a lécet? Ismerem ezeket az érzéseket. Az életem nagy tanulsága: A szeretet nem kér áldozatot…! Tegyük RENDBE az életedet, hogy MÉLTÓ TÁRSAD legyen, és SZERETVE ÉREZD MAGADAT!

 • 2023. júliusi Facebook csoport témája

Feltétel nélküli szeretet – Érzéseink áramoltatás, megélése! Világbéke a saját életedben!

Azzal foglalkozunk, hogyan fogadd el, ENGEDD EL, vagy éppen ÉLVEZD az érzéseidet, vagy az embereket… Ekkor lesz megint egy speciális tanfolyam, az Érzelmi Felszabadító Technika, amely segítségével beengedjük azokat az építő érzéseket, amelyek felemelnek bennünket. És kitisztítjuk, elengedjük azokat az érzéseket, amelyek gátolnak, amelyek a múltunkhoz kötnek, amelyeket esetleg feldolgoztunk, de mégis vissza-visszatérnek. Tudtad, hogy van jogod akár az ítélkezésre, haragra is? Tudtad, hogy nem is mindig ártott neked valaki, akit szívből utálsz? Ha van karmikus kötődésed egy másik emberhez, megmagyarázhatatlan érzések köthetnek hozzá. Ezzel is foglalkozunk a feltétel nélküli szeretet áramlásának helyreállításakor.

 • 2023. augusztusi Facebook csoport témája

Bőség, pénz, anyagi javak megteremtése, megélése, megtartása! A pénz energia, hitrendszer megértése, behívása!

Augusztus a nyári hónap legaktívabb pénzkiadási hónapja, éppen ha ügyesen csináljuk van miből nyaralni, szabadságot vásárolni magunknak. Na, de mi gátolhatja ezt? Hallottál már a szűkösség, vagy szegénység programokról? Mi ezekről is, és leginkább a BŐSÉG PROGRAMOKRÓL fogunk tanulni! Lesz benne időbeosztás, és elővesszük az AKARD AMIT AKARSZ című könyvet is! Imádni fogod, mert ezután csak rajtad fog múlni, hogy mennyi pénz lesz a zsebedben, a tárcádban, a számládon…!

És, ha ezzel végeztünk, kezdődik minden elölről! Így bármikor tudsz csatlakozni! Ha pedig maradni akarsz, tuti kitalálok neked valami izgalmas folytatást! 🙂

MILYEN ÉRTÉKET KAPSZ A TELJES PROGRAM ALATT?

Mint láttad  fentebb, nagyon komoly, jól megtervezett, felépített tanítás, támogatás vár rád! Ez nem egy hétköznapi, bárki által elérhető lehetőség.

Ez a támogató tanítás azoknak való, akik elköteleződtek önmagukkal szemben, és komolyan veszik az életüket, a boldogságukat!

Mivel Te éppen ezeket a sorokat olvasod, biztosan KITARTÓ ÉS ÖNMAGÁHOZ HŰ EMBER VAGY!

 • 12 HÓNAP TANÍTÁSAINAK ÉRTÉKE: 60.000 Ft
 • 12 HÓNAP FACEBOOK CSOPORT ÉRTÉKE: 120.000 Ft
 • 12 HÓNAP ÚTONTARTÁS – Kérdezz-felelek ÉRTÉKE: 60.000 Ft
 • CSALÁDÁLLÍTÁSOKON VALÓ RÉSZVÉTEL ÉRTÉKE: 72.000 FT
 • A TANFOLYAMOK ÁRÁBÓL A 10% KEDVEZMÉNY,
  HA MINDENT KIHASZNÁLNÁL TÖBB SZÁZ EZER FORINT LENNE!

EZ ÖSSZESEN TÖBB, MINT: 300.000 FT + a Tanfolyami kedvezmények!

MENNYIBE KERÜLNE A PROGRAM, HA EGY ÖSSZEGBEN KIFIZETNÉD A TELJES ÉVET ELŐRE?
Megmondom, mert csak 118.800 Ft!

Na, mit szólsz? Érdekel ez a lehetőség? Bebiztosítod magadnak a fejlődést? Hajlandó vagy elkötelezni magadat egy teljes évre, és ilyen kedvezményesen jelentkezni?

HA IGEN, AKKOR ERRE A GOMBRA KATTINTS!

 

 

 

 

Ha havi díjakban szeretnél fizetni, ide kattints! Havonta csak 9.900 Ft! A tagsági díj havonta automatikusan vonódik a bankkártyádról, az utalással nem kell törődnöd, a beépített rendszer teszi a dolgát. 🙂

 

 

 

 

A tagságot bármikor felmondhatod, de nem érdemes! Havi 9.900 Ft-ért olyan magasságokba tudsz jutni, amire még nem is gondoltál!

Semmi vesztenivalód nincs! Csak nyerhetsz a csatlakozással!

Szeretettel várunk a tagságban!

Ambrus-Rakovics Éva

 

 

 

 

 

 

 

Rakovics Évi