Boldogság: Kulcs a teljesebb élethez!

A boldogság nem egy elérhetetlen álom, nem luxus, hanem egy elérhető cél, amit mindannyian megtapasztalhatunk. Sokan úgy gondolják, hogy a boldogság a külső körülményektől függ, de a valóságban ez sokkal inkább belső, lelki dolog. A boldogság kulcsa a gondolkodásmódunkban, a hozzáállásunkban, a tetteinkben rejlik és MINDEN PILLANATBAN A RENDELKEZÉSÜNKRE ÁLL!

A boldogság fizikai hatásai

A boldogságnak számos pozitív hatása van a fizikai és mentális egészségünkre. Hiszen, ha a lelkünk egészséges, akkor a testünknek esze ágában sincs betegségekkel zaklatnia magát! Tudod biztosan, hogy ha bánt valami, akkor az testi tünetként is megjelenik. Ha sokat agyalsz, akkor fáj a fejed. Ez ilyen egyszerű. Ám, sajnos sok esetben nem látszik, és csak később fáj… A boldog emberek:

 • Erősebb immunrendszerrel rendelkeznek, így kevésbé fogékonyak a betegségekre.
 • Gyorsabban gyógyulnak a betegségekből és sérülésekből.
 • Kevesebb stresszt és szorongást tapasztalnak.
 • Több energiájuk van, és jobban alszanak.
 • Hosszabb ideig élnek.

Tippek a boldogsághoz

Íme néhány tipp, hogyan lehetsz boldogabb:

 1. Gyakorolj hálát! MINDEN NAP! Vagy abban a pillanatban, amikor történik veled valami boldogító… Vedd észre a jó dolgokat az életedben, és légy hálás értük. Ez segíthet abban, hogy pozitívabban tekints a világra.
 2. Tölts időt a szeretteiddel! A szoros és minőségi emberi kapcsolatok az egyik legfontosabb kulcsa a boldogságnak. A szeretet végtelen és minden problémán átsegít…
 3. Segíts másoknak! A mások iránti önzetlen segítségnyújtás nagyszerű módja annak, hogy boldogabbnak érezd magad. Felemel és csordultig tölti a szívedet…
 4. Csináld azt, amit szeretsz! A hobbik és a szabadidős tevékenységek segítenek ellazulni és feltöltődni. ÉS, a teljes életedben is csináld MINDIG AZT, amire vágysz…
 5. Gondoskodj a fizikai egészségedről! Egészségesen étkezz, rendszeresen mozogj, és aludj eleget. Ez, ennyire egyszerű….
 6. Tanulj meg megbocsátani! A harag és a neheztelés csak lehúz. Tanulj meg megbocsátani elősorban magadnak! Aztán, ezután másoknak.
 7. Légy optimista! Higgy benne, AKARD, hogy a dolgok jobbra fordulnak, és összpontosíts a lehetőségekre, és nem a korlátokra! Ez fontosabb, mint hinnéd…
 8. Hallgass a szívedre, és élj a vágyaid szerint!  MINDEN PILLANATBAN!

Mit tehetsz az életed jobbá tételéért?

A boldogság csak egy része az életünknek. Számos más dolgot is tehetünk az életünk jobbá tételéért. Például:

 • Kövesd az álmaidat! Ne félj kockáztatni és tenni a céljaidért.
 • Tanulj új dolgokat! A tanulás segít a fejlődésben és a motiváció fenntartásában.
 • Lépj ki a komfortzónádból! Próbálj ki új dolgokat, és ismerd meg a világot.
 • Légy kedves másokhoz! A jókedv ragadós, és jobbá teheti a világot.
 • Légy hiteles önmagadhoz! Ne próbálj másnak tűnni, mint aki valójában vagy.

Boldogságnap és Családállítás

Ha szeretnél többet megtudni a boldogságról, és hogyan teheted jobbá az életedet, látogass el a Boldogságnap és Családállítás rendezvényünkre. A rendezvényen szakértő előadóktól hallhatsz inspiráló előadásokat, és nézője lehetsz egy színpadon bemutatott családállításnak is.

Részletek: https://eletvaltoztatoakademia.hu/boldogsagnap-es-csaladallitas/

A boldogság elérhető mindannyiunk számára. CSAK EGYETLEN EGY DÖNTÉS! MAGADRA SZAVAZZ! Mi segítünk…! Most van MOST! Ne várj tovább, kezdj el már ma, MOST boldogabb életet élni!