Rajzelemzés 7 szimbólummal

Képzeld el, hogy 7 szimbólum képes megmutatni egy ember lelkiállapotát, pontosabban, hogy hogyan érzi magát a bőrében. Nagyon egyszerű ábrákról van szó, tehát gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt teljesíthető.

Megmutatja az aktuális önbizalmadat, közérzetedet, az önérvényesítésedet, azt, hogy milyen korlátozó hitrendszereid vannak, mennyire vagy az életutadon, mennyire éled meg önmagadat, a vágyaidat, ki a legfontosabb ember az életedben! Továbbá, hogy milyen érzések motiválják az életedet, esetleg mennyi harag, düh van benned, kire, mire haragszol, mennyire éled meg a vágyaidat, az érzéseidet.

Megmutatja, hogy milyen módon használod az eszedet, a megérzéseidet, sőt mesél a gondolkodásmódodról is. Képzeld el, még azt is megmutatja, hogy a rajzoló mennyire hűséges, vagy azt, ha esetleg valamilyen betegség lappang benne… Rengeteg információt hordoz, és mindez 7 egyszerű, gyermeki ábrából kiolvasható!

7 szimbólumos rajzelemzés

 

Mire használhatod?

Jómagam problémafeltárásra használom, ezért tanácsadóknak, spirituális segítőknek szívből ajánlom ezt a módszert.

Vannak olyan érzések, ügyek, amelyek egy sima konzultációs beszélgetés alatt nem jönnének fel, vagy az ügyfél, a rajzoló nem merne első alkalommal elmondani.

Így a módszer segítségével, azonnal tudhatóvá válik nekünk, elemzőknek, hogy mi az, amiben segíthetünk neki!

Egy kép többet mond…

Biztos ismered azt a mondást, hogy egy kép többet mond ezer szónál, és ennél a módszernél ez még inkább igaz.

Ami zseniális, hogy rajzolni bárki tud! Ezt a rajzot néhány perc alatt el lehet készíteni. nincs eszközigény, vagyis minimális, mert egy darab sima A/4-es lap, és egy db toll elegendő! Bárhol, bármikor elkészíthető, és kortól, nemtől függetlenül alkalmazható!

Csak lelkendezni tudok, mert végtelen hálás vagyok, hogy ismerhetem, használhatom, sőt taníthatom ezt a módszert!

Mindezt mennyi idő elsajátítani?

3 napos a tanfolyam, így mindent át tudunk venni, mindenre sort tudunk keríteni.

A három nap után már önállóan tudsz elemezni, és bárkinek az életében megláthatod az örömeit, és a nehézségeit, problémáit!

Azt tudod, hogy lehet online videók segítségével tanulni, és lehet személyesen tanulni, az előre meghirdetett tanfolyamon. Ha bármi kérdésed van, írj, vagy hívj!

Kattints a képre a jelentkezéshez

CSAPJUNK IS BELE!

Szeretettel várom a jelentkezésedet!

Rakovics Éva