Boldognak lenni luxus?

Erre egyszerű a válaszom: NEM.

Na és sikeresnek? Az sem.

Itt, az Élet Változtató Akadémiában azért dolgozunk, hogy Te boldog és sikeres életet élhess!

Az Élet Változtató Akadémia SZAKEMBEREK képzésével foglalkozik, és örömmel jelentem be, hogy most idén először, 2022 őszén kinyitja kapuit azoknak a magánembereknek is, akik valódi változást akarnak AZ ÉLETÜKBEN ELÉRNI. Ráadásul egy államilag elismert professzionális oktatási intézményben akarnak tanulni, fejlődni! Egy boldog önfejlesztést kaphatsz a családállítás rendszerével!

Az ország leghatékonyabb személyiségfejlesztő, probléma megoldó önismereti tanfolyamát indítjuk el 2022 szeptemberében, mely egy egész éven át ad tanítást, támogatást a résztvevőknek. Ha Te azok közé tartozol, akik megrémülnek egy egész éves programtól, akkor Neked van negyedéves programajánlatunk is!

Ez nem csupán egy unalomig ismételt elméleti tanfolyam. Ez személyiségfejlesztő önismereti képzés a Kronobiológia (önismeret, emberismeret), a Sorsforgatókönyv (sorselemzés, életfeladat, küldetés) és Bert Hellinger családállítás módszerének segítségével.

Ha te is boldog és szeretetteljes, sikeres életre vágysz, mutatom a hiányzó támogatást a vágyott életedhez:

 • Személyes képzések: Minden hónapban személyesen találkozunk és úgy tanulunk! Minden alkalommal felteheted a kérdéseidet, lehetőséged lesz megosztani az aktuális problémádat, amelyre megoldást keresünk. Tanítások kapcsán lesz házi feladatod, amely segíti a fejlődésedet, és az úton tartásodat!
 • Lelkesítő közösség: Az Élet Változtató Akadémia tanulói, annak közössége, munkatársai segítenek az utadon! Egy zárt Facebook csoportban leszel, ahol akár minden nap igénybe veheted a közösség támogató erejét! Egymást inspiráljuk, motiváljuk a fejlődésben. Sosem leszel egyedül!
 • Személyes figyelem: Rakovics Éva az Akadémia tulajdonosa a tanfolyam ideje alatt személyesen elérhetővé válik számodra, így bármikor fel tudod hívni az aktuális kérdéseiddel. Havi fél órás egyéni konzultációs Zoomra is lehetőséged lehet, ha elakadsz!
 • Önfejlesztés és önismeret: ÖNFEJLESZTŐ, mert folyamatosan tanulni fogunk! ÖNISMERETI, mert mindent megtudsz IGAZ-IGAZ önmagadról, a veled született “gyári beállításodról”, a sorsodról, küldetésedről, miért születtél, mi az életfeladatod!
 • Probléma megoldás: Nem csak megkeressük, hanem közös erővel meg is oldjuk a problémáidat. A módszerekkel tudatosan felismerjük a problémákat, megértjük az életed NAGY DOLGAIT, miértjeit, hogyanjait, és tudatosan is megoldjuk azokat!
 • “Életváltoztató” családállítások: MEGVÁLTOZTATÓ! – mert nem csak beszélünk, hanem cselekszünk is. És a problémáidat a családállítás módszerével oldjuk meg! Majd ez után úton tartó módszerekkel folyamatosan támogatunk!

12 hónap, 12 téma, havi 1 hétvége, és folyamatos úton tartás vár, ha csatlakozol az igazi Életváltoztatókhoz!

A képzés 2022. Szeptember 17-én kezdődik!

A program egy egész évet biztosít a fejlődésedhez! 12 hónapon keresztül mindent közösen megteszünk, hogy az életed minden területén megtörténjen a változás! A programba menet közben is tudsz csatlakozni, ha van szabad helyünk!

BÓNUSZ: Negyedévenként egyéni konzultációra nyílik lehetőséged Rakovics Évával, az Akadémia tulajdonosával, a program megálmodójával!

Vajon tényleg neked való ez a tanfolyam?

BOLDOG AKARSZ LENNI! – és hajlandó vagy ezért tenni is..!?!

VALÓDI KÉPZÉST ÉS VÁLTOZÁST AKARSZ!?! – Igazi válaszokat, megértéseket akarsz, és hatékony módszereket…

HŰ VAGY ÖNMAGADHOZ!?! – és elég elkötelezett, hogy VÉGIG CSINÁLOD A TANFOLYAMOT, nem hagyod magadat cserben!?!

RENDBE AKAROD TENNI AZ ÉLETEDET!?! – Eleged van a problémáidból, az akadályokból, a körülményekből?! Stabil önbizalomra vágysz az életed minden területén?!!

 • AKKOR IGEN, NEKED VALÓ!

Nézzük részletesen: mikor és mit kapsz, ha részt veszel az önfejlesztő – önismereti képzésen?

Minden hétvégén személyesen találkozunk! Szombaton tanulunk, vasárnap pedig családot állítunk!!! Az első nap a megértésé, felismerésé, tudatosításé. A második pedig az akadálytanalításé, problémák megoldásáé!

 1. szeptember 1. alkalom (2 nap) – KI VAGYOK ÉN? Önismeret és felelősségvállalás
 2. október 2. alkalom (2 nap) – Felismerni ami van! Sorselemzés, küldetés, életfeladat meghatározása, tervezés.
 3. november 3. alkalom (2 nap) – Az Élet(em) értékessége, önmagam tisztelete! Bízni, hinni önmagamban, a sorsomban.
 4. december 4. alkalom (2 nap) – Karmazárás, Évzárás, Sorstisztítás – Bert Hellinger módszerével a Családi minták letétele
 5. január 5. alkalom (2 nap) –Új célok kitűzése, év indítás! – Hogyan tudod a vágyaidra és a Szívedre hallgatva élni az életed!
 6. február 6. alkalom (2 nap) – Együtt-működés, Én és a Világ / a Világ és Én! Szerepkörök megélése. Munka magánélet egyensúlya.
 7. március 7. alkalom (2 nap) – “Bölcs ÉN!” – Korlátozó hitrendszerek letétele. Mi szükséges ahhoz, hogy minden helyzetben a legjobban csináld, ahogyan csak lehet..?!
 8. április 8. alkalom (2 nap) – Érzékiség, testiség, érzelmek megélése!  Tiltott gyümölcs, vagy szabadság? Mit, kinek, hogyan, mikor, kivel, hol “szabad”..?
 9. május 9. alkalom (2 nap) – Szabadság/szabályok! Tudatos ÉN! Mindig van választásod! Dobd ki a szabályokat, amelyek gátolják az életedet!
 10. június 10. alkalom (2 nap) – Párkapcsolat-szerelem-család! Erre vágysz? Nincs? Van, de nem olyan? A boldogság alanyi jogon jár!!!
 11. július 11. alkalom (2 nap) – Feltétel nélküli szeretet – Érzéseink áramoltatás, megélése! Világbéke a saját életedben!
 12. augusztus 12. alkalom (2 nap) – Bőség, pénz, anyagi javak megteremtése, megélése, megtartása! A pénz energia, hitrendszer megértése, behívása!

Bónuszok is járnak hozzá

 1. Személyre szabott egyéni konzultáció: önismereti sorselemző és rajzelemző konzultáció, amely történhet személyesen, vagy online. Ez egy interjú is egyben, amely alatt eldöntjük, hogy tényleg szükséged van-e erre a tanfolyamra, és csapattaggá tudsz-e válni, aki a többieket is képes motiválni.
 2. Minden általam írt könyvet megkapsz ajándékba: ezek a könyvek mind támogatják a fejlődésedet, és segítik megváltoztatni a problémáidat, segítenek megérteni az élet nagy dolgait, és válaszokat biztosít az életed kérdéseire. Illetve feltöltik a szívedet szeretettel, önszeretettel is…
 3. Ingyenes bejárás az Akadémia rendezvényeire! Mit jelent ez? Az összes csoportos családállításon díjtalanul részt vehetsz, képviselhetsz! A saját életeden való munkát ez nem tartalmazza. Minden Zoom-os, vagy online előadáson, találkozón díjtalan a részvételed! Bennfentessé válsz az Akadémia életében!

Hol tudsz REGISZTRÁLNI / JELENTKEZNI?

MÁR ELKEZDŐDÖTT A REGISZTRÁCIÓ ÉS A JELENTKEZÉS IS!

REGISZTRÁLNI A KÉK GOMBON TUDSZ! Így nem maradsz le a későbbi értesítésekről, ha még nem tudtál dönteni…

 

 

JELENTKEZNI A PROGRAMBA PEDIG A PIROS  GOMB MEGNYOMÁSÁVAL TUDSZ! KEZD EL MÉG MA, EGY KÖNYVET KAPSZ AJÁNDÉKBA!

 

Ha feliratkozol a megjelölt időpontig, kedvezményes áron tudsz csatlakozni a programhoz, és MÉG EGY KÖNYVET IS KAPSZ AJÁNDÉKBA – Hogyan változtasd meg az életed címmel!

Mint láttad fentebb, nagyon komoly, jól megtervezett, felépített képzés vár rád! Ez nem egy hétköznapi, bárki által elérhető lehetőség.

Ez a tanfolyam azoknak való, akik elköteleződtek önmagukkal szemben, és komolyan veszik az életüket, a boldogságukat!

Mivel Te éppen ezeket a sorokat olvasod, biztosan komolyan gondolod, és érdekel ez a képzés!

Neked való-e a program? Ez most a legfontosabb kérdés…

Ahhoz, hogy ezt el tudjuk dönteni, az első hónapban egy ingyenes szakmai konzultációra lesz lehetőséged! Megbeszéljük át a vágyaidat, kihívásaidat, problémáidat, céljaidat. Amennyiben közösen úgy döntünk, hogy megcsináljuk, és megváltoztatjuk az életedet, elkezdődnek a családállítások is! Az első hónapban lesz lehetőséged eldönteni, hogy maradsz, vagy sem! És mi is megfigyelünk Téged, hogy tényleg akarod-e a változást. Ha igen, akkor folytatjuk!

Gondold végig, regisztrálj, beszéljünk, és vedd kezedbe végre a saját életedet!

Most van itt az idő, hogy végre te dönts az életedről!

Szeretettel várjuk a jelentkezésedet!

Rakovics Évi

 

Az Önismereti – Önfejlesztő Családállítás Tanfolyam programról ide vagy a képre kattintva találsz további részleteket!

ÖNISMERETI – ÖNFEJLESZTŐ CSALÁDÁLLÍTÁS TANFOLYAM RAKOVICS ÉVÁVAL I Tanfolyam