Tanfolyami kérdések és válaszok

Amióta tanfolyamokat tartok, nem volt olyan, hogy ne kérdezne valaki olyat, amit valóban nem írtam le sehol. Nem tudok mindent kitalálni, pedig óóóó, de mennyire szeretnék!

Viszont Rád, mint a nagybetűs Érdeklődő, mindig számíthatok, hogy felteszed azt a bizonyos életbevágó kérdést, ami nekem talán eszembe sem jutott.

Ezért összeállítottam egy tudástárat, melynek egy részét most neked is elhozom:

Tanfolyamok Kérdezz-felelek ☺ Íme:

 1. Kell-e valamilyen alapvégzettség ehhez a tanfolyamhoz?
  Nem szükséges! Nem elvárás, és nincs ilyen előírás, hogy legyen bármilyen alapvégzettséged a tanfolyamhoz. Ha most kezded az ezirányú érdeklődésedet, teljesen rendben van, érteni fogsz mindent. És utána ez lesz az alapvégzettséged, mellyel akár a Tanácsadói továbbképzésre tudsz menni. ☺
 2. Nekem ez most túl drága. Lesz ennél olcsóbb is?
  Ennél olcsóbb nem lesz, ez egy időszakos kedvezmény. Viszont van lehetőség részletfizetésre is. Olvasd el a következő pontra adott válaszomat!

 3. Nem tudok egyszerre ennyit kifizetni, de nagyon akarom a képzést! Lehet-e részletekben fizetni?
  Igen, lehet! Fizetheted akár 2, vagy akár 3 részletben is. Ennek viszont több feltétele van: 

  1. részletfizetés esetén nem jár az időszakos kedvezmény, azaz listaáron tudod igényelni (2024-ben ez 175.000 Ft + ÁFA)
  2. a részletek maradéktalan beérkezéséig nem kapod meg a hivatalos Tanúsítványt
  3. az első részletnek a tanfolyam legalább fele összegének kell lennie (azaz 87.500 Ft + ÁFA)

 4. Külföldön élek, nem tudok ott lenni személyesen. Mik a lehetőségeim online?
  Van a tanfolyamnak egy teljes mértékben online videós kurzusa, amit bármikor és bárhol elérsz. Ehhez is jár egy nyomtatott tananyag, melyet postán küldünk a címedre. Ezzel az online videós kurzussal is ugyanúgy meg tudod tanulni, mintha személyesen jönnél el a tanfolyamra. És, erre van 3 egész hónapod! A vizsga is online történik.

 5. A vizsga miatt bizonytalanodtam el…nagyon stresszelek, hogy nem sikerül. Van ilyen?
  Ne izgulj emiatt! Nem eszem embert  A tanfolyam alatt többször is elismételjük azokat a típusmondatokat, ismereteket, amik benne lesznek a vizsgatesztben. A vizsgán mindig könnyed, barátias hangulat van jelen. Semmi régimódi iskolarendszer! Ezt megígérem!

 6. Ha online veszem meg a tanfolyamot, jöhetek személyesen ismételni?
  Igen, jöhetsz! A tanfolyamhoz tartozó bónuszok egyike, hogy egy jelképes napi díjért bármennyiszer eljöhetsz a jövőbeni tanfolyamokra ismételni.

 7. Van-e bármilyen plusz költség, ami itt nem szerepel (tananyag, vizsgadíj…?)
  Nincs! A tanfolyam díja mindent tartalmaz, ami a tanfolyamhoz kapcsolódik:

  1. nyomtatott tananyag + segédtáblázatok
  2. vizsgadíj (kivéve pótvizsga)
  3. hivatalos Tanúsítvány
  4. bónuszok
  5. vendéglátás (személyes tanfolyam esetén)
  6. online tagsági rendszer (online tanfolyam esetén)
 8. Csak átutalással tudok fizetni? Csak egyösszegben?
  Nem! Ha neked jobban kéznél van a készpénz, előre egyeztett időpontban befizetheted az Akadémia irodájában is (1061 Budapest, Andrássy út. 33.).
  Nem. Ha Neked a részletfizetés segítséget jelent, akkor mi ebben is segítünk! Ha tanulni akar valaki, mi támogatjuk bármiben!

 9. Mi van, ha nem sikerül a vizsgám?
  Ilyen talán szökőévben egyszer van nálam…mindent megteszek a tanulókért, a 3 nap alatt folyamatosan átismételjük részleteiben is az anyagot, felhívom a fontos részekre a figyelmet, és a vizsga alatt is ott vagyok, ha valami nem érthető esetleg. Ne izgulj, ilyen tényleg nem szokott történni!
  Jó, azért megnyugtatásként leírom. Ha nem sikerülne, akkor van lehetőség pótvizsgázni! Van egy 40 ezer Ft-os költsége a regisztrációnak, és az új vizsgaidőpontnak, de tényleg, eddig erre alig-alig került még sor…

 10. Kell-e valamivel készülnöm a tanfolyamra előzetesen?
  Nem kell. A tanfolyamra nincs előképzés, ráhangolódás, előzetes feladatmegoldás. Az első napon kezdünk, és a 3. nap végére kész leszel a tanfolyammal!

 11. Vihetek-e magamnak ebédet?
  Igen! Egy teljesen felszerelt konyha vár minden tanulót az Akadémián. Ha szeretnél saját ennivalót hozni, bátran hozz! Van hűtőnk, mikrónk, így az ebédszünetben kényelmesen meg tudsz ebédelni. Ha mégsem készülnél magadnak ebéddel, a környéken több gyorsétterem és egy Spar is a rendelkezésedre áll.

 12. Kapok erről valamilyen hivatalos papírt?
  Igen: Tanúsítványt. A tanfolyam hivatalosan le van jelentve a Felnőttképzési Adatszolgáltató Rendszerbe, és az Akadémia rendelkezik Felnőttképzési Nyilvántartási számmal. A vizsga után ünnepélyes Tanúsítványátadás történik, így rögtön haza is viheted.

 13. Jöhetek a következő Kronobiológia tanfolyamokra, ha már egyszer elvégeztem a képzést?
  Igen, minden végzett tanulónkat szeretettel várunk bármikor ismétlőként a jövőbeni személyes tanfolyamainkra! Hozd magaddal a tananyagodat, a táblázataidat, és írj nekünk emailt, hogy jönnél. Jelképes 10.000 Ft / nap díjért tudjuk neked ezt biztosítani – ez azt jelenti, hogy jöhetsz egy vagy két napra is. Itt már nem kötelező végigülnöd a teljes 3 napot, és természetesen újra vizsgáznod sem kell.

 14. Mi kell ahhoz, hogy tanácsadóként dolgozhassak a módszerrel?
  A vizsga és a Tanúsítvány nálunk alapfeltétel, de éppen erre hoztuk létre a Tanácsadói továbbképzésünket. Ennek alapfeltétele a 3 napos alaptanfolyam sikeres vizsgája. Ez egy egynapos tanfolyam, és a tanácsadói fogásokat, szóhasználatot, ügyfélfogadást…stb tanulod meg ezen a napon. Tanácsadóként amúgy egyéni vállalkozóként már rögtön dolgozhatsz, ez csak a megfelelő tevékenységi kör felvételétől függ.
 15. Ha most nem tudok dönteni, később még jelentkezhetek?
  A tanfolyam előtti csütörtökig természetesen még fogadunk jelentkezéseket, ha még nem telt be a létszám. Ezt azonban akkor már teljes áron fogod tudni megtenni.

 16. Mi fog történni, miután elküldtem az adataimat és a jelentkezésemet nektek emailben?
  Andihoz befut a jelentkezésed, mely alapján kiállítja a díjbekérődet, és el is küldi azt emailben. A díjbekérő alapján elutalod a tanfolyam díját, és amint az összeg megérkezik hozzánk, kiállítjuk a számlát, melyet ugyancsak emailben kapsz meg. Ezután következnek a Felnőttképzési papírok: a tanfolyam hetében emailben megkapod a Jelentkezési lapot és a Felnőttképzési szerződés, melyeket kitöltve és aláírva a tanfolyam első napjára hoznod szükséges. Ezek után több hivatalos teendő nincs, csak izgatottan várni a tanfolyamot!

Nem találtál itt választ a kérdésedre? Akkor hívd Andit +36 30 701 4015, vagy írj levelet! Örömmel válaszolunk!

Azt tudod, hogy lehet online videók segítségével tanulni, és lehet személyesen tanulni, az előre meghirdetett tanfolyamon. Ha bármi kérdésed van, írj, vagy hívj!

 

 

 

CSAPJUNK IS BELE!

Szeretettel várom a jelentkezésedet!

Rakovics Éva

rakovicseva@gmail.com