SZELLEMI SÍK….

 

Ez a módszer NEM azt mutatja meg, hogy valaki OKOS vagy BUTA, hanem azt, hogyan gondolkodik….

Mit is jelent ez?

Ismertél gyerekkorodban olyan embert, aki nem tudott számolni? Esetleg most felnőttként ismersz ilyet? És/vagy állandóan álmodozik, elkalandozik? Vagy éppen még haza felé a járművön is keresztrejtvényt fejt, sudokuzik (még a nevét is nehéz volt számomra megjegyezni – számok vannak benne).

A Kronobiológia megmutatja, hogy egy gyerek mitől figyelemzavaros, miért nem tud számolni, vagy miért nem ÉRZI, hanem ÉRTI inkább a dolgokat. Megmutatja, kinek van lexikális agya, kinek milyen az intuíciója, vagy mennyire racionális!
Ez elég fontos akár már a hivatásunk kiválasztásakor! Mivel foglalkozzak? Mi a jó nekem? Mi legyen a gyerekem, ha nagy lesz? Ezekre a kérdésekre is bőséges választ kapunk a Kronobiológia segítségével!

Van itt még valami….

Nem tudom kihagyni, hogy ezt a módszert, ha megtanulod, és alkalmazod, MEGVÁLTOZIK AZ ÉLETED. Megváltozik számodra a világ, hiszen megérted a miérteket, a hogyanokat. Váratlanul VONZÓ LESZEL a környezetednek, mert megértéssel vagy feléjük, ők pedig imádni fognak ezért, és szeretni, felemelni téged. Minden emberi kapcsolatodat Te fogod tudni irányítani… Ez, hidd el nekem, egy igazi varázspálca, egy mennyei manna….

Na, persze, én ebben élek… És, éppen ezért kelek fel minden reggel, hogy TE IS ÉLHESS EBBEN A SZERETETTELJES BIZTONSÁGBAN, amiben én, és az Akadémia tanítványai, tagjai…

MOST nem is mondok semmit Neked, csak azt, hogy tanulni érdemes. És olyanba fektess, ami az életedbe örömöt és boldogságot hoz. A Kronobiológia egy ajándék, és megfizethetetlen kincs újra szeretettel nézni Anyukánkra, Apukánkra, miután megértettük, hogy miért is hasonlítunk, vagy különbözünk annyira. Megfizethetetlen elkerülni egy rákot, egy szívinfarktust, vagy egy cukorbetegséget… Mert HA NEM A SAJÁT TERMÉSZETÜNKET ÉLJÜK, MEGBETEGSZÜNK! Akkor pedig már sokszor késő….

Teszteld a módszert a következő nyílt napunkon ÉLŐBEN vagy ONLINE! Vagy gyere el a következő tanfolyamra…!

Hidd el, érdemes ismerned ezt a módszert, mert az egész életed egyszer csak megváltozik általa…. Eljön a saját világbékéd….!!! És ez tényleg igaz, nem csak ígéret!

Ha magaddal akarsz foglalkozni, KATTINTS IDE!

Ha tanulni akarsz, akkor erre a linkre: https://eletvaltoztatoakademia.hu/vagy-teremto-celkituzo-harmadik-lepes/

Ha még nem olvastad, ajánlom figyelmedbe előző cikkeinket a fizikai és az érzelmi síkról.

Ha szeretnéd visszanézni az ingyenes nyílt napunkat a Kronobiológiáról, akkor kattints ide!

(Ne tűnj el, mert alig várom, hogy tehessek érted valamit még….)

Szeretettel üdvözöllek:

Rakovics Éva

www.eletvaltoztatoakademia.hu

+36-30-758-1331

 

Ui.: Jelentkezz nyugodtan! Ha magaddal akarsz foglalkozni, akkor írj MOST egy levelet, hogy kérsz egy időpontot a személyes elemzésre! Vagy KATTINTS IDE, és add le rögtön a rendelésedet!

Ja, és persze a módszer teljes leírását pedig ezen a szokásos linken találod! https://eletvaltoztatoakademia.hu/kronobiologia-pszichogenetika-tafolyam/

 

Na, még egyszer: Szeretettel üdvözöllek:

Rakovics Éva