Kipróbálhatod az ingyenes Nyílt Napon, egyéni konzultáción, vagy rögtön jelentkezhetsz a tanfolyamra is!

Kiknek?

Talán nevetnél, ha azt mondanám, hogy MINDENKINEK! Na de figyelj csak…! A #Sorsforgatókönyv egy #sorselemzőmódszer!
  • Azoknak, akiket érdekel, hogy mire születtek, mi a küldetésük, életfeladatuk, mi-mikor-miért történik velük az életükben! Ez nem egy JÓS módszer, hanem egy utikalauz, amivel megismered a menetrendet, és oda utazol, ahova csak akarsz!!! 🙂

Például, tanulunk majd arról, hogy ha benne van a 8-as szám az életedben, amely az anyagi javak témájával foglalkozik, akkor Te a pénzzel különösen foglalkozni fogsz! Nem azt mutatja meg, hogy gazdag leszel, vagy szegény, hanem azt, hogy erre a témára oda kell figyelni. Te fogod eldönteni, hogy melyiket választod, gazdag leszel, vagy szegény! Erről is tanulunk, hogyan tudsz dönteni!

  • Azoknak is szól, akik emberekkel foglalkoznak. Tanácsadók, coachok, természetgyógyászok, kineziológusok, pszichológusok, stb…. Ha magánember vagy akkor is olvass most tovább!

Képzeld el, pár számolás, és rögtön tudod, hogy milyen szülői minták, párkapcsolati nehézségek vannak az ügyfeled életében. Vagy azt, hogy mikor várható életközepi válság, vagy kapuzárási pánik… Azt is, hogy éppen aktuálisan mikor, mi a problémája!

  • Tehát akár magánemberként érdeklődsz és a saját életedet, a szeretteid életét akarod megérteni, segíteni, akár több embernek segítesz a hivatásoddal, megkapod a válaszokat!
Ha akarsz ennél többet is tudni, jelentkezz az INGYENES NYÍLT NAPRA, gyere személyesen, vagy online a webináron keresztül!
Ha már érzed, tudod, hogy az egész módszert akarod, akkor pedig ne várj tovább, jelentkezz most azonnal a Sorsforgatókönyv – SORSELEMZŐ tanfolyamra (online is elérhető, otthonról, saját időbeosztásoddal is tanulhatsz!)